Life´s what you make it

 
Har precis varit ute med Alice nu och fotat lite. Hade inget att göra men sen så kom jag på den brillianta iden. HAHHA smart man är ibland asså, Men  tyvärr blev jag inte nöjd med en ända bild förrutom denna som ser helt okejj ut, hade verkligen ingen foto dag idag asså. Men skka ut igen på fredag med Alice och ta fler bilder så får hoppa på bättre tur då. 
 
Än sålänge har jag spenderat dagen i soffan men nu ska vi snart äta midag hoppas jag och sen tårta och sen inga fler planer. Blir väll att packa eftersom att vi åker såpass tidigt imorgon och sen typ kolla film eller något sånt. Men nu ska jag sätta mej och rensa bilder på datan och annat ointressant. PUSS HEJJ ! 

Pretty in pink


The hidden mist

Blir en sista dag till här, blev lite saker i vägen så imorron klockan 8 åker vi hemmåt istället.

Borta bra men hemma bäst, bäst är bäst ingen protest. Hejdå


Pink


åååååh!

Blir så suuur! Hade redigerat bilder å allt på datan å fixxat internet men så funkar det inte att ladda upp bilderna. Så surt. Men aja allt får komma imorgon, det blir nog bra.

Åker ju hem imorgon, ska då nog dra till stan eller något sånt. Ja vill köpa en väska, och ett par skor men vi får se hur det blir med det. Har ju ett par skor som är på väg med posten, men det tar sån tiiid. Köpte ju även ett par till för nån da sen men man kan aldri få för mycket.
Vill även kolla om jag hittar någon fin topp eller så, hihi slut på kläder.


Segt internet

Hej alla glada eller kanske lessna människor! Hur har ni det? Jag har det bra, det är soligt och varmt och inte alls regn.

Idag blev jag väkt som vanligt och då åkte vi iväg till leksand och köpte knäckebröd och sen för å äta och kolla lite, skulle även köpa kräfter så. Men sen åkte vi ner till badet och bada, för första gången var det varmare i vattnet än utanför och det var inte kallt ute. Det var runt 26 grader så det var helt underbaaart. Hihi

Men kommer inte att kunna uppdatera så mycket för mitt internet är slut, det är typ fel på det så måste kolla det när jag kommer hem för har knappt använt mitt internet denna månad :S men lånar pappas internet just nu så ska försöka göra det lite mer.

Men nu ska vi äta, puss, bjuder på en bild från iförrgår sålänge ... :D


Godnatt då

Kom nyss hem från vattnet så nu går jag och lägger mej. Har varit nere och fiskat med pappa, erin och alice. Jag fångade faktiskt en fisk men den kom inte fram till båten innan den plumsa i så vet inte om man kan räkna me den. Men annars så fick vi två aborrar men slängde i ena pga liten.

Men det var mysigt, fick se solen gå upp å vattnet va helt stilla. Aah det var mys, men nu ska ja bädda ner mej i min säng å sova, bjuder på bilder från i onsdas sålänge, puss


Godis

Home in tha sofa igen dårå?
Nu är pappa hemma igen och snart blir det mat.

Vaknade idag och sen åkte vi ner till någon strand, där var vi i ett tag och sen åkte vi hem och gick då och köpte lite godis. Sen nu sitter vi i soffan igen och kollar film/serie.

Det är så svårt att blogga nu en del dagar för det är nästan samma ramsa varje dag så känns så onödigt att skriva. Men ännu tråkigareatt inte blogga alls lixom, då blir det ju noll uppdatering å dåblir allt så tomt här, så vi kör på litet tråkigt inlägg nu och sen ska jag snart fixxa lite bättre ;)

Pus på eeeeer!


Dalahest

Gomorron gomidda gokväll, haft de bra än sålänge? Har är det hur varmt som helst, runt 30 grader och jag dör.

Har precis varit vid något dalahest ställe och kollat och sett hur dom målat och täljt dalahästar och sen har jag även ridit dalahest. Whäääy!

