I want proof

Ska snart eller snart å snart om 20 min ta på mej och sen blir det skola som typ alla andra måndagar den senaste tiden. Gud vad jag vill ha sommarlov nu asså, tänk att kunna sova varje dag och sen aah bara slippa skolan ett tag.

Men sen efter skolan ska jag och mamma ner och träna som jagsa igååår. Ska bli kul, haha ;)

Men puss på er, c yaa! //julia


Godnatt

nej jag ska inte sova nu men kommerinte att bli något mer inlägg för ikväll iallafall. Men sitter just nu vid mitt LILLA bord och bloggar, snapchattar (jag = geleklump) och ska nu snart köra LOL med John. HAHHHA gud vad jag kommer att faila sönder asså xD hahah men e faktiskt level 7, e man inte bra ;) 
 
Men inte änt mycket idag, mamma kom nyss hem och imorgon ska vi ner och köpa gymkort och sen träna. Maj ska bli stenhård. Ska försöka träna minst varranan dag om inte mer. TAGGAAAAAD ! Å de e bra för gymmet har öppet 24/7 så kan stå där 12 på natten om ja vill xD ahha. 
 
men nu ska ja gååååå, puss ! //julia
 
 

Söndag

Tjena! Har precis duschat ätit nudlar. Sorry för den dåliga uppdateringen igår men hade en Judo tävling. Men vi får snart gäster och då blir det att fika och bara ha det mys. Sen ska vi till mamma och får ännu fler gäster, vi ska fira Elin som fyllde år i Fredags.
Men nu ska jag gå ut i köket och se om elin behöver hjälp med nåt (eftersom jag är en så snäll lillasyster!)
Bjuder på en bild jag tog under Justin's konsert.
//Hanna


Its monday tomorrow

Godmorgon, sovit gott? Själv har man sovit helt okejj. Inget man kommer ihåg men aah. Ligger nu i min säng iallafall och kollar upp i taket och spelar candychrush. Eller gjorde det men mina liv tog slut så kan inte spela mer :(

Men idag händer inget speciellt vad jag vet, ska dra till farsta eller något och köpa ett par jeans och sen träna, å sen ikvÄll drar jag till mamma.

Men vi hörs senare, puss!


Wifi påbussen jao

Omg hahaha satte mej på bussen å då kom förslag på wifi upp, haha ass coolt jue. Hahah längtat asså ;) å jaa, hahah ja e tönt ;)

Men ville bara säja till alla så alla vet de åhue coolt ja e som märkte de ;)<3:*:D

Puss! //julia

Ps. De funkar ass braaa xD


studie dag

Godmorgon, sitter nu och kollar på tv. Väcktes vid halv 9 av att grus soparen var utanför och skulle hålla på. Men s¨å nu är man vaken iallafal, lite tidigare än tänkt. Vet inte vad som händer idag, kanske ska till stan med emma en stund innan dansen. 
 
Hade ju nationella i engelska igår, det gick helt okejj fast lyssna delen var lite svåråare. det gick så fort då dom pratade så man iallafall inte jag hängde inte med på alla fråger men hoppas dom jag fick med var bra iallafall. 
 
Puss ! //julia
 
 
 

#BELIEVETOURSWEDEN

Asså jag kan inte tro det !? att jag har sätt Justin Bieber live och på typ 20 meters avstånd, jag var där igår igen (24/4-2013) och jag måste säga att den konserten var minst dubbelt så bra än va den som va den 22 april, jag hade bättre plats och allt... rad 3!  Han hade så mycket mer energi och han verkade så mycket gladare. Och han gjorde flera låtar och saker som han inte gjorde den 22. Gud jag är så sjukt lycklig över att jag har fått sätt honom men samtidigt lite depp över att det är över nu... och vem vet om han någonsin kommer tillbaka till Sverige lixom :/ Men man får tänka posetivit.
Men jag måste säga att igår var den bästa dagen i mitt liv hittils allt va bara så himla bra!
//Hanna ♥
Bild tagen av mig

The vampire diaries

Tjena tjena! Just nu har jag precis satt mig framför datorn och hade tänkt starta ett avsnitt av TVD för att ha n¨ågot att göra. Jag sitter typ här och är helt hype eftersom Maja nyss ringde ifrån Justin's konsert så jag hörde honom sjunga. Asså jag kan knappt tro det själv att jag har fått sett och hört honom live! Men jag kommer gör ett längre inlägg om det på typ Torsdag för då har jag ju varit på båda konserterna ( ska dit imorgon också). Det kommer bli sjukt bra, har dessutom VIP imorn! Men nej nu ska jag titta på TVD och sen blir det att sova... godnatt ♥

Bajs mående

Mår inge bra alls, mår illa å har ont i huvet och magen. Inge kul alls.

Idag efter skolan så åkte jag och mötte mormor för att köpa min födelsedagspresent och jaa ... Det blev mer än ja tänkt ;) hihi men e verklien nöjd med allt så nu har jag iallafall lite kläder. Visar bilder på allt nån annan dag.

Men nu ska jag gå kura ihop mej i min säng å bara tycka synd om mej själv. Puss!


Im a dalmatin

Heeeeej! Sitter nu med målarfärg på hela mej, känns väldigt kul att gå till skolan helt svart imorgon. nej inte svart så... vsart fläckig. ser typ mer ut som en dalmantinn ;) HAHA men målade ju bort det som syntes av den gamla väggen igår så nu har jag fixat dom delarna av väggarna och det börja bli mer och mer klart. På lördag så ska vi till Ikea och köpa lite saker till mitt rum, kanske ska köpa ett nytt skrivbord. Det är inte bestämmt än annars så kanske nästa månad jao ;)
 
Men så nu har jag målat ett svart träd, satt upp en massor av bilder mm. Och sen så ska jag även pynta trädet senare med något rosa men ej bestämmt vad än ;) men nu ska jag sätta mej och göra ingenting, kanske ska kolla på gossip girl eller så, vill träna (xD) men det ska jag göra imorgon så ;) hihi. PUSS ! ///Julia
 
 
 

BELIEVE

Large
Asså idag får jag se Justin Bieber, som fan vad jag har längtat i flera år! 

Tagga Måndag

Japp det är måndag imorgon och idag är officiellt första gången jag kan säga att jag längtar tills på måndag! 
Jo varför undrar ni ? Jo för att imorgon Måndag den 22 april 2013 kommer jag att få se Justin Bieber live i Globen! Asså gud jag är så sjukt taggad! Men aja enough about that. Jag sitter forever alone i mitt rum och har precis skrivit klart en hemkunskaps uppgift som ska in och presenteras imorgon. Så jag känner mig fett duktig. Ska belöna mig själv med ett glas vatten och sen tror jag att jag ska gå och lägga mig, så jag får sova lite längre... brukar alltid lägga mig runt 12- 12:30 men nu ska jag lägga mig tidigare så att jag orkar med skola och sedan konsert imorgon, kommer bli awesume..  det enda dåliga är att jag måste gå på konserten helt forever alone. Och nej det är inte för att jag inte har några kompisar utan för att jag bara fick tag på en biljett och då tänkte jag " Det är ju bättre att gå ensam än att inte gå alls!"
Men god natt // Hanna ♥

Godnatt söndag

Sittr nu i sängen nyduschad och fräsh. 
 
Har spelat mario kart wii med pappa en stund och sen bytte jag om och tränade på cyckeln i en kvart och sen lite styrka. Jag vet, inte mycket men har inte hunnit komma igång än, nybörjare lixom. Men så det var skönt, alltid lika stolt efter att ha tränat lite ;) 
 
Men nu ska jag läsa lite och sen sova, skola imorgon ju... tyvärr.  Gud vad jag läntar tills sommarlovet nu asså. Men bara 7 veckor kvaar ! Drömmen kommer snart att gå i uppfyllelse. ;) 
 
Godnatt puss ! //Julia
 

BLÅA VS GRÖNA

Jag tog lite bilder igår hemma hos Julia så nu har jag suttit här och redigerat lite i ett tag. Men jag fick för mig att redigera en bild på mig så att jag har gröna ögon... så vad tycker ni? vad passar jag bäst i blå eller gröna ögon? 
Jag tycker faktiskt jag passade ganska bra i gröna ögon ;) Jag har försökt göra bilden större men det funkar inte :O
 
 

Sööööndag

HÄÄÄJJ ! 
 
sitter nu i mitt nymålande rum och letar bilder som jag snart kan sätta upp på väggen. LÄNGTAR. Skä även rita upp ett träd på ena väggen för att få ngra detaljer i rummet. 
 
