Bussen

Tjooo, sitter nu på bussen påväg hem. Har varit och ätit hoss moster så ska nu hem och möta hanna och ha lite mys. Å bara snacka om all skit som händer mm ... Pallar inte med allt just nu asså. Vad är det för fel på folk, och mej?

Aja nog om det, ska gå och deppa själv nu med min älskade cola . Puss hej!


Pink Is Sweet

 
Pink is Sweet
 
Pink is Sweet by juli0b featuring nike shoes

Bekännelser

 
Jag hatar när jag ska ge presenter till någon att den inte ska bli nöjd/glad... Har typ ångest över det haha.
 Älskar att träna o känna att min kropp blir snyggare, önska bara att jag var lite mindre lat så jag orkade ta mig till gymmet lite oftare..
Kommer verkligen njuta av sommarlovet, är så sjukt skoltrött!!! Vill bara bort från allt
Jag bestämmer ganska mycket saker i förväg, som t.ex. jag har kommit på en massa snygga outfits jag ska ha i sommar. Can't waaait.
Har aldrig brytit någon/skadat mig allvarligt. Heller aldrig opereats eller något sånt.

Tycker det är sjukt snyggt med tungpiercing men skulle aldrig få eller våga ta
Förut hade jag typ aldrig short, bytte alltid i sista sekund därför för är så sjukt missnöjd med mina ben men det börjar bli bättre nu

Jag är sjukt bra på att prata om önödiga saker och pratar även ganska fort
Jag pratar i sömnen. Hähää
Det är bal om om en halv vecka typ :D 
Jag är så sjukt dålig på att komma på bekännelser, kommer alltid på massa under dagarna när jag inte är hemma, men sen när jag är hemma och väl ska skriva dom kommer jag typ inte på någon.. -.-
Älskar att äta, äter typ hela tiden. Hihi!
 
 

Glad tjej

 
Guuud vilken lättnad jag har just nu, har vart så nära på att säja till mamma att spärra mitt kort mm men nu hittade jag det. Har letat efter det i lite mer än en vecka men inte hittat det. Det har legat i en sån där busskortsak med mina tre presentkort på 1000 kr också så haft lite små panik. Så kom nyss hem till mamma och då tömde jag garderoben och därsåklart låg dom, längst in i garderoben i mina shorts, ORKAR INTE. Men glad du iallafall att jag hittat dom. 
 
Så imorgon åker jag till stan med min lilla gris hanna för att byta min BH och sen även kolla efter nya klääder ! YAAY
 
Får bli en instagram bild eftersom att både kameran och datan är kvar hoss pappa :S 

REEEEGN

 
Gud vad det är tråkigt med regn asså, hela jag blir så depp. Det är bara blött och äckligt och det värsta regn som finns är det som var idag då det bara är små regndroppar (duggregn), ska det regna ska det ösregna annars blir det bara såhär äckligt och man känns svettig istället för blat :S 
 
Men sitter nu och gör ingenting, snackade nyss lite med Micke och nu lyssnar man på musik och aah typ snapchattar ;) alltid lite mys. Men torsdag imorgon och tyligen har dom bestämmt sej för att det ska regna imorgon då med? Det som skulle bli varmt och jag skulle få ha mina shorts men nää det ska regna. :/ 
 
 

Q / A

 
Svar : 
      Jag slutade ju att blogga under en tid för ville sakna det så jag slutade helt sa jag iallafall och då slutade hon med. Men sen så ville jag börja blogga igen men själv så jag tog tillbaka min gamla blogg (denna, hade den själv innan hon joinade) och då ville hon fortfarande inte blogga. Men fick henne att börja blogga idag så nu kan ni hitta oh följa hennes blogg på " hannafh.blogg.se

Safari

 
Sitter nu framför datan med en safari drick yoghurt i handen, så sjuuukt gott. HIhi bästa efter yoggi. Drog till stan med Emma och Junie efter skolan för att köpa det sista till balen, och tror jag har allt utan en ögonskugga som jag ska köpa i helgen. yay. Men så nu är man tekniskt sett klar med allt :D känns bra. 
 
Juste har ju fått nya kaninungar och igår så öppnade dom ögonen och idag har dom börjat "krypa". Hade 6 st men tyvärr så dog en av dom, den hade bara ett öra så vi antar att något var fel på den men så nu har vi bara 5 stycken, eller bara och bara. Det räcker gott och väl ;) Men ååh dom är helt underbaara ! hihi längtar till dom börjar gååå. 