Nu ska vi käka pizza och sen taggar vi till la beach för å svalka oss men jag ska sooola också, ska bli bruuuun!

Nu kommer pizzan, puss !


Dag 1

Har ni kul, men guuud va bra isånnafall. Själv sitter jag och dricker te och kollar på erin me alice.

Inte hänt något speciellt idag, kom hit och bytte då kläder eftersom att det inte alls var kallt som folk sa att det skulle vara. Sen så gick de en stund och sen åkte vi ner å bada, de va ass kallt. Dels kanske för de va typ 10 mer grader i luften än i vattnet. Aah sen va de mat och aah nu sitter man här i mörkret å gör ingentiiing. Glömde både min kamera och internet till datan hemma så har typ inget att göra, så får nöjja mej med det mobilen har att erbjuda.


Next dalarna

Sitter nu i en fullpackad bil på väg till dalarnaa. Är redan död, har kaninerna i knäät så det blir hur varmt som helst.

Vi kommer att vara där ca 2 å då blir det att chilla i dalarna i två veckor, mys mys.

Har verkligen inget interesant att säja just nu så bjuder på en fin live bild på oss just nu, puss! :*


Ny favorit

 
I fredas kom marre hem från frankrike och då hade hon köpt denna till mej. Eller först till pappa och sen till mej. Mina är ju slut så behövde verkligen en och eftersom att dom är billigare på flygplatsen så köptes den därifrån ;) 
 
Jag personligen tycker att denna är den godaste av dom tre som finns, efter den kommer den lila som luktar piggelin. hihi. Men denna luktar lixom allt, helt underbaar. <3 

Lite gofika

Har precis fikat lite smått.
Dagen har gått ganska fort, vaknade och kunde knappt prata så drack lite te vilket gjorde de lite bättre och sen har jag och alice suttit och kört hannah montana hela dan ;) klarade nästan ut de så då stängde jag av. Sen har jag nu även städat och damsugat i mina garderober och sånt så nu seer man alla kläder. Får väll se hur länge det håller nu denna gång dårå :)

Nu är lite folk här och vi ska snart äta middag, grillat tror jag. Sen så blir det att packa eftersom att vi imorgon åker till dalarna i en vecka. Bara det att jag har ingen aning om vad jag ska ta me :S men det löser sejj nog, de gör det typ alltid.


Sommaar

Man måste ju njuta av solen så länge den stannar, snart är det vinter och då kall sool så nu ligger man ute och steker. Dels oxxå för att bli brunare men även för har inget annat å göra just nu, men vill inte de heller. Detta är perfa.

Igårkväll Drog jag in till stan för bio, såg "the purge". Den var bra, hoppade till någon gång kanske men de är väll ändå de som är meningen ;)

Resten av dagen är inte planerad alls, blir en spontan dag som antalien kommer sluta med att vara hemma hela dan, men fett skööönt. <3


Lörda

3 timmars sömn är inte mycke asså, man blir sjuuukt trött.

Åt frukost å sen städade vi alla huset, eller alla andra gjorde de medans jag kämpade med mitt rum, damsuga och packa upp och plocka undan. Sen tog vi la carish ner till dreviken och bada.

Nu har vi precis ätit och jag blev nu tvingad å följa me till ica för å köpa godis, seeegt! Livet är hårt ibland asså. Puss på er!


Godnaatt

Liggish nu in ma bed with ba gurl emma.

Dagens händelser har vart helt lagom, vart å badat, chillat å stan och bara tagit de lungt och dött i värmen. Men ska inte klaga, vart hur skönt som helst.

Imorgon blir det att packa ner halva mitt rum eftersom att jag ska t pappa nu i en månad å lite mer så.
Sen kanske vi ska på bio imorgon oxxå, eller beror helt på vädret, för fint ingen bio ;) men men, inte mer å säjja, puss!


London

 
ÅÅh gud vad jag läntar tills höstlovet då¨vi ska till london. När man sitter hemma och läser bloggar och kollar en massa london hauls längtar jag så sjuukt mycket, vill bara åka dit nu och få köpa en massa kläder, smycken, perfymer och jaa, allt sånt. 
 
Var ju där förra hösten med pappa då men det blev inte så mycket shopping då med kläder och sånt för köpte ju mina hunters då och även en kofta för typ 1000 så hade inte så mycket mer pengar och sen så var inte pappa så jätte taggad på att shoppa. Och då var vi bara där i tre dagar och nu blir det 4 eller så var det 5 så då blir det en massa daagar till att shoppa ;) och då har man ju mamma med sej som inte har så mycket problem med att shoppa och gå in i en massa affärer ;) 
 
Så denna gång ska jag komma hem med ännuu meer, haha. 

Solat

Är nu hemma igen, har vart i flaten hela dagen med mammi och alice och solat. Då solen inte gömde sej bakom molnen var det helt underbaart. Har faktiskt fått färg, äntligen.

Nu ska vi snart äta och sen vet jag verklien inte vad som händer, inga planer alls.

Igår var jag med emma hela dagen och sen efter maten så åkte vi till pappi och var där. Där chillade vi mest ute, snackade och hade mys. Inget speciellt. Kram hejdå


Frukost time

 
Godmorgon alla ni! 
Har precis nu ätit frukost, blev blättar med hallon och blåbär, mums. nej men det var fräsht och gott. 
 
Dagens planer är lite blandade, ska snart ta och sminka mejj och sånt och sen träffa emma men vad vi ska göra vet vi inte än. Planerna håller fortfarande på att komma ;) 
Asså har verkligen inget att skriva just nu, tom på ord. Varför ska det vara så? Så jobbigt. Det brukar annars bara komma en massa onödig text men nää inte nu. Men min data dör snart så avslutr nu. puss hörs senare!

Hejdå skellefteå

Sitter nu på flygplatsen å såg precis mitt plan landa, asså jag trodde verklien inte att någon åkte hit förrutom jag xD haha. Men men, jag hade fel. Men så nu om en halvtimme bär vi av hemmåt.

Idag har jag inte gjort något speciellt, ville in till stan men där var det stängt så jag åkte ut med väspan med morfar istället och åkte då till någon sluss och sen å handla. Sen har vi kört kort som dom senaste tre dagarna men nu blir det snart inge mer sånt. Men nu när jag kommer hem ska jag packa om, städa å sen bädda å sen kolla film å vila upp mej inför imorgon då det blir partäääy. Nää inte direkt men aah. Men nu ska jag snart få gå på, puss hej! Syns snart fast då från stpckholm.


Kom ät morot med mej

Har precis varit ute och gått med mormor och sitter nu helt ensam å äter morot medans mamma packar och mormor sitter vid datan. Åker ju hem idag, sent dock.

Men det var skönt att gå ut å gå lite, har sjukt mycket spring i benen just nu. Vill trääna, haha. Ska faktiskt ut å göra de imorgon, blir skönt får se sen hur mycket jag vill göra det efter den gången ;) blir alltid så att jag planerar att börja träna men sen när ja gjort det en gång så kommer jag inte längre, men ska försöka ändra på det nu asså. Det ska nog gå bra...


500

 

glass

 
Såå nu har gästerna gått så nu kan jag äntligen sätta mej vid datan för att uppdatera er. Näää gud vad rolig jag är, har suttit vid datan i säkert en timme redan. Men hade faktskt gäster men dom var inte jag med, jag var med alice och kollade videos och annat mys. 
 
Tidigare idag så åkte vi ju till en glass grej, gud vad jag inte orkade hela iår igen, och denna gången tog jag tillochmed en liten, förra året hade jag mellan menmen. Livet är hårt ibland. Men gott var det iallafall. Måste gå, hejdååå ! 