Skulle igentligen träffat en kompis idag men det blev ändrade planer... pappa ville att jag skulle komma tidigare till honom för att få prata om allt som hände i torsdags och så så  det blev inget för vill vara med pappa och få allt bra igen. Allt känns så skummt bara, men det ska nog bli bra snart. Det känns som det just nu iallafall. :) 
 
Puss ! //julia
 

Halv 8 hoss mejj


Going to the store


Bestfriend tag


Lördag standard

Morsning korsning! Japp lördag idag då och jag lär väl spendera dagen med att ligga inne och titta på tv... fast jag vill inte det, det är så himla fint väder så vill ut kanske gå runt på stan... synd bara att man inte har nå pengar så vad ska man göra inne i stan då ? :O
Aja ska kolla runt me folk och se om någon vill hitta på något, jag vill inte slösa bort hela dagen. 
Men planerna för ikväll är att, Jag, Elin och våran mamma ska åka hem till Julia på middag. Det blir säkert jätte mysigt!

Pringles


FREEEEDAG!


Kaos dag

Vill bara säja en sak, det ända jag tänker berätta just nu för orkar verkligen inte blogga just nu, men KAOS DAG. Ja kaos dag precis vad det har varit. Snälla kan någon ta mej tillbaka till sommaren då allt var bra! Orkar inte med alla problem mer!


TUMBLR

Japp, i Tisdags skaffade jag Tumblr :P Har velat haft en jätte länge och japp nu med lite hjälp av Julia så har jag skaffat en. Jag postar väl mest random bilder men tyckte det var lite kul att ha en. Men iallafall så är Tumblr sjuk addicting eller vad man nu säger xD
Klicka på bilden för att komma till min Tumblr ♥

Torsdag

God Morgon!
Vaknade nyss och har precis klätt på mig, jag har ju varit lite halft förkyld hela veckan men nu imorse när jag vakna så kunde jag knappt prata. Men nu sitter jag och dricker chai latte och äter macka. Jag är redan klar för skolan och behöver inte gå försten om 45 minuter så vet inte riktigt vad jag ska göra :( Aja jag hitter på något!

Om man ändå såg ut såhär .. :(


Forever

 

ajajajajajajja

 
AJAJAJAJJAJAJA, samma tråkiga sak asså. Låt mej stava som jag vill asså, jag kanske gillar U mer än A. Bara för att du e ett A barn
 
//julia

NIKE AIRFORCE 1

Japp ska köpa ett par Nike Airforce eftersom att dom är så fucking snygga... Men ska jag köpa Låga eller Höga?
Just nu lutar det mot dom låga, dom kostar en hundring mindre och är lika snygga som dom höga om inte snyggare men jag vill gärna hör vad ni tycker innan jag bestämmer mig...
Så vad tycker ni? Låga eller Höga Airforce?

Bakaaar

Sitter nu hemma hoss hanna och bakar kladdkakemuffiiiins med en chokladbit i. SÅ GOOOOTT ! Om en timme ska vi hem till min pappa för att hämta mina saker och sen så ikväll sover jag här. 
 
hade ju nationella idag i historia och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, det var många kryssa i fråger och sen många "tänka själv" fråger så det gick ganska bra. Men inte bäst men det blir nog helt okejj iallafall. Men sen resten av dagen hade vi tråk, gjorde absolut ingenting bara satt och prata mm. Det var så sjuuukt tråk, varför kunde vi inte bara fått gå hem lixom? 
 
puss ! 
 

Prayforboston

.


