Baada

:D


Frukost

Tjenare!
Japp nu är det sommar tid! Det känns bra eftersom man längtar efter våren och sommaren. Nu är vi lixom lite närmare sommaren.
Men iallafall har precis duschat och ätit frukost, det blev en macka med skinka och tomat och sedan en skål fil med sylt och flingor. Ska gå och borsta tänderna nu och sedan börjat hjälpa till med maten vi får gäster idag vid 12:30 ungefär så det blir nog mysigt.
Det känns som att jag är den enda som bara låg hemma igår på påskafton och gjorde ingentig... Alla firade påsk medans jag låg och segade framför TVn. Nej men jag firar idag och sen med mammas sida av släkten på måndag så det är inte direkt synd om mig ;-)


Spring

 
Backpack
 
Backpack by juli0b featuring an aztec print shirt

Gossipgirl

kom precis in, vart ute och träffade en viss person som lekte as sur på mej och jag hade värsta paniken då då han sa att han ville träffa mej och de han börjar med att säja är med en läski blick "jag vet inte hur jag ska säja det här..." ahahhaha ni skulle ha sett min min då. Och då tar han fram en fet påse godis och ba "GLADPÅSK" asså ahhaha så söööt. Men seriöst han vill att ja ska bli fet(are) får godis heeela tiden ! 
 
haha men nu ska jag snart bädda ner mej i sängen med godis och frukt och kolla på gossipgirl. sjukt länge sen sist jag såg nu. saknar det ;) puss ! 
 

PÅSKÄGG !


Glad Påsk

Vaknade runt 9 av att solen ligger på mina ögon ... ååååh ! Men så åt frukost och sen gav även dom små bebibarna där ute mat. Sen har vi hållit på med rummet och ätit. Har även gett mej på att måla påskägg, hahah verkligen inte min sak xD Och sen Senare ikväll ska vi till Alices kompis för att hämta en kaninbur för att ha bebisarna i eftersom att mamman är gravid igen :S Det var verkligen inte meningen men vi märkte inte att hon fick ungarna mm och man såg knappt på henne så vi såg det två veckor sent då ungarna redan gått ut så nu är dom snart 5 veckor gamla. Men eftersom att hon snart kommer att få  nya ungar så måste dessa flytta över till en annan bur. Dom är fortfarande för små för att lämnas bort helt, dom behöver sina syskon 2-3 veckor till och igentligen sin mamma oxxå men eftersom att det snart finns små nakna och blinda bebisar där så kan dom inte vara kvar. Dom kan ju mosa dom nya eller så kan mamman kanske döda någon av kullarna? så kör på det bästa, så får gosa och allt extra mycket nu med bebisarna. 
 
Men ni får ha en bra påsk, puss ! 
 
HAHAHAH mitt försök på att göra ett fiiint ägg, hahha måste skaffa mej mer tålamod. Skulle igentligen fortsatt på ett mönster och det lila strecket skulle vart tunnare mm men aah orkade som vanligt inte mer så gav upp så nu brinner ägget istället xD ;)
 
PUSS ! //Julia

Wake me for the weekend

 
The weekend
 
The weekend by hannafh featuring vintage shorts

She better run

 
Hej finisar! Står just nu i nästan klara rum, pappa har lagt golv hela dagen och imorgon lägger han dom sista bitarna så imorgon kommer jag kunna att börja inreda :D YAAAY ! taggad, längtar efter att ha ett helt rum och inte behöva täcka över min helkropps spegel utan faktiskt funna se vad jag har på mej och sen kunna ha ett bort jag kan ha min data på för just nu så har jag det på min bokhylla så står just nu på tå för att nå ;) Men imorgon slipper jag det ! :D
 
Har precis ätit tacos och ska snart äta efterrätt och sen får jag se vad jag gör med kvällen. Kanske ska ta och tappa upp ett bad och bara ha en mys kväll. Sjukt sugen på det men ändå inte. :S hihi. så vi får se, puss ! 
 

Döskalle

 
 
Kör på en dagens outfit så idag har jag på mig en grå tröja med en döskalle på och ett par svarta jeans. Basic ;)
 

Påskmys

Hej!
Sitter hemma hos min farmor och har precis ätit påsklunch med hela släkten på pappas sidan. Riktigt mysigt.
Men jag åkte ifrån Julia klockan 12 ungefär imorse. Vi sov ute i tältet men sen vid 3 så gick vi inn för stt de va så obekvämt. Men jag hade det sjukt mysigt, vi låg där och tjocka oss med godis och läsk.
Men nu har jag precis fått ett påsk ägg så ska trycka i mig lite mer godis nu ;-)


Tagga ut

nu är vi klara och ska nu ut och sooova täält ! taggad ! har en massa godis och läsk och annat mys, hhahah. får se hur det går. puss! hörs kanske senare annars imorgon :* //juliia
 

Shopping

Va ju en stund i Farsta efter skolan så det blev lite shopping. Nu sitter jag hema hos pappa och ska tagga till Julia om ett tag... Ska bli mys :-)


Dagens


Farsta

Har precis vart i farsta med hanna nu och äääntligen fick jag henne att köpa något. Hahaha hon säjer allti att hon vill köpa kläder men hon gör de aldri men nu så ;) men vad får hon visa själv sen ;) men nu ska jag hem å stääda puss!


FML

Asså FML! Precis när man tror att våren är på väg så står det här på Aftonbladets hemsida... :/ 
Man får hoppas på att det är något april skämt eller något för just nu vill jag bara ha sol och värme!

Kaninbebisar

För någon vecka sedan upptäckte jag att vi fått små kaninungar, men väntade med att säja det på bloggen tills jag fått en kamera så jag kunde fota dom. 
 
Men skulle låsa upp mamman där uppe så att hon kunde få sina ungar snart och då när jag låst in henne och ska gå och hämta sågspån och när jag då kommertillbaka så sitter hon där och tvättar en liten miniatyr av henne. Fick panik lycka och ropade på pappa och allt. Eftersoom att dom lämnat boet och dom gör det efter 1-2 veckor så fick vi dom ca 5 mars. Så nu har vi 5 små söta kanin bebisar därute + mamman och pappan.  PUSS ! //Julia
 

Just nu :

Sitter ensam hemma i lägenheten och pluggar. Känner mig fett duktig!
Ska försöka göra klart det här så snabbt som möjligt och sedan se om jag hinner titta på en film lite senare. Först ska jag på SPT i skolan klockan 15.



HAHAHA

Såg en bild på Miley Cyrus på en blogg och sen såg jag det här ... hahahah fast det är ju bara hennes glasögon xD 

Tisdag 26 mars

Ja som Hanna sa så slutade vi halv 11 och drog då till pizza hut och käkade. Satt där i en timme och snacka mm och sen drog vi runt i stan hela dagen. Hade ju inga pengar så fick inget med mej hem men men. Sen drog jag hem till Emma och Hanna drog hem, Emma å jag la oss ner i sängen och bara njöööt! Gått hela dagen, hhaa är så sjukt trött i benen just nu asså ;) 
 
Men sen tog vi våra jackor och skor på oss igen och drog till handen, letade efter folk att vara med men hittade ingen så åkte till skogåås och träffade Kevin och Robin istället i någon timme och sen drog vi hem igen och jag städade åt kaninerna och annat tråk. Men nu ligger jag i min säng och kollade precis lite igenom min kamera och fixade några inställningar, är så sjukt glad över den. Den tar sjukt fina bilder, och i mörker oxxå. Med min förra SONY så blev bilderna orangea då men inte lääääängre :D Så detta är nog ett av ina bästa köp, love it ! :D Men det finns en dålig sak med den som min andra hade, ROSA MENY. hhaha ;) men bjuder på några bilder från dagen, puss !
 

Fett me lessen

Asså nu är jag sjukt ledsen här! Jag tävlade om biljetter till förhandsvisningen av croodarna men trodde ju inte att jag skulle vinna... Men tydligen gjorde jag det ! Synd bara att idioten som jag är inte kollade mejlen försten nu och missade det totalt!!! :'-(


Mini shopping

Hej!
Kom precis hem efter en lång dag på stan med Emma och Julia. Det var skola imorse men vi slutade klockan 10:30 så direkt efter det åkte jag, Emma, Maja och Julia in till söder och åt på Pizza Hut. Så sjukt gott! Men sen taggade Maja hem så då åkte vi andra in till stan och har typ gått runt där hela dagen. Ska ta och fixa lite tidig middag för sen blir det fys och sedan teknik träning.
Men fick med mig några få saker ifrån stan iallafall.
 
 

Tisdag 26/03-13

Hejsan svejsan bloggen!
Sitter just nu och tittar på disney channle vilket är standard på morgonen. Idag har vi bara 45 minuters lektion och sen slutar vi.... så sjukt onödigt att vi måste gå till skolan men vi är tvungna :-/
Men efter det så ska jag göra något med Julia och kanske Maja och Emma också. Vad vet jag inte riktigt åka in till stan eller något vi får se.
Men nej nu måste jag skynda mig och sminka mig och fixa håret och sen blir det att dra till skolan då... tjoho.
 

Min nya lilla beeeebis! :D

Omg är så sjuuukt glad! Men nu ska hon hem å äta batteri i 10 timmar och sen imorgon blir det footo party!!

//julia


Ginatricot

Kollade lite på Ginas hemsida och hittade dom här tre tröjorna. riktigt fina och passar perfekt till sommaren med ett par highwaisted short eller något liknande. Har dock inge pengar just nu så det blir att vänta ett tag innan man köper något. Men vad äre man säger ... den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ? 

kapphal Hampton

Satt och kollade på kappahl kommer inte ihåg varför men aja. Och då såg jag att dom haar fått in en ny kollektion "HAMPTON" så sjuuukt fiin ! eller endel därifrån iallafall ;) Men tyvärr så blir jag helt pank imorgon så kommer antagligen inte kunna köpa något ! SÅÅÅ LEDSEN ! ;( Helst vill jag ha den blåa "virkade" bikinin (finns inte med på bilden) och den vita pikettröjan. ÅÅÅH ! Men ska försöka övertala någon att köpa en sån till mej ;) eller så om någon av er vill köpa en så är det bara att mejla mej och berätta och fråga om adress så är det bara att skicka, hihi
 
 

Nu: Bio

Nu blir det bio med mamma, alice och hjalmar. Ska se oZ THE GREAT AND POWERFUL. Hjalmar ville så gärna se den så ;) Sen kanske jag ska träffa emma, men vi får se hur det blir med det sen. Inte helt 100 än. Puss ! 

Vår?

Vågar man verkligen lita på iphonen å vädret nu? Visst jag vill men sist man litade på vädret å vart otroligt glad över att det ärtligen skulle bli vår så kom en kall vinter tillbaka. :( men jag vill och jag kommer att lita på den, svik mej inte nu. :(


Imorgon fredag

Ligger nu i sängen å gör bara ingenting, funderar på att sova snart... har ändå inget att göra. 
 
Stannade hemma från skolan idag men gick dit en timme för att göra nationella. Det gick bra tror jag. Brandlarmet gick så kommer att få fortsätta en kvart till på måndag. Men inte för att jag behövder den kvarten, är ändå klar så. 
 
Men imorgon blir det skola som vanligt, lägtat lite faktiskt. Visst det är skönt att vara hemma och sova men det är så trååååk efter en dag, man saknar att ha folk att va med. ;) men immorgon så, puss ! 
 

Pokerface

HAHAHAHHA denna videon gjorde min och alices dagxD 

Inspiration

 

Back 2 school

Japp idag blire att gå till skolan, vi får se hur det går... gissar på att det kommer vara tråkigt, som vanligt. Men Iallafall, vi har nationella idag innan lunch så vi får se hur det går vi ska göra vårat experiment som vi skrev ner i Tisdags. Men annars än det så är det bara en helt vanlig skoldag. Efter skolan blir det barnträningar och sen egen träning, det är tävling nu i helgen och jag har inte tränat något på hela veckan så nu blire att tagga till på dom två träningar som är kvar.
Fin fin blid 

The carrie diaries

Stannade hemma idag igen för att vila upp mig. Mår bättre nu så imorgon blire skola iallafall.
Gjorde nyss amerikanska pannkakor typ... Dom vart sjukt goda! Men nu ligger jag i soffan och tittar på The Carrie Diaries, är bara på andra avsnittet.


SJuk

Stannar hemma från skolan idag, mår illa och har ont i huvudet och min mage känns helt utochin. Kan inte äta heller så stannar hemma och vilar upp mej och hoppas på att bli bättre imorgon. 
 