Diamond

Bild brist så bjuder på en gammal frukost bild
 

Godmorron godmorgon! Orkade verkligen inte äns ta upp datan igår för att updatera bloggen eller något annat, ville inte äns röra den. Så aah, vart ingen uppdatering igår. Igår skule vi åkt och badat men solen ville aldrig riktigt komma fram så vi åkte till falket istället för att fika, och sen vid 5 kom siv och kjell för midag. Sen låg jag och mamma och kollade på film och bara tog det lungt. Det var riktigt skönt. 
Idag ska vi nu snart åka iväg till ett glass ställe där dom har sjukt stora mjukglassar, var där förra året och aah dom är både coola och goda. Sen mer vet jag inte, blir att vara hemma och kolla film och sånt antar jag för vädret är trist idag igen. 
 
Sen imorgon åker vi hem till fina stockholm igen, vi lyckas alltid lämna det för ett annat ställe där det är kallt och mulet, besviiiken! 
Men men, får hoppas att nästa vecka blir bra den meed. Puss på er ! 
 

Ipaaad


Godnatt

 
 
Nu tänker jag säja godnatt med denna bild från i höstas. Hade precis köpt mitt löshår då och jaa, det var ganska långt så då klippte jag det, och sen igen och aah nu är det kortare än mitt naturliga? Varför skulle jag klippa det så mycket. 
 
Men dagen idag har vart bra, gick ut ii två timmar och pratade med min älskade syster från en annan moder, vi snackade om alt och inget. asså våra konversationer. Älskar dejj! 
 
men nu ska jag ligga och smsa lite och sen spela och sen blir det sova. Imorgon får vi se vad som händer, kanske att jag åker och badar men vill inte gå upp 9 så vet inte än asså. Men aja, vi får se det löser sej. puss sålänge ! 

borta i tjolahetti

 
 
Hejsan svejjsan alla glada och kanske lessna människor! Sitter nu hemma hoss mormor och morar igen, har varit borta i ingenstans på något "vildmarksmuseeum". Innan vi åkte så sa mamma att jag skulle ta på mej långbyxer och långärmat så jag trodde vi skulle gå i skogen eller något för att se djuren men nää dom var uppstoppade, men det var väll lite gulligt. Sen fick man mat där, renkött och älgköttt, men fanns även pankakor och fisk. Men det var ett litet gulligt ställe mitt i ingenstans så hade ingen mottagning eller något men det var skönt på ett sett men nu har man sitt internet igen. 
 
Nu finns det inga mer planer för dagen, ska äta sen och sen kanske gå ut och gå eller något. Annars blir det att vara hemma oh fortsätta med designen som jag nu kom på att jag slängde igår. Men har verkligen inga bra bilder... Men jag får hitta på något, kraam kram <3

The little town

Små saker jag fick med mej hem idag från stan
 
Kom fram någonstans vid 9-10 och åkte då hit. Det regnade då så vi åkte hem och satt och väntade på solen. Tillslut försvann regnet iallafall så då gick vi in till stan. Gick där i några timmar eftersom att jag ville ha kläder men passade i inget så gick från affär till afäär, klänningar som var för korta, tröjor som att konstigt mm. Men tillslut hittade jag detta som iallafall ser helt okejj ut och sitter skapligt. Har en blommig sån där tubtopp redan så kände att jag var tvungen att köpa en sån oxå, och sen bara älskar jag färgerna. hihi
 
Men nu sitter jag helt ensam, eller nää med alice men hon gör inget bara kollar film. SÅ sitter här vid min data och försöker komma på något att göra men nää är inte hemma. Men ska nog sätta mej vid photoshop lite och sen ladda ner en massa bilder och sånt. Vill verkligen ha en ny desgin men vet inte hur den ska se ut än. Funderar på något runt ... hmmm. hihi men vi får se ;) Puss på er ! 