Historia

Väntar nu på tuben mot skolan, blrjar nästan en timme tidigare på grund av nationella, så tråååk. Har so nationella, historia. Kan inte ett skiit heller om historia typ glömt allt. Kommmer säkert attsluta med attjag sitter där och gissar alla svaren. Haha.

Önska mej lycka till! <3


Spring is here

 
Våååår

Våååår by juli0b featuring marc by marc jacobs handbags

Lalala måndag

Tjenare tjenare! Det är ännu en härlig och regning måndag idag! Jag har vart lite halv sjuk hela helgen så jag stack hem efter halva skol dagen för mådde inte så bra.
Nu sitter jag hemma och har precis popatpopcorn, så ska nu äta popcorn och dricka läsk framför några avsnitt av The Vampire Diaries. Det blir awesome. 
Sorry för den dåliga uppdateringen senaste tiden, det ska bli ändring på det :-)
 

Hanna inne i skåpet


Eating breakfust

Godmorgon mina fina trogna läsare! Sitternu vid mitt trogna bord och äter frukost och gör min so läxa, haha glömde göra klart den igår, eller den e klar renskriver den bara ;)

Men aah, äter en macka med mitt älskade messmör och juice så hiiimla gott! Ska om en timme tagga till skolan så måste fortsätta nu, puss! //julia


Popping popcorn like oldschool


Jag väntar på dej sommarn ! kan du komma snart

 
//julia

noone will be the same

TJOOOOOO BABES !
 
Har så sjuukt tråk, mamma och alice gick nyss ut för att gå ut och gå men jag är för trött för det så jag sitter hemma ensam just nu. Pappa väckte mej vid 9 imorse, kul... helg men ändå väkt som om det inte är. 
 
Men idag har och kommer att vara tråk. ska renskriva min so snart, beställa hem bilder och sen sooova. Bara en vanlig slapp söndag, kanske att jag badar ochså annars får det bli en mysig dusch istället. hihi. 
 
Men förlåt för ingen uppdatering i helgen men inte haft något att skriva om, bara vart ensam hemma typ och chillat och myyst. Och sen har jag ingen inspo som vanligt ;) 
 
Men puss på er !
 

Släpp alla tyngder du bär på

Sitter nu i min säng i mörkret och pratar med en massa personer, ahahha nää bara en. Men inga planer ikväll och inte imorron kväll heller, ska bara vara hemma i hengel och loona, kanske träffa någon kompis och sen plugga. Har nationella på onsdag och tisdag i Historia så ska plugga till det och sen så har jag två uppgifter som ska in på måndag, kul -..-
 
Har verkligen ingenting kul att skriva idag så avslutar inlgget nu med en gammal bild på mej förr förra sommarn. puss ! 
 

Ny duschad

Tjjoooo alla katter därute! haha,
 
har precis duschat nu och innan det käkade vi pizzaaaa ! HAHAH vart askleetg så gick och duschade direkt, interessant va? ;) 
 
Men så nu står jag här helt ensam i emmas rum och bloggar och känner mej fet sexi i min oversized grönalinjen tröja medans jag väntar på att hon ska duscha klart. Känner mej sjukt ren just nu emma har typ värsta sakerna i sin dusch, typ tre olika as bra ansikttvålar så min ansikte leer av glädje och sen choklad skrubb ... MUUMS ♥ hihi. Och sen smörjde jag in mej med mango lotion (min egna faktiskt) ååååh älskar den känslan av att vara helt nydyschad och suuper fräsh! 
 
hittade en gammal bild på emmas data från i sommras innan vi taggade till stan

Dansat nu t emma

Sitter nu på tuben med emma påvög hem från dansen och ja, även idag hade vi vikarie. Hahah har missat en lektion och aldrig träffat honom, de e fett jobbigt. Vi ska ju ha uppvisning oxxå om en å en halv månad och inte börjat på någon koreografi än :S kommer att gå braaaa, haha.

Men ska hem till emma nu och soovish där inatt, orkar nt åka ända hem till skogen xD ruuli ja är. Asååå e så trååk! Aja ska sluta mobba mej på bloggen nu, haha puss!