Kan verkligen inte förstå mej på sverige just nu, för en eller två veckor sen var det 10 plus grader och nu är det minus och snöstorm? Vad hände med våren ? Men kollade faktiskt och det ska bli plug igen till helgel, fårse hur länge det håller sej då ;) Men nu ska jag snart sätta på en barbie film eller något sånt och bara viiila !puss ! 
 
 

Biologi

Godmorgon finisar!
Sitter nu på tåget påväg till skolan, vart ingen bloggning igår dels för att jag åkte runt så mkt igår och sen mådde jag dåligt så gick och la mej vid halv 10 igår för att må bättre idag pga nationella men gör det ej :'( men men får bita ihop.

Ska ha nationella från 9 till halv 1, kommer seriöst dö!


Oopsie

Japp är hemma sjuk idag... Passade på att testa att göra "oopsies" som jag läste om på en blogg. Dom vart väl helt okej men mina smakar typ bara ägg så tror jag failade lite men men... Jag gillar dom inte så mycket så tror jag ska fixa något annat att äta :P


Beslutsångest... again

Japp nu är jag tillbaka med min fucking besluts ångest! Asså gud jag hatar att ha besluts ångest men ändå så fort jag ska köpa något för över 300 spänn så får jag besluts ångest ;/ Men ändå vet jag att jag typ aldrig blir besviken eller ångrar något jag köpt... aja men tillbaka till ämnet. Så japp nu vet jag inte om jag borde köpa den här väskan eller inte... jag har hittat ett ställe som säljer dom för 499 och sen är det 15% rabbat just nu så då blir typ 424 kr. Så japp vad tycker ni borde jag köpa den? Rabatten gäller bara tills idag så har lite brottom att bestämma mig :/
 

Spring

 
SPRING

SPRING by juli0b featuring skinny jeans

Min kväll

Min kväll har faktiskt vart sjukt mysig, bara slappat och haft kul. Efter vi hade ätit gick jag ut en stund och var med robin och ralle men drog in sen efter en timme för att äta blåbärspaj med vaniljsås och kolla på film, eller ska man säja vaniljsås med blåbärspaj. Haha ;)

Men vi kollade på en animerad film som hette 9, pappa hade hört om den och ville så se den. Den var helt okejj, fattade inte riktigt hela handlingen med filmen men den var söt iallafall. Hihi ;) men nu ska jag snart lägga mej och kolla på ett avsnitt av gossipgirl och sen tror jag nog att jag däckar så detta blir nog sista inlägget för idag ;) imorgon är det söndag vilket betyder plugg och att ta hand och fresha upp sej själv tills den nya veckan. Puss godnatt. :*


"Tacopaj"

Hahaha jag och pappa har precis gjort taco paj eller ja, tacopajs sörja ;) haha. Vartimte direkt som vi tänkte men det blir nog lika gott. Sen blir det blåbärspaj! ;) puss!


Lördag


bara för att jag kan

 
Emma drog precis hem och håller nu på att göra min syslöjd och städar lite. När pappa kommer hem ska vi lägga golv och annat tråk. Det ända som behövs göras just nu i rummet är att l'gga klart govet och sen måla väggarna. Nästa gång jag kommer hit så om jag då har tur så är det klart :D 
 
men idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska mysa med pappa och syrran i guess. Det blir mys ska ääääta blåbääärspaj idag :D TAGGAAAD ! åh älskar blåbärspaj, bästa kakan efter morotskaka. ;) puss ! 

Feber

Ligger just nu på läktaren i frödinge arena i karlstad. Jag mådde lite dåligt igår men jag följde med till judo tävlingen ändå men sen vaknar man upp med 39,4 graders feber så det blir ingen tävling för mig. Ligger här ner bäddad under fyra jackor och fryser... Ska ta en ipren snart tror jag men har redan tagit en och vill inte ta för många :/
Får se om jag mår bättre imorn måste plugga eftersom vi har prov på tisdag,onsdag,torsdag och fredag ... -.-'
Men nej ska äta upp min choklad och försöka sova lite tror jag ....