Arlanda expreSs

Godmorgon du där, haha. Sitter nu på arlanda express påväg till aah arlanda. Mamma väkte mejj halv 6 imorse, jag typ doog men nu lever jag igen och är super pigg. Nää det är fult att ljuga men är pigg nu iallafall :)

Flyger går nånting med en 8 och aah då åker jag upp till mormor och morfar med mamma och alice. Vi ska vara där tills på sönda och där ska vi leva som i stockholm fast med lite mindre affärer, utrymme och jaa, inte kompisar ;) men det blir nog braa, fast ingen pasta. Asså känner hur jag typ klagat på min pasta eller mat varje gång jag åkt bort men när jag kommer hem så gör jag aldrig något emot de så asså varför klagar jag? Så mycket kan jag ju inte vilja ha det om jag inte gör det när jag kan.

Denna dagen kommer bli lååång, kraaam!


<3


liseberg

 
var ju på liseberg förra tisdagen, alltså exakt en vecka sedan nu. Var där vid 11 och kom hem vid 10 typ så det var en lång dag, men det var sjukt kul och skrattade typ hela tiden. Åkte collerado och flumeride om och om igen AHAH  Men tog även en massa bilder men alltid glömt att lägga upp dom så har ändå inget annat att skiva om just nu så bjuder på dessa fula och fina bilder. Asså mitt hår blev verkligen kaos av alla vatten åk, hahah stod åt alla håll ;) 
 
Åkte även balder för första gången då och aah det var första och sista gången. Hade panik, hahaha aldrig varit så rädd. Jag har åkt allt och inte vart så rädd, satt seriöst och gräät. HAHAH kommer ihåg hur tårnarna bara rann ner för mina kinder, så aah det var sista gången jag satte mej i den. ;) 
 

tillbaka

 
Verkligen inte orkat blogga dom senaste dagarna. Inte haft tid heller. Kom ju hem i fredas och sen efter det har jag gjort något varje dag, inte sovit hmma en enda gång, jo igår men inte ammars, har gjot något varje dag eftersom att jag missat så mycke ;) hihi. Men nu är man ikapp igen och saker händer och såklart ska man då åka iväg igen, haha. Men det blir nog mysigt. Åker ju upp till mormor och morfar imorgon och tar då morgon flyget. Så denna veckan lär det bli bra med bloggning, blir nästan alltid så då jag är då för har alltid så mycket tid då för datan. 
Så ska då fixxa  bloggen, börja på en ny design och sen rensa en massa bilder eftersom att jag snart får en ny data. Och orkar verkligen inte sitta och föra över mer än 10000 bilder och har säkert en massa onödiga bilder så aah . HHAHA det blir kul ) 
 
Men längtar verkligen efter min nya data, denna är så trööög ibland asså och sen så har flera bokstaver försvunnit från mitt tangentbord för jg cpat sönder på dom ;) hahha Så aah, tagga ny dataa ! . 

Dela en cola med mejj

Sitter nu hemma hoss moster och dricker cola ute på balkongen. Kom precis från rudan, har badat och solat med emma. Så sjuult varmt, 30 grader?! Typ låg å grillade sönder men man ska inte klaga, bättre än 15 grader som vi hade i göteborg.

Ska äta här nu och sen ikväll ska jag ut. Vet inte än vad som händer vill bara inte vara hemma och ruttna. Måste ta vara på dessa dagar jag har hemma nu innan vi åker igen på onsda. Så aah, vill inte vara hemma.

Nu ska jag fortsätta att grillas i solen, puss!


Primeboots

 
Asså det går verkligen inte att förklara min kärlek till dessa skor, im so happy i could die. <3 <3 <3
 
 

Happy Now

 
Är så sjukt glad just nu, kan verkligen inte sluta le. Haha hela magen pirrar oxxå. Köpt fina kläder, jeans och även fått mina skooor som jag velat ha och längtat efter i ett ååår och inte mer, döör för dom. Har igentligen velat ha en annan modell men när jag prova dom så kändes dom bra men tog ett par låga för dom är lättare att ha och inte alls lika varma så det är awesume. 
Men så nu är man happy. 
 
Kom faktiskt precis hem ifrån stan och ska nu åka och köpa pizza, är så sjukt hungrig. Och sen kanske att man åker tillbaka till lägenheten eller något, har ingen aning faktiskt. Måste även packa om för har verkligen kaosat sönder min väska. Och sen måste jag även dela på väskan, eller inte väskan men innehållet. För åker till papa imorgon och stannar där tills på sönda så ska ta med kläder och så så jag klarar mejj. yääy ! KRAM ! 

Nordstan

Har precis ätit min dagliga frukost och ska nu snart åka ner till lägenheten och fixa lite och hjälpa till med att säätta upp ett bord. Sen när vi gjort det åker jag, mamma, alice och olivia in till nordstan. Ska köpa ett par skor och sen godis och även träffa andreas och minna.

Sen ikväll så blir det pizza mys. Vart sugen på pizza jätte länge men nu när jag väl ska få pizza vill jag knappt ha det längre x) haha. Har och kommer nog alltid att vara så. Vill ha något tills jag får det, då är det inte lika interesant längre. Jag vill ha spänning ;)

Men så dagens planer är ganska lunga och imorgon åker vi hem. Skönt.

Bjuder på en fin liten egobild man nyss tog. Puss!


onsda

 
 
Gomorron äru riktigt vaken än? Det är inte jag, vill bara fortsätta sova men orkar verkligen inte så sitter och kollar bloggar, har precis ätit frukost och sitter och önskar att tiden bara helt plötsligt försvann och det blev freda. Jag vill åka hem, känner mej så ifrån allt. Behöver mina vänner lite då och då för att fungera men inte haft det på två veckor så kommer snart att bryta ihop. Jag vill hem och göra precis vad jag vill och göra av dagarna så jag vill och inte så andra vill. Vill bara ha mitt eget liv inte dela det med andra. 
 
Men igår var jätte kul, vi var där då dom öppnade och lämnade två och en halv timme innan dom stängde. Så det vart en riktigt lång dag. Åkte collorerado och flumeride hur m¨nga gånger som helst så gick runt blöt hela dagen. Men det var det värt. 
 
Idag åker vi till frölunda torg eller något sånt för att shoppa lite. Ska även kolla om jag hittar ett par primeboots antagligen så det blir mysigt. Senare ikväll ska vi hem till nåra gamla kompisars och kanske typ äta, vet inte riktigt men aah. Bara det går snabbt så. men nu där min data, puss hej ! 

Nejjdå jag är inte alls blöt

Hahaha känns som jag har kissat på mejj eller nått, hahah tack andreas ;)


Lisseberg

Verkligen ingen bra bild dag
 

Godmorgon, sovit gott? Det har iallaflal jag. Väcktes vid 8 då men men. Det var ju av en anledning. Men är nu fixad och klar och ska snart gå ner mot tåget för att sen åka till lisseberg Tror det var ett år sen nu jag var där senast så detska bli kul. Ska nog åka balder enna gång, aldrig gjort det innan för har inte vågat pga att den är byggd i trä. Konstigt jag vet, har åkt allt annat men inte den som alla säjer inte äns är så läskig. HAHA. Men men, alla har man sina egna rädslor. 
 
Får även se hur vädret här hller sej, det finns några blåa fläckar i himelen men tror inte så mycket på dom. Väder grejen säjer att det ska regna så har inga förhoppningar häär. Men skit i vädret, det är vad man gör av det som blir kul. Puss på er ! 

dagens med väldigt underbara bilder

 
 

denna dag är en annan dag

 
 
Godmorgon mina fina, Sitter nu i min säng med olivia och alice brevid mejj. Har nu ätit frukost och fixat oss och väntar nu på att mamma och åsa ska komma hem. Sen åker vi till deras nya lägenhet för att fixa lite. Får se hur länge jag stannar för kanske ska träffa min älskliiing här. Men Hon har inte svarat än så får se hur det blir. 
 
Inga andra direkta planer för idag, ikväll blir det våran taco kväll vi alltid har då vi träffas (asså då vi träffar åsa och olivia) Så det blir mysigt. Men ni får ha det s¨braa, puss ! 

RSS 2.0