Banan pancake

Till frukost idag mumsar jag på banan pankakes med nån konstigt lågkalori sylt. Det vart riktigt gott och det är även så simpelt, 1 banan och 1 ägg lixom. Men nån dag i helgen ska jag testa att göra dom på ett annat sätt så får vi se om dom blir ännu godare :-)


Nu blir det fiilm !

 
Nu ska vi sätta oss i soffan och kolla på film, har ju hela boxen av sällskapsresan så haha aah det ska vi kolla på medans vi trycker i oss en massa gott godis ;) hihi. Kram ! 
 
 
 
 

Hemma

Sitter just nu hemma hoss mamma och väntar på att hon ska bli klar. Kom nyss upp från att ha varit och ätit middag och köpt godis till ikväll och köpt bröd tills imorgon. Åt på ställetprecis här under, åt kckling spett. Det var sjuuukt gott asså. HAHHA.  Men nu ska vi snart kolla på film ,ska se sällskapsresan. Älskar den filmen eller filmerna, så sjukt roliga. Hihi. 
 
Men idag har jag varit i skolan precis som alla andra vanliga onsdagar utan lov. Dagen har gått någolunda fort. Våran gympa lärare ska sluta nu på fredag så killarna hade köpt tårta och vi hade köpt ett kort som alla skrev på men eftersom att Max när dom lämnar fram tårtan ba "den är från killarna"... så gav vi vårat kort å ba " den e från tjejerna" hahah xD. så piinsamt! Men så på lektionen gjorde vi lite vad vi ville så jag emma och maja satt i ena hörnet av gympa salen och gjorde. .. aah vet inte riktigt hahah satt och trasslade in oss i varandra och hade as kul. Inte skrattat så mycket på länge asså. Men sen kom Hanna, Alex och Filip och då körde vi judo eller "judo" istället. Jag var typ bäääst asså. haha. :D puss ! 
 
Bjuder på en bild från London i höstas
 

2013-04-10

Onsdag idag då vilket betyder att det är skola... jag är sjukt skoltrött fast vi precis haft lov....Men man får tänka posetivt, det är bara ungefär 8-9 veckor kvar till sommar lovet och då slipper jag den här skolan!
Men iallafall jag har precis fixat klart mig och nu är det 20 minuter kvar tills jag måste tagga till skolan. Vet inte riktigt vad jag ska göra så jag lär väl sitta här vid datan och kolla runt eller något... men iallafall.
Efter skolan blir det träning som vanligt och sen efter träningen åker jag till pappa, det ska bli bra för har inte träffat honom på ett tag nu. Men han har inget internet i sitt hus men ska kolla om jag kan ta med mig det lilla bredbandet vi har här, det borde funka :-)
 

Fake a smile

känns som att allt är helt uppochner just nu, vet inte vad som är rätt eller fel längre eller äns vem jag är ibland. Känns som att jag bara e andra valet och att jag aldrig kommer att bli det första, att jag är den som bara finns ibland då man vill ha något som de andra inte kan ge. 
 
Men sitter just nu vid datan och letar inspiration till mitt liv och till min so uppsats, har precis gjort bakgrunden på ett colleage (ett projekt i skolan) och ska nu skriva en dagbok från en jude som var fånge i ett av de dära lägrerna eller vad man nu ska kalla det under andra världskriget. Tror jag vet nu vad jag ska skriva om. Men sen får vi se vad och hur mycket jag hinner, annars ska jag göra det imorgon. Känner att jag bara vill bli av med det och kunna ta det lungt i helgen.  HIHI duktig jag är. puss! 
 
 

OTH mys

Nu blir några avsnitt av OTH med en chai latte och några m&m's :-)


AFk

Japp jag har varit lite frånvarande från bloggen och ja jag var tröött och orkade inte blogga, har ingen blogglust heller. Vet inte vad jag ska blogga om? Ingen fantasi och inget som inspirerar mej. varje dag ser likadan ut, stan eller kompisar eller nu skolan. 
 
Men Måndag idag vilket betydde att lovet var slut och dags för skola igen. Dagen gick helt okejj, inte snabb men inte super seg. men just nu sitter jag i min ensamhet i mitt rum och tråkar och har ingenting att göra. Skulle kört LOL men min data vill inte leva med det :( Så sitetr helt dissad istället. men ska inte deprimera mer med min tråkighet mer, puss ! 
 

BIO FILMER

Jag va ju på bio i Lördags och såg The Host men såg även reklamer/trailers till dom här 3 filmerna. 
Warm Bodies, The Call och Jurassic Park 3D, jag vill se alla dom på bio och jag tror att alla kommer ut i Maj nångång är dock inte säker. Men iallafall det va tips på några filmer, ni kan ju alltid kolla på trailerna på Youtube ;)

Gårdagen

Tjena! Söndag idag då vilket betyder att imorgon är det skola! :S 
Jag som haft ett så sjukt bra lov... fick typ panik/ångest imorse när Elwira påminnde mig om att det va skola imorn.
Men igår gick jag typ upp vid 09:00 och så gick jag och Elin på en promenad. Sen duschade jag och fixade mig sen åkte jag och Elin in till sergels torg och mötte Johan, James och Klara. Vi gick på bio och såg The Host vilket var en skapligt bra film. Sen stack jag till Elwira och slaggade där. Nyss hjälpte hon mig att städa mitt rum så nu är det tip top. Lite bilder på rummet kommer senare tror jag.
Bild på Klara inne på bion igår... haha.
 
 

Film mys

Sitter just nu i soffan hemma hoss Junie och kollar på film och äter chips. Kollar på någon film om ett par å då tjejen inte får orgasm å dom har haft sex 1465 gånger och nu ville han aah fattar typ noll men nu kämpar dom med att få henne att njuuuta. ;) haha. Puss!! //julia


Ska börjar spara...

 
.
 
..för att ha råd med den här ↑. Det är en Nikon 5200 en medelstor systemkamera som sägs vara bra för nybörjare. Jag har dock ingen aning om den är bra eller inte men har läst lite reccensioner och kollat på den och tycker att det verkar som en bra kamera som skulle passa mig så nu har jag satt ett mål på att spara ihop pengar och köpa den. Våran systemkamera är ju uråldrig och verkar ha gått sönder så jag behöver faktiskt en ny. Men jag hittade en sida där man får denna och massa tillbehör för omkring 7000 :- så ja... jag lär få spara länge :/ Just nu har jag 20kr så har en bit kvar. Men eftersom jag är så dålig på att spara så ska jag göra en burk som jag sedan limmar igen så kan jag inte öppna den och ta ut nå pengar utan att slå sönder burken... fast det kanske är lite dumt för då kan jag inte räkna pengarna... hmm om ni har några idéer på hur jag kan göra för att inte sno från mina sparade pengar så får ni gärna komma med förslag :-P
 

Fredag

Ligger nu i soffan med hanna och nördar mobil spel medans alice sitteroch kollarpå barbie. Senare idag ska jag träffa Micke, vet inte riktigt vad vi ska göra, haha bara träffas.

Hanna kom hit vid 10 igår och då gick vi ner till poolen och badade. Sen kollade vi på svampbob och sen somnade jag xDd hhaha känner mej så taski men skit i det. Hihi puss!


Bada pool

Igår så sov ju Junie hos mej. Innan vi kom hir var vi på stan och Junie käkade Kebab och jag tacos ;) Det var sjukt gott och sen gick vi runt på stan och kollade och sen kom vi hem till mej. Vid 8 gick vi ner till poolen och badade i en timme. Det var myys. Sen drog vi ner till COOP och köpte en massa godis ocj läsk och gick upp och kollade film och hade det mys. Inte så mycket mer att säja och gårdagen, puss ! 
 

En el metro

Japp just nu sitter jag på tunnelbanan på väg in till slussen för att möta bästa Julia... Vi skulle igentligen träffats i Tisdags men det blev inte så ...så då kör vi idag då :P
Men japp vad vi ska göra vet jag inte riktigt gå runt i stan förmodligen vet inte riktigt men vi får se ... Det blir säkert skoj skoj.


Film mys

Sitter nu i min säng med junie bebis och kollar på film å myser med chips å läsk. Inte hafttid attuppdatera idag, fullt upp men berättar varför imorgon. Ska fortsätta attkolla nu så puss sålänge!


Hemma igen

Hejsan svejsan! Kom precis hem, jag och Elin var och hälsade på mamma igen. 
Vi gick av i hökarängen för att Elin skulle köpa mat till sin orm och sen gick vi in på matdax där för att kolla efter marabous choklad påskägg som dom släppt nu i påsk och visst hittade vi sånna så då snappade jag åt mig två lådor och sen i kön till kassan märkte jag att det var Hasselnötter i dom! Jag som var så sjukt taggad på att få smaka dom! Aja sånt är livet när man inte tål nötter... inge snickers, inge nutella, inge jordnötssmör  och inte marabous choklad påsk ägg :'(
Men jag var snäll och köpte en låda till mamma som hon ska få när hon kommer hem.
Nu ska jag precis starta ett avsnitt av One Tree Hill... är på säsong 7 nu! 
Så här ser påskäggen ut om ni undrar. Bild ifrån Google.
 

Sant eller inte?

Vågar man lita på det här? För några dagar sen skulle det ju va snö storm? :O


Sandwich = check

Haha näädå, ja älskar nt alls sandwich ;)

https://cdn2.cdnme.se/4026718/6-3/pic_515acfcbe087c3424e30d29e.jpg" class="image">


Halo Eye Make-up Remover Pads

Jag fick det här paketet med Eye Make-up remover pads i mitt påsk ägg jag fick ifrån min mamma och dom är riktigt bra! Jag har alltid haft för mig att sånna där inte funkar nå bra men uppenbarligen gör dom det. Jag testade en igår när jag tog bort sminket och den funkade riktigt bra, det tog bort allt smink och jag vart inte ens grå under ögonen. Jag andvänder mig av Maybelinne Rocket mascara och tycker att den är så himla svår att få bort ordentligt när man tvättar bort sminket men med dom här så går det lätt som en plätt så tummen upp.
Tipsar verkligen om dom här så om ni letar efter något liknande så finns dom här att köpa på ÖoB/överskottsbolaget. Det finns liknande på H&M och kicks men har dock inte testat dom.

Godnatt

Ligger i sängen nu och väntar på att sofia ska borsta tänderna klart och sen ska vi sova ;) ska upp halv 8 imorgon för ska va på gymmet halv 9 och sen så vid 10-11 ska vi simma och sen blire stan. Sen när dom åkt ska jag åka och träffa micke, inga direkta planer där, bara att vi ska köra ps3 tror ja de va. Så haha har fullt upp imorgon ;)

Men inte gjort nå spc ida, va ute och gick förut tidiare idag och åt då ännu en sandwich, min 5e för iår xD å sen kol vi hem åt och sen har vi kollat TV kollat kläder mm. Vart mysit :) men nu ska vi sova så puss godnatt! :D <3


På busse

Sitter på bussen på väg hem. Va och träffade några kompisar ett tag men ska nu hem och joina syrran så hon slipper va ensam hemma det blir väl att titta på nån film eller nåt sånt .. Det blir säkert mys :-)


Väntar

Tjenare tjenare! Sitter just nu på södra station och väntar på pendeln. Va precis på södersjukhuset och hälsade på mamma som är där. Men hon mådde bra iallafall så nu ska jag och elin åka vidare till våran mormor och träffa släkten... Ännu mer påsk mat :S haha fast det gör inget.
Nu kom pendeln så måste sluta skriva :)


some noghts i always win

 
Har precis klätt på mej och sminkat mej. Fick för mej att platta håret idag, inte gjort det på två månader nu och wiii mitt hår har blivit längre ! kommer ihåg i sommras då jag klippte det till axlarna, hihi. Men äär så glad nu, det är snart långt. :D 
 
Men snart får vi gäster, Sofia och hennes familj kommer upp från linköping och stannar här en natt. vad vi ska göra vet jag inte riktigt jag och sofia kanske ska och träna imorgon och sen bada´i poolen kanske och aah. Inga direkta planer. ;) Men ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt idag,  puss ! 

RSS 2.0