smoothie

Just nu sitter jag vid datorn och försöker bestämma mig för om jag ska titta på
En film eller inte... Hmm men aja jag ska gör träslöjds läxan nu och sen så får vi se kanske lägger mig tidigt istället :-)


Gossipgirl

Ligger nu i sängen min helt seg å död, äter lite kiwi banan och en macka och chaitee... Och lite choklad. Hahah ;) ska snart sätta på ett avsnitt av gossipgirl och sen blir det bara att ta det chill. Så sjukt seg hela jag just nu, idag på dansen, asså jag fattade ingenting. Kände mej så sjukt dum xD hahah ;)


Majjiiisshhh

Tjooo alla katterr!!! Nu äre så att jag hade Julias iPhone så då kunde jag gästblogga lite på världens nästbästa blogg :D Min blogg är ju bäst men aah ;*. nej jag driver det klart den här är bääst :DDD Men aah PUSS PUSS!!


Top 8 drama filmer

Här är tips på några av mina favorit drama filmer/sorgliga filmer.Jag gråter till typ alla men efter att jag hade gjort klart kollaget så kom jag på en till film som är bra... The impossible.
Fast alla dom här filmerna är ju lite glada också eller iallafall marley & me. 

Hata mensverk

.


längtar till sommaren

 
Summer
 
Summer by hannafh featuring vintage shorts

Tisdag

Sitter nu hemma och gör ingenting och har ingenting att göra. Funderar på att fortsätta fixxa mitt rum eller så kanske jag drar ut eller något. Har seriöst inget liiiv! Hahah

Men idag till lunch var det skit till mat som vanligt så jag emma och micke drog till thaien och käka pommes me grillkrydda och kebab, medans maya å hanna stannade i skolan å käkade ? asså varför? xD hahah men pommes var Sjukt mycket bättre än skolan, och man blev mätt för en gångs skull ;) haha.


The perks of being a wallflower

perks-of-being-a-wallflower-logan-lerman-slice
The perks of being a wallflower -
"Charlie ska precis ta sig an sin första dag på Highschool och han vet redan i förväg att det inte kommer att bli en lätt upplevelse för en kille som honom. Helt utan vänner och så blyg att han knappt vågar säga ett knyst kan han bara hoppas på att göra sig så osynlig att han åtminstone inte åker på stryk. Att hålla sig nära väggarna där han kan förbli ouppmärksammad är planen.

Men skolans mobbare har förstås ögon i nacken och Charlie inser att några vänner inte skulle skada. Lustigkurren Patrick (Ezra Miller) som går i samma träslöjdsklass blir räddningen och Charlie dras in i ett välkomnande gäng av punkare, vampyrälskare och homosexuella - skolans alternativa med andra ord."

Asså gud... den här filmen var så messed up och ingenting speciellt hände igentligen filmen men ändå var den så grovt bra!? Jag älskar han som spelar Charlie och alla dom andra skådisarna också men asså jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. Det hände typ inget speciellt i filmen, den var sorglig men ändå glad och man förstår inte riktigt vad  som är fel/vad som har hänt men på nåt sätt behövs inte det... eller det är nog inte mening att man ska förstå allt, ibland måste man inte det för att filmen ska blir bra. Nu blev det fett deep här xP
Men iallafall den här filmen är toppen om du gillar snyftisar ( fast den va inte så sorglig? :P ) jag älskar den så den hammnar nån stans i top 10 eller något sånt av mina favorit filmer tror jag.
Så jag tipsar verkligen om den här filmen!

Film + Smoothie

Just nu försöker jag bestämma mig om vilken film jag ska de, någon sorglig som man kan gråta en skvätt till ;)
Har precis gjort min mumsiga smoothie. Jag drack en till frukost imorse och det bästa är att jag inte har i något extra socker utan den är söt som den är så då blir den ju direkt lite nyttigare utan allt det extra sockret!
Men nej nu ska jag sätta på någon film och dricka min smoothie!
//Hanna

Tell me a lie

har verkligen ingenting att säja, men jag vill inte göra som en annan viss person gör... lämmna bloggen tom från inllägg. Gjorde mej själv en blåbärssmoothie och sitter nu i mitt rum och lonar. Ska kanske snart ut och träffa en kompis, om den personen blir klar någon gång. Men sen ikväll blir det att plugga och packa. Ska skriva min franska, rita klart min klänning och sen göra mattläxan. Får se hur mycket av det jag hinner annnar tar jag lite imorgon oxå.  PUSS ! 
 
 

åttonde mars

sitter nu i sängen och bara kollar ut. Så sjukt mysigt att vakna upp morgonen och det första man ser är stockholm. 
 
kom hem från mello halv 11 igår, alltså var det slut efter två timmar och då skippande dom även lite saker, tänk då ikväll. ;) Genrepet var bra, men bättre på tv. Sen när jag kom hem så kollade jag på Gossipgirl och sen vid 7 vaknade jag till och då var tvn och lampan fortfarande på så tände dom och vaknade då nu för en halv timme sen. Har nu ätit frukost och ska snart hem till pappa och hämta min lilla bebis som är hemma igen. Eller jag fick en ny, det fanns inget hopp kvar med min lilla bebis, hon var alvarligt skadad. Och sen så lagar dom ju inte iphones så aah. Men får en ny nu dårå och hoppas att hon är lika söt och snällare. 
 
Sen så ska jag träffa Emma, det blir najjs. Men nu ska jag byta om, puss ! 
 

 

Hade tråk


Springbreakers

 
 
Gud va jag vill se den här filmen! det är bra skådisar i, sånna som man inte trodde skulle göra en sån här film. Typiska skådisar som alla tror ska va duktiga små flickor hela sitt liv och klä sig i rosa blommiga klänningar helatiden bara för att dom gjorde det när dom va med i Disney program när dom va yngre? Shit lixom folk växer upp ;)
Men aa jag vill iallafall se den här filmen! Ska dra med mig nån kompis och se den när den kommer ut på bio! :)

Im tired of the games


Godmorgon !

Tjoo snyggingar! 
 
sitter nu vid kökabordet och ska snart ta och fixa min fina morgon frilla. Börjar om en timme och en kvart så det är skönt. Har redan ätit nudlar och kollat på ett avsnitt av gossipgirl. 
 
slutar tre idag och ska då hem snabbt och sen åker jag med mamma och syrran till friendsarena och sen ikväll blir det att kolla på genrepet till melodifestivalen. Mys pys ju. 
 
Såg även nu nyss att min inlägg jag skrev igår morse aldrig kom upp! Får damp seriöst, saknar min bebis mer och mer för varje dag, med henne var det aldrig något strul med att blogga. hoppas att du mår bra sötnos. PUSS ! 
 

Godmorgon stockholm !


Kvälls mys

Nu blir det kvällsmys med Annanas och The och Chicago fire, bra serie faktiskt.
Jag satte nyss Annanas i halsen så nu kliar det min hals :'(


Mitt Mål

23396_346534868796259_1441777605_n_large
Bilden över är basically mitt mål. Just nu gör jag bara två av sakerna Dricker vatten och Tränar. Jag sover inte så mycket och jag äter inte särskilt nyttigt heller. Men tänkte att jag skulle börja med dom två punkterna också, speciellt äta nyttigt eftersom jag tror att jag skulle må mycket bättre av det. Och jag gör inte det här för att jag vill gå ner i vikt för att jag tycker att jag är tjock eller nåt sånt utan mest bara för att må bättre och känna mig bättre. Det finns ingen känsla som är lika bra som känslan när du precis har klarat ett hårt träningspass utan att ge upp... det är den bästa känslan ever seriöst man känner sig så jäkla nöjd med sig själv.
//Hanna

Ny jacka

 
Var och lämnade tillbaka jagckan jag köpte på cubus för någon dag sen och köpte en annan. Är sjukt nöjd och bara älskar dom söta små pallaetterna på axlarna och hela den är sjukt fin. Mycket bättre än den innan. LUNGT. 

Värsta dagen på länge...

och det fortsätter ... ! 
 

hela min dag har varit kaos, det började med att tåget var sent pga tidigare stopp vilket gjorde att man kom sent, vi hade bild och då skulle man skriva klart sin utverdering men då är det klart att min bok där jag hade allt i är borta. Sen så ska jag logga in på datan i skolan men det funkade såklart inte. Tillslut fick jag hjälp av en lärare men då var jag tvungen å byta lösenord men det jag ville ha gick inte så hittade på ett annat random som jag inte alls kommer ihåg nu. Kommer bara ihåg att det var en massa siffror och bokstäver. 
 
Sen efter skolan så åkte jag till farsta med Emma och då medans vi väntade på tåget så tappade jag mobilen så ja .. nu har man ingen mobil heller. Asså hela mitt liv e förstört och jag får inte tillbaka min iphone på kanske 2 veckor ! hur ska jag nu kunna gå upp på morgorna utan att uppdatera instagram, omöjligt! Och har inget KIK, Instagram, Facebook 24/7, sms ja allt ! kommer att gå vilse i skolan eller något imorgon och eftersom att jag inte har någon mobil så kommer INGEN att kunna hitta mej INGEN ! vill bara gräva ner mej i ett hål tills allt är över och jag får tillbaks min Iphone. Säjer ju det, kan inte leva utan den. Den är mitt liv. 
 
Men nu ska jag gå och somna mej till sömns med mina tårar... Byby lyckan! Iallafall i någon lycka. Saknar dej redan bebis ! bli frisk snart, klarar inte mycket mer !! 
 

gosip girl

 
ligger just nu i sängen och har precis skärt upp banan och äpple och gjort mej en macka. Var hungrig men visste inte vad jag ville ha så det fick bli lite frukt. Får ju inte äta godis så ;) Men nu ska jag kolla på något avsnitt av gossipgirl och sen ska jag sova. Sovit sjukt lite dom senaste dagarna så ska ta ikäpp det nu. puss !

Frukt

 
Gud vad sugen jag blev på frukt och på att vara nyttig nu asså. HHAHA var anyttig men asså jag ska ju igentligen ha börjat vara nyttig mm men det är så svårt. Men har ju börjat dansa nu och ska snart börja gå ut och powerwalka med mamma såfort hon mår bättre igen. Vill verkligen komma i form och få fina ben och mage, dom är mina typ största komplex. Men imorgon så börjar jag. 
 
Ska alltid ha ett vattenflaska i väskan och tugggumi. Lämna pengarna hemma, till frukost imorgon blir det frukt och något annat gott och sen så blir det sötsaker på helger. Känns skönt ändå på ett sätt. Får se hur det går bara ;) Inte det bästa om jag får gissa själv ;) 
 
//Julia

Skola

Är på väg till skolan nu med min bebis fast vi lär bli sen eftersom tuben bar sen. Men Vi vaknade typ 7 imorse, tittade på PLL, åt frukost och fixade oss... Det va fett mys :-)


Tagga träning

Är trött som en gris men taggar träning ändå. Men man blir ju genast gladare när man vet att man sticker hem till sin kamel Julia och sover där sen!
Efter skolan idag var vi i Farsta Centrum en snabbis och kollade, hittade en tröja jag måste köpa men den var slut i min storlek så det blir att köpa den nån annan gång.
Bild på Julias utsikt från deras lägenhet... Är så avundsjuk fan!


fuckduck!!

hatar min cp mobil asså seriöööst! fuck Android!! vill ha min iPhone igen!! skrev väärsta inlägger å så kom ja åt fel. knapp så jag gick tillbaka och på iphone sparas inläggen då men nt här!!! fuckfuck!!


godmorgon

ligger just nu i sängen och väntar på att bästis ska komma hit. igår vid 10 kom vi på att vi ville träffas men då var det lite sent så jag kom på bästa ideen så nu sitter min gris på pendeln snart här.

känns som attt idag kommer bli en lååång dag, har ont i magen och allt är helt upponer. vill bara försvinna, gjorde jag verkligen rätt igår. är verkligen allt förstört?




Bada

Ska nu snart ta och hoppa i badet och sätta på ett avsnitt av antingen PLL eller Gossipgirl. Tror faktiskt det får bli PLL, gossipgirl är sjukt tråkigt och det händer verkligen ingenting så känns bara slöseri att kolla på det.  men ska bar aligga och slappnaav sista dagen och fräscha upp mej till en ny dag av skola.
 
Men sen blir det att fortsätta att plugga till So provet imorgon. får se om det blir någon mer uppdatering ikväll annars har jag fixat något roligt inlägg till imorgon, puss ! 
 

LYX VS BUDGET

Japp, jag vet att jag har gjort ett sånt här inlägg tidigare (HÄR) men nu har Gina Tricot gjort ett skärp som är mycket mycket mycket likare! Jag ska defenitivt köpa ett sånt, jag vet inte varför men älskar skärp just nu, ska se om jag hittar nå fler snygga skärp som man kanske ska köpa... vi får se. Självklart vill jag ju egentligen ha Moschino skärpet men det är ju lite dyrt så därför passar skärpet från Gina perfekt och för bara 129:- svenska riksdaler.

Godmorgon !

Godmorgon, ligger nu i sängen, har precis käkat och ska snart duscha och sen fixa mej mm. Senare idag drar vi till mamma men innan det ska vi till min kusin som fyller 2år och lämna en present. 
 
Bloggningen dom senaste två dagarna från min sida har vart sämst men var och lämnade in min bebis på lagning såå sitter just nu med en xperiamini pro och försöker överleva. Seriöst 10 min efter vi lämnat in Iphonen jag höll på att dööö ! Kan verkligen inte vara utan min bebis. Men kommer kanske att få vara det i 1-2 veckor. Så förvänta er inga fina mobilbilder eller så för mobil kameran suger så nu ska jag hem till mamma och räkna mina pengar, vill verkligen ha den dära kameran nu. Innan överlevde jag ju med min Iphone men nu har jag varken den eller en kamera!? Hur ska jag kunna blogga me en massa gamla bilder lxm :O 
 

Plugg

Hej! sitter vid köks bordet hemma hos Karin och ska ta och plugga har ju prov på förstavärlds kriget imorgon :-/
Vi har sjukt mycket plugg till den här veckan! Men pappa hämtade mig på centralen igår och sen åkte vi och hämtade min dator hos mamma och sen åkte vi hit hem till Karin. Jag åt lite tacos och somnade sen med kläderna på och allt. Men vaknade sjukt tidigt idag 07.10 och utan alarm och allt fett sjukt tror inte att jag sovit längre än till 08:00 på typ jätte länge O.o

Hej då gbg

Tåget lämmnade precis perrongen i gbg och nu är vi på väg till kära stockholm igen. Vi va nyss på Seven eleven och köpte på oss lite gott man behöver för att överleva resan. Ska försöka komma på nåt att göra nu eftersom jag inte känner för att sova. Vi kommer till stockholm runt 20 tiden eller nåt och då blir det att tagga hem och sen typ sova eller se om någon social person vill göra nåt :-P


Knappen / qiara ?

Ligger nu i sängen med min lilla prinsessa och försöker välja mellan två namn till henne. Så sjukt sööt !

Hade dragit in för å käkat å skulle sen ut igen. När ja kommer ner till skolan där vi skulle träffas dårå så står joel där ensam. Ja stanna å snacka me han men han visste nt vart dom va så ja ba aha okejj? Men sen så ringer jag robin och då så var dom i grusbacken och hade hittat en kanin i en låda? Man ba, aha okejj lxm. Men så vi drog hem till robin med kaninen och satt där ett tag. Robin skulle först behållt kaninen men eftersom att han har katt så funkar inte det riktigt men så jag tig med henne hem hit. Så nu ligger jag här och myser med min lilla prisessa och väljer mellan två namn... KNAPPEN eller QIARA. Knappen är från ett smeknamn för ett år sedan och Qiara kommer från lejonkungen. Har ju redan två kaniner där ute som heter Simba och Nala (också från lejonkungen) så vad tycker ni?

KNAPPEN eller QIARA ??


På bussen

Sitter nu på bussen på väg hem, ska reda ut en massa skit mellan mej och en person. Får se hur det slutar, har verkligen ingen aning.

Är sjukt trött just nu asså, knappt sovit någonting inatt, vi tömde mitt rum igår för vi ska ju bygga ut mm så just nu står min säng i vardagsrummet vid tre stora fönster som inte har något att dra för och ena fönstret går inte att stänga. MYYS! -.- så skönt att man åker till mamma på måndag och sen om jag har tur så är rummet klart när jag kommer nästa gång, annars så skulle ja kanske få min syrras rum att sova i och alice då med pappa. Men hoppas mest på att rummet är klart. Ska ringa pappa varje dag och pressa honom till att jobba ;) ahah ! Puss!


RSS 2.0