Plättar

Godmorgon bloggisen! 
Sovit gott? Det har iallafall jag, väcktes av pappa imorse. Hade underbaraste drömmen.Var i New York med Emma, Maya och Hanna och så var vi inne i någon ass stor och fin affär med en massa underbara väskor, klänningar mm. Men sen kom pappa och väckte mej, ge mej sommar så jag kan få drömma klaaaaart ! 
 
Men just nu sitter jag vid frukosten med hanna och äter frukost. Var värtsa pro idag och gjorde plättar och äggröra. Såå gott. Men sen blir det skola och efter det ska jag till stan med Emma och fixa lite mer grejer till balen nästa vecka. Men puss på er ! 
 

Sneak Peak - Prom Outfit

 
Bal nu om två veckor dårå, på onsdan den 5e kör våran skola. Vi ska vara i någon lokal i Nacka så det blir kul. Har nu nästan hela min outfit klar, ska bara hitta någon fin ring och örhängen och sen är den komplett. 
Lägger bara upp en liten bit av klänningen och skorna för som på bröllop så vill jag inte visa klänningen förräns den är på under samma dag ;) Men här fick ni iallafall en liten sneakpeak på vad jag ska ha på mej. 
 

Morsdag

Det är ju moradag idag så runt 2 åkte jag med Alice in till mamma för att dels lämna alice men även ge två små presenter och fika lite med mamma. Sen så stannade Alice medans jag åkte med pappa till farsta där jag köpte mina balskor. Sen åkte jag hit, känns skönt att komma ifrån sin syster ibland, visst det kan vara mys men känns som att det vart förmycket med varrandra nu dom senaste dagarna så nu blir det tre dagar ifrån varrandra :)

Men grattis på morsdag mamma, tack för allt ditt stöd och för att du finns här och stöttar mej. Älskar dej 


Taco Pizza

 
Har precis nu ätit middag och sitter nu  uppe på mitt älskade rum och snackar skajjp med simon. Sjukt länge sen man gjorde det, kommer ihåg förut då det var varje dag ;) 
 
Men till middag blev det taco pizza. hade varit sugen på tacos hela dagen så vi skulle igentligen ätit det men så kom pappa på pizza, hembakad. Belv först lite depp för hade ju velat ha tacos men så kom pappa på smarta ideen att blanda det, så jag gjorde tacos på pizza. :D Det vart ass gott. NÖJD TJEJ. 
 
Men nu ska man låta maten smälta och sen ska jag träna, skulle igentligen gått ut och gått med pappa men det regnar så äckligt så det känndes inte så kul att göra de. puss på er !

New In

Var ju på ngot ställe igår för att att köpa kostym till pappa och Erin å då hittade jag även till mej ett par skor och en stickad magtröja. Alltid bra med ett extra par skor och tröjer kan man aldrig få nog av ;)
 

25 Maj

Hääj bloggisen! Kom hem för en timme sedan, har varit i vingåker med pappa, marre, Alice och Erin och kollat. Köpt lite kläder och även ett par skor. Blev inget speciellt till mej denna gången men fick med mej en stickad magtröja och två par skor, visar dom sen. Eller ena paret fick Alice men dom blir mina nu också eftersom att hon bara har en halv storlek större än mej ;) 
 
Men nu ska jag snart äta middag och sen så vet jag inte vad som händer, kanske går ut för att träffa robin eller någon annan eller så är jag bara tråkig och stannar hemma. Men men, puss på er ! 
 
Bjuder på en gammal bild på mej och Hanna <3

Torsdag

Sitter nu i soffan och väntarpå att tiden ska gå, ska vara i bullmarsplan vilket betyder att ja måste gå om 35 min typ :/ å är helt klar och allt.

Jaa... Vad ska nu lilla julia göra i gullmars plan? Jo, hon ska möta sin älskade pappa som ska köra hem henne och sin lillasyster alice. Haha. Nää men ska dit nu men inte bestämmt än hur länge ja stannar, kanske tills på sönda, kanske torsdag, aah det är svårt ;)

Men stannade hemma från skolan idag igen, eller kom till skolan en halvtimme för att göra nationella men sen gick jag hem igen. Då har jag sovit, kollat film och bara vilat för att må bättre och det hjälpte sej typ. Förut kunde jag inte änns lyssna på musik men det kan jag nu, YAAAY! Men så imorgon blir det skola igen, trööök men de e livet. Bara en och en halv vecka kvar nu, yaaay! Puss på er!


Morot

Godmorgon typ!
Stannar hemma från skolan idag, haront i huvet å halsen. Men så nu sitter man och äter morot för attvara litte nyttig.

Hann inte blogga något igår, eller glömde bort bloggen för att vara ärlig men det gör inget för de hände ändå ingenting igår. Var hemma, åt pasta, lågi min säng å var jätte trött. Pappas tjej å hennes son hade sovit hoss oss från månda till tisdag så jag och han satt å snacka till halv 1 och i vanliga fall går ja å lägger mej vi 11 haha men de va kul.

Men puss på eer!


Sommar värme

Sitter nu ute på altanen med Alice och solar och dricker smoothie. Ville ha något kallt så mixxade ihop lite bär med mjölk och det blev sjuukt gott :D 
 
Men orienteringen idag gick helt okejj, tog oss en timme occh 35 min så det är ju bra. Men gick ju med hanna och hon kan läsa kartor så det var skiit bra :D Men sen så drog jag till farsta för att köpa en ny väska hittade en men är lite osäker så får se o jag köper eller inte ;) Men nu ska jag njuta av den solen vi får i veckan, uss !  
 

Pure daydream

Godmorgon!
Vaknade nyss, börjar halv 1 idag. SÅÅÅÅ SKÖÖÖNT ! 
Har orientering med skolan så vi lutr då vi är klara, hahah får se när det blir isånnafall ;) HAHA nää ska gå med Hanna så det ska nog gå bra eftersom att hon iallafall kan läsa kartor. 
 
Men igår när jag kom hit så hade pappa en present till mej och Alice, och då var det en body splash. Visste nästan att det skulle vara det eftersom att jag bett han att köpa det. Men den lukar så sjuukt gott, och den är rosa ;) haha. 
 
Men hoppas verkligen att det går bra idag, puss ! 
 
 
 
 

Hockey

Sitter nu i soffan med pappa och kollar på hockeyn, sverige mot sweitch, inget man kan missa ;)

Vaknade vi 11 imorse och la mej då i soffan och sov, vid 2 träffade jag stina och så drog vi till stan och kollade affärer. Det var mys. Gick in i gallerian och där tog vi varsinn morotkake muffins, så sjuukt gott men man blev mätt efter typ halva så hade räckt att dela på en men vi lyckades trycka i oss hela. Men sen kom ja hem och då åkte jag hit till pappaa. Men nää nu ska jag fortsätta att kolla. Puss!


dop

Har precis sminkat mej och annat tråk och snart iväg till nacka på dop för min lilla kusin ARNE. Han är så sööööt ! jätte små händer och fötter, man typ dööör ! Men så ska va där vid 2 och sen blir det att äta och fika och sånt. Sen ikväll är det Eurovision och då får vi gäster. Eller stina och hennes mamma kommer hit för att kolla med oss. MYS :D 
 
Men tröök väder idag så känner mej fett me depp. Bara dimma överalllt, jag som ville att dte skulle vara 20+ så jag kunde ha shorts mm men nej det ska vara fuktigt och dimmit. AJA fick fint väder igår iallafall.Man kan ju alltid hoppas på att det skiner upp senare ;)  puss ! 
 

17 maj 2013

godmorgon babes ! 
 
ligger nu i min säng med min baby data framför mej och laddar upp en massa videos och kollar på bilderna från igår mm. Hade det sjukt mysigt igår även om alla planer blev helt bortblåsta. Robin kunde inte och farsta grejen blev inställd. Men så igår så istället så gick jag och maya till vapiano och sen till the englishshop och köpte skittles och twisters, ass gott ! Sen drog vi hem till mej, satt och nörda lite och gick ut och tog bilder eftersom att vädret var helt perfekt. och sen vid 9 gick vi ner till poolen som vi bokat och badade och bastade och sen vid 11 gick vi och köpte godis och sen sattt vi bara i min säng och åt och myste. Sjukt bra dag även om det inte blev som planerat. :)
 
puss ! 
 
t
 
Älskar dej bästaste maya ! 

Awesume tiiider asså :D


Ett måste

Hej finisar! 
 
Men idag efter skolan drog jag med emma och maya till träslöjden för att hjälpa dom lite (pro som man är) det gick helt okejj och sen drog vi hem till mej och åt pasta och sen staaan ! kollade på grejer till balen men blev ingen shopping för mej. Sen så vid 6 var det daans och aah nu sitter man här helt slut och vill bara sooova ;)  

men nu sitter man i soffan med mamma och kollar på eurovision. Kollade nyss igenom facebook också och då kom marbo upp  med en ny godis påse. Asså måste verkligen ha den.  :D 
puss ! 
 

Large

gymnasiet

Som vanligt så glömde jag att be om mitt lösenorg till gyantagningsgrejen (tappat bortt mitt) men som tur var så hade junies mamma allas lösen och så så jag fick mitt. Så har nu ändrat mina val och känner mej ganska nöjd nu, känns bättre än innan ;) 
 
Men så nu sitter jag med mamma och kollar på tv men ska snart ta och gå och tvätta bort mitt smink, leta efter någon intressant serie, något tips? och sen sova. Har nationella i matte imorgon, sista för i år ! YAAAY ! Skönt. Men inte mycket mer att säja nu så, puss hej hörs imorgon! puss ! 
 

Plugg

Känner mej så sjukt duktig just nu asså, har precis gjort klart halva av engelska uppsatsen som ska in på onsdag näsyta vecka. Man ska skriva om en GAMMAL bokm jag fick Alice i underlandet. HAHA läste första sidan och sen tappade jag bort boken så har suttit och läst sammanfattningar av varje kapitel och sen skrivit 5 av dom till mina egna ord. Awesume man är :D 
 
Men nu väntar jag bara på att mamma ska ha rökt klart och sen så ska hon koka ett ägg till mej (min middag) och sen så ska vi kolla på Eurovsion som har en av sina del saker idag. Inte det roliaste programmet men det funkar då man inte har något annat att göra ;) hihi. men puss på er så ser vi nog imorgon. :*
 

Chillar kanten

Hääj! Ligger just nu i min säng å gör nada, kom nyss hem från att ha varit i farsta å sen gubbängen å käkat pommfrits å även köpt en tröja.

Men nu ska man snart ner till garaget för å hämta mina mjukisbyxer å sen köpa maaat eller aah godis till imorron ;) har orientering å då måste man ha nå å äta. Myyyys!


Hjalmar sjunger


Tomater ..

Asså det finns en sak som jag verklien inte fattar å de e hur man kan gilla tomater. Av allt som finns, just tomater. För det första så går dom ju från gröna å mögliga till mogna? Makes no sence asså. Och sen till själva tomaten... Hela den är ju bara smet, med ett halvhårt skal och sen innuti är den kleeti med frön? De går ju knappt att skära den. Å när man äter den så smetas den runt i hela munnen. Asså NEJ! NEJ till tomater! Tumme ner!

https://cdn1.cdnme.se/4026718/6-3/pic_518ebc609606ee5f44162cb1.jpg" class="image">


Mys i solen

Sitter nu ute i solen med mamma, var nyss nere vid tuben å köpte lunch. Tog en ostfralla med smoothie. Så nu sitter vi utepp terassen här å äter.

Ska snart hjälpa mamma att plantera blommer och annat sånt. Puss!


Jahapp

Japp tydligen så dissar julia mig utan att säga till inann men aja whatever. Men iallafall så får vi se om jag fortsätter blogga på någon annan blogg eller inte, jag har så himla fullt upp nu så jag vet inte riktigt... ♥ //Hanna ♥

jssdu

jaadu  ... ny blogg .. aah vi får väll se hur de blir me d. hähähääh
 

Hejdå

Jag vet inte men slutar nog blogga, iallafall här. Inte kul att driva en blogg med någon som typ aldrig uppdaterar, lämnade dessa dagar utan för att se om det skulle komma något från den andra sidan men nej. Men kommer nog inte att klara mej utan blogg helt så kanske att jag skapar en ny eller något sånt. Eller tror nog att jag skapar en ny blogg , en egen för aah det är kul att blogga av någon anledning ;) hihi
 
hoppas att ni förstår, puss !  // ure one and only julia
 

RSS 2.0