Sommar 2013

 
Längtar så sjukt mycket till sommaren just nu asså. Tänk att slippa den dära tjocka jackan och jeansen och istället kunna vakna på morgonen dra på sig ett mar shorts och ett linne och sen gå ut, bada, träffa kompisar. Eller bara ligga där och njuta. 
 
Förra sommaren var perfekt, hade aldrig en dag ensam utan hade alltid planer och hoppas att denna blir likadan. Denna ska bli bättre än förra! :) Iallafall lika bra. Hoppas att det inte regnar en massa utan hellre sol så att vattnet blir varmt så man kan bada. Den sommaren som var badade jag i sjön 2-3 gånger och annars var det utomlands men hoppas på ändringar iår. Annars flyr jag utomlands. haha. men bara 4 månader kvar så, tagga ! 

Skola

Sitter just nu uppe vid skåpen med nina och väntar på att det ska blir lunch, vi äter vid 13:00 varje dag fett sent :-/
Så är sjukt hungrig nu! Men det finns inte så mycket mer att säga ville bara uppdatera lite snabbt. //Hanna


SNO STILEN

hanna 
Selena gomez
 
Selena gomez by hannafh featuring high heel boots

Om mig - Julia

 Jag heter Julia Boudree, född 9 maj 1997
♥ Jag har haft alldeles för många bloggar
Jag är beroende av is, är jag sötsugen så går jag alltid till frysen och hämtar en isbit eller två
Förut läste jag typ 100 olika blogar men nu läser jag ca. 5-10 st
♥ Jag kan seriöst inte gå upp ur sängen föränns jag kollat instagram, hur brottom jag än har att                    gå upp så måste jag kolla instagram först
♥Jag har aldrig gillat mitt namn, särskillt inte mitt efternamn, för alla tror att jag är fransk eller nått men är faktiskt hel svensk
♥ Jag är beroende av att köpa kläder, men ska spara mina pengar till en ny kamera nu så har panik typ varje dag för har inga kläder och får inte köpa nya :O
 
 

Frukost

Tjo babes! Sitter nu och äter frukost och kollarpå tv, vaknade för en halvtimme sen. Stannar hemma idag oxxå, mår bättre men Alltid bra att vara hemma en extra dag. Haha nää men går jag idag blir jag kanske värre igen och vill verkligen inte bli värrre. Puss!


OMG!


imorgon torsdag

ligger nu i sängen och fryser och hostar, har blivit lite bättre men mår inte 100% än tyvärr. Hatar att vara hemma sjuk, så tråkigt och ensamt. Och man orkar ingenting heller, allt är bara hemskt. 
 
AAh stannade hemma från skolan idag, har lite feber och näsan rinner och ont i halsen och örat? så är förkyld kan man nog säja. Så ätit, kollar på tv fixat min syrras blogg, försökt hitta blogginspiration men hittade inget och sen har jag sovit och gråttit. 
 
Idag har jag vart tillsammans med min lilla typ i 2 månader, på ett sett har det gått fort men ändå långsamt. Men denna dag firade vi med att båda låg hemma sjuka i feber, så mysit . HAHAH. Aja nu ska jag snart sova, känner hur detta inlägg tar sjukt lång tid att skriva eftersom att mina fingrar typ darrar och vill gå sin egen väg. puss ! 


Gladtjej.se


LYX VS BUDGET

Jag vill ha moschino skärpet så sjukt mycket men dock skulle det svida i plånboken. Så jag tittade runt lite och hittade ett liknande skärp på Gina tricot för bara 99kr, så det blir nog att beställa hem det! ♥
Dom är inte jätte lika men det är typ samma stil, enligt mig :P
 
 

Ny kategori


Sjuk

Börjar/är sjuk så sitter nu med frukt och kollar påhollywood fruar, nyttig man är:)


Sno stilen

 
snostilen

snostilen by juli0b featuring sleeveless shirts

Fashion

 
kors

kors by juli0b featuring princess cut earrings

MY ROOM


 

Skola

Jag orkar inte... :-/


LYX VS BUDGET


E man grym eller vad

Hahah


a la hannas place

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu sitter vi hemma hos Hanna panna och webcamar lite, eller jag, Julia gör det Hanna städar lite och kom nu för att joina på några söta bilder. 
 
vart i skolan idag som alla andra vanliga dagar i veckan. hade en vikarie idag på SOn och haha hon luktade blöja. xD Men vad som händer ikväll är det ingen som vet, Hanna har ingen judo och jag är ensam som alltid. Får ju inte sova här heller eftersom att jag har ett utegångsförbud som kan suga balle, men det tar slut på torsda så det är väll bara att hålla ut i guess. Längtar så sjuuuukt mycket! FRIHET ! 
 
men puss ! vi hörs :* 
 
 

Back on track

Måndag idag då... tjoho -.-
Nej men dagen är ganska chill tror jag, bara att jag glömmde hemkunskaps läxan i skåpet i fredags så får väl göra den snabbt innan lektionen eftersom den ska in idag.
Men jag måste skynda mig nu men uppdaterar när jag kommer hem ifrån skolan.
Will_ferrell-quotes-1434_large
So true!

Hälg

Bjuder på 4 bilder på hur min helg vart. Sjukt nöjd över min sista helg av utegångsförbud. :*


New In

Var ju i stan igår och förra veckan fick jag hem lite paket men glömt visa men här kommer allt på en gång. Detta lär vara allt jag köper denna månad eftersom att jag satt köp förbud ända tills jag har råd med kameran. Saknar bara 2000 så får hitta småjobb att göra så jag snart får köpa kläder igen, saknar det. Men eftersom att min kamera gick sönder på NYÅR och behöver verkligen en systemkamera så ska jag köpa en ny. Känns ändå nästan lite roligare med en ny fin och den kameran jag alltid velat ha men aldrig fick (fick en nästan lika bra fast annan modell) än att köpa mer kläder. Får komma på något sett att lösa mina klädproblem medans tiden. puss ! 
 
Hittar inte den sista tröjan just nu så får bli en från google. ;) 

Att städa hjälper

Håller på å städar mitt rum och så eftersom att vi flyttar nästan vecka, asså inte denna veckan imorgon utan veckan efter, så delar på garderoben och allt sånt viktigt. Hinner ju inte nästa heög eftersom att mitt utegångsförbus tar slut då så ska inte vara hemma på heöa helgen. Blir najjs.

Men städar vid mitt skrivbord nu och skulle lägga i saker i en liten låda och hittade då en massa tuggumi i den, im ritch ! Wiii!


Sista dagen

Sorry för den dåliga updaten på senaste tiden. Men är på träningsläger, två träningar idag och sen bär det av hem. Sjukt trött! Men imorn är det skol igen ... Tjoho det ända bra med den här veckan är att vi knappt har några läxor...
Så de är chill. Men nu ska jag ta o gå och packa o sen byta om... ❤ bild brist


nu

 

Frukost och OC

Godmorgon, vaknade nyss och gick då ner och gjorde mig tre mackor och lite mjölk och sitter nu i sängen och äter och kollar på OC. Såg klart 3dje sesången igår och början av 4de å haha hud vad jg grät, har blivit så känslig mot sånt nu den senaste åren. Men nu verkar det som att det inte kommer komma fler tårar, yay.

Men idag ska jag, mamma, alice, maria och felicia in till stan och se LES MISERALES. Någon musikal som mamma ville se och så varför inte. Hoppas att den är bra, vi hörs! Puss !


T.G.I.F

Äntligen fredag, denna veckan har verkligen gått sjukt fort. Känns som det nyss var helgen innan? aja,  Micke sov här igår till idag, vi gjorde matten och snackade, ingen av oss orkade ta för oss till att göra något så det blev som det blev. 
 
vid 8 gick vi ner och gjorde frukost, tog oss säkert 20-30 min för att komma på något att göra eftersom att typ allt var slut, men tillslut blev det äggröra med crosiantser. Var både gott och mättande, min första gång jag gjorde det så det var kanske inte bästa men det gick att äta och man höll sig mätt länge. Ska nog börja äta ägg oftare. 
 
Nu sitter iallafall jag och resten av familjen och kollar på gladiatorerna, eller nää jag gick nyss. Så tråkigt program. :( ska snart kolla på OC istället. 
PUSS ! 
 

Dagen

Hej! Kom precis hem och bytte nyss om till mjukis kläder, det är typ det första jag gör när jag kommer hem!
Men skoladagen var lång o tråkig som vanligt och efter det följde jag och Julia med hem till Emma snabbt och åt pasta med grillkrydda. Sen åkte vi och mötte Emmas mamma och sen gick vi  på öppet hus på Globala Gymnasiet. det verkade helt okej, fast lite jobbigt att man inte fick ha skor på sig inne O.o Men förutom det så verkade det ganska bra.. fast typ alla där var hipsters :O Inte för att det är nåt dåligt me det xD
Men nu ska jag fixa middag och sen blir det One tree hill resten av kvällen mys !

Hej igen !

Glömt bort bloggen helt idag och igår, hänt så mycket annat. Nää inte direkt men inte haft tid att blogga iallafall, och har glömt det. Men idag drog jag hem till Emma efter skolan och sen drog vi och Hanna till globala för att kolla. Godiset var bra men annars vet jag inte, för det första hade man inga skor inne? WTF !? och sen ... bara en massa hipsters, är sjukt rädd, tänk om jag skulle börja där och sen så blir jag en sån? Nää, inte för mig tack, så där ströks ännu en skola. Jag har bestämmt iallafall vilket mitt första val ska vara men sen äre tomt på listan. Känns bra ;) 
 
Men nu är jag hemma igen och snart kommer Micke picke. hahah. Inga mer direkta planer för ikväll, måste göra matte läxan och sen får vi se. Men nu måste jag städa här lite snabbt, puss ! 
 
söt man är ibland ;) 

WILD CHILD

 
Wild Child
 
Wild Child by hannafh featuring low jeans

4 saker jag stör mig på

  1. Folk som går långsamt. Jag går alltid så snabbt så om det går en person i slowmotion framför mig i trappan eller nån annanstans och så att man inte kan komma förbi personen så får jag panik, eller nej inte riktigt panik men jag blir bara irriterad :P
  2. Personer som säger att det gick jätte dåligt för dom på ett prov fast dom fick A. Ja, va fan va stolt och säg att du fick A istället för att säga att det gick dåligt när det egentligen inte gjorde det!
  3. När folk inte säger ursäkta. Som när man kanske står och pratar med sina kompisar på trottoaren och inte märker att en person försöker komma förbi. Men då får den personen damp och puttar bort en eller armbågar sig fram utan att ens säga "Ursäkta?" först.
  4. Folk som hör att man säger ursäkta och till och med tittar på en men fortfarande inte flyttar. Då äre fan okej att armbåga sig fram.

Väldigt många klago inlägg på senaste tiden, sorry. Men ibland blir så :P

Ansikts tips

Det flesta människorna vet ju att det inte alltid är så lätt att få perfekt och fin hy eftersom man kanske inte riktigt vet hur man ska få det osv.. Därför kommer här ett par tips du kan ta nytta och lära dig av. 

1. Håll dig alltid utvilad, försök åtminstone få en nattsömn på 7-8 timmar per natt.

2. Drick mycket vatten om dagen, helst mellan en till tre liter.

3. . En bra kost är inte bara bra för kroppen så den ska orka hålla igång, den är även bra för huden. Försök att få tillräckligt av dessa vitaminer: A, B, C, D och betakaroten. Frukt och grönt är mycket rika på dessa vitaminer. 

4. För dig som har fet hud så ska du helst försöka undvika apelsiner, tomater, och mjölkprodukter.

5. För att bli av med störande pormaskar, så bör du ånga ansiktet samt lägga ansiktsmask helst en gång i veckan.

Detta var bara några men bra tips. Försök att lägga in dessa tips till din vardag så kommer du och din hud kommer att se både friskare och fräschare ut. Men kom ihåg att vara noga men hygienen! har du tillexempel långa naglar så kan smuts fastna under dem vilket du sedan applicerar på ansiktet när du tillexempel ska klia dig själv på näsan.
 

nu

 
Sitter nu i soffan med mamma och kollar på svenska hollywood fruar, gunilla är ju bara för skööön! hahah, orkar inte! Hon och hennes juice som hon är så solt över att få representera "får jag inte 30% av pengarna är jag inte med" så bitchi?! å hemsk, hur kan man vara så? När hon sitter och snackar skit med kameran om hon som passade hennes mamma när hon sitter brevis passaren ?! Är hon sjuk i huvet eller?! Något problem måste hon ju ha, människan kan ju inte vara helt frisk. puss ! 

HAHAHHAHAHA

HAHAHAHAH ORKAR INTE MEER ! 
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA
 
 

-

Om man dricker mycket Alkohol är man Alkoholist.
Men om jag dricker mycket Fanta gör det mig Fantastisk?

Tips till snygga ögonbryn

Jag tycker det är så sjukt fint om man fixar sina ögonbryn snyggt. Men att få ett par sjukt snygga ögonbryn, med den perfekta formen kanske inte alltid är så lätt? så här är ett par enkla och bra tips till er som vill ha domdär perfekta ögonbrynen ;) 

Att plocka lagom kan vara svårt, antigen kan det bli för mycket så man knappt har några ögonbryn kvar eller så kanske man plockar för lite så det knappt blir någon skillnad?  För att lättare hitta den form man är ute efter så kan man måla under ögonbrynen med en vit ögonskugga. Då ser du enkelt vilka strån som ska noppas och vilka som ska vara kvar. Om man råkar plocka för mycket då är det bara att fylle i ögonbrynen med en ögonbrynspenna tilsl dom börjar växa ut! och om dom ser allt för konstiga ut gå då till ett proffs som kan snygga tills dom lite iallafall. 

För att de lite buskiga & långa hårstrån i början brynet, prova att borsta hårstråna rakt uppåt med hjälp av en liten kam eller en rengjord mascaraborste. Klipp sedan av stråna i höjd med den övre kanten av brynen med en liten sax. Men var försiktig när du klipper!

När du noppar dina ögonbryn, tänk på att plocka med måtta! om plockar för mycket så ser dina bryn både för tunna och onaturliga ut! Glöm inte heller att hålla ordning på formen, plocka därför alltid underifrån, så att dina bryns naturliga form inte går förlorad. Försök att inte plocka i slutet av dina ögonbryn.. Ett tips är att gå till en proffs som kan visa och noppa på dig, sen kan du på egen hand enkelt behålla formen på ögonbrynen.

Om det gör ont när du plockar dina ögonbryn är att ånga ögonbrynen! skölj ansiktet med varmvatten några gånger, varmvattnet gör att porerna öppnas vilket gör att det blir lättare och mindre ont när du noppar.
 
 
 

Plugg

Ibland hatar jag verkligen livet som tjej, särskillt när det gäller den där dagen i månaden då det ända min vill är att äta, man har ont och allt är bara hemskt. Men snart är dagen över, bara halva kvar. 
 
Gick hem vid halv 2 idag för orkade inte mer, gör så ooont och mitt huvud likså så nu ligger jag här i sängen med smoothie och hjälper micke med sin So via skajjp och bara vilar. verkligen ingenting att ssäja men kände för att uppdatera lite. Ska snart gå ner och fixa lite roliga ilägg till senare ikväll och imorgon. 
 
puss ! 
 

Wantie

Tycker den här ser så himla mysig ut! ♥

Tisdag och No prov

Japp nu är det tisdag vilket betyder att vi har No prov, vi får väl se hur det går. Pluggade faktiskt litegrann igår kväll och ska fortsätta snart efter att jag bloggat ;) Men ja dagen är som nästan alla andra dagar, skola sen hem och äta sen fys sen teknik träning sen hem och plugga till Spanska provet jag har imorn. Väldigt mycket plugg den här veckan! Men nej nu ska jag faktiskt ta och plugga lite på det sista till No provet!
 
//Hanna ♥

Äntligen klar

Skickat in min so nu, har panik, gjorde om ena och den andra om sverige har jag ingen aning om hur den blev ?! Aja de går säkert bra, bara det Att jag inte hitta min framsida så får väll skicka in den delen imorgon(får göra en ny).

Inte mycket plugg kvar nu, matte läxa tills fredag och sen krönikan (som jag snart är klar med ) och sen har vi No prov imorgon som jag inte fattar ett skit om. Det handlar om dominanta och reccesiva gener och sjukdommar man kan få genom sex och liknande kontankter ;) men har inga bra papper och är sämst på attplugga till prov så får hoppas på att det går bra och att jag helt plötsligt kan allt imorgon ;) haha. Det blir väll en dröm som aldrig bli sann ... Nää tänk inte så oposetivt julia! Här är vi glada.

Men ska snart lägga mig i sängen och läsa bloggar och uppdatera instagram och annat mys. Känns så tidigt att somna men finns inget mer att göra sen, aja vi får se vad klockan är när jag vart scocial med iphånen är då. Puss ! Syns imorgon och hoppas då på några lite mer roliga och söta inlägg.

Bjuder på en bild på oss från i lördas å ja, jag klippte bort mig själv! Men seriöst... Mitt hår såg ut som en höstack! :O


runing around in circles

kom nyss hem, pappa kom och hämtade mig hon Hanna. Åkte dit efter skolan, hihi Hanna hade morotskaka hemma så var bara tvungen! Väl där kollade vi på Pretty little liars eftersom att jag inte vågar kolla på det själv, men eftersom att en viss person inte berättade för den tröga personen vad som hände fattade inte den tröga personen ett skit (jag är den tröga personen). Så jag bara satt där och log och låssades att fatta. haha ;)
 
Men nu ska jag ta och kolla igenom kriteriena till So.n och sen lägga till och ta bort saker som inte behövs. 
 
Uppdaterar mer senare, puss ! 
 

Off till träningen

Japp nu blire att åka tilll träningen. Det är SM igen snart så fram tills dess kommer det vara mycket och hårde träning. Efter träningen blir det att plugga eftersom man har ett NO prov imorn.. aa ni får önska mig lycka till ♥'
//Hanna ♥hanna
Gammal bild på mig ifrån en judo tävling... hahah bjuder ;)

Daniel Wellington

Japp har ett litet dilemma. Jag kan inte bestämma mig vilken jag tycker är snyggast. VIlken tycker ni jag ska välja? Det står mellan dom två på bilden Classic Canterbury eller Classic Southampton?
 
//Hanna ♥

Pressen att prestera

Allt går ut på att prestera nu för tiden. Det är sån sjuk press på ungdomar i min ålder att det är knappt så att man pallar med. Pressen från föräldrarna att göra bra av sig i skolan att få höga betyg och att komma in på dom finaste topp gymnasierna. Sen är det pressen från andra i ens egna ålder om att man måste se ut och bete sig på ett speciellt sätt för att inte bli utfryst. Man får inte va för udda men inte för normal och tråkig heller. Det är stor press på att se bra ut därför tränar många ungdomar på sin fritid... jag kan lova er mer än vad ni tror tränar bara för att dom vill bli av med det där fett väcket på magen eller få en sån där fin rumpa som den populäraste tjejen i plugget har inte för att dom faktikst tycker det är kul och för att dom mår bra av det. Det är alla dom där kraven som ger tjejer och även killar ätstörningar.
Men sen när man kombinera pressen att få dom höga betygen i skolan med att se bra ut och att prestera i sporten man tränar så blir det för mycket  och det slutar med att tonåringar går in i väggen om vi säger så, ger upp för att dom vet att dom ändå inte kan nå upp till allas krav och förväntningar. Sen finns det alltid nån som klarar av allt det där som jag nämnt utan problem, prakt exempel som man jämförs med hela tiden:
"Nej men jag såg att du bara har ett C i Biologi men jag vet allt att han Putte (eller va fan personen i fråga heter) han har ju A i alla ämnen förutom 2 varför har inte du det va ?"
 
JA MEN KANSKE FÖR ATT JAG INTE ÄR NÅ JÄVLA WONDERCHILD!? va fan förväntar ni er att jag ska kunna högskolen fysik i 9an eller !? folk måste förstå att kraven dom ställer ofta är väldigt orealistiska och att vi ungdomar (även om det inte verkar som det ) gör allt vi kan för att inte göra våra föräldrar och kompisar besvikna. Men nu menar jag inte att det bara är föreldrarna som ställer orealistiska och höga krav på oss utan det är allt och alla som gör det. Samhället, intagnings poängen till gymnasiena och media. Reklamerna med doms pinnsmala modellerna, dom äckligt smala skyltdockorna i affärerna alla sånna små saker påverkar folk även om man inte tror det.
 
Men nu känner jag att det här blev ett välldigt långt och deppigt inlägg men kännde att jag behövde skriva av mig lite. Nu när jag har gjort det så är det bara att fortsätta skriva, fast på SO uppsatsen... ♥
 

Måndag imorgon

Ligger nu i sängen och kollar instagram, facebook och alla bloggar man har sparade i iphonen. Allt sånt man måste göra innan men somnar ;)

Igentligen inte trött men orkar inte vara vaken, har vart sjukt duktig idag så förtjänar att få sova länge idag. Har åkt skridkor i två timmar, bakat en kladdkaka, gjort min so uppsats och hjälpt Micke me sin (han har vart här) och även skrivit klart min svenska krönika, kan det bli bättre? Haha, såhar precis tagit en lång mysig dusch som tack till kroppen för att slit och nu ska jag låta Julia sova.

Måndag imorgon, skola.. Nä orkar vekligen inte mer, har gått i skolan i två veckor på tisdag och har redan tröttnat, men det är bara att bita ihop, snart sportlov. Puss ! <3


HATAR

Hej sitter just nu och skriver SO uppsatsen som ska in imorn. Hatar mig själv för att jag alltid sparar allt tills dagen innan måste fan skärpa mig. Det gör bara allt svårare för mig och så får jag lägre betyg för att jag inte bearbetat texterna lika noggrant. Men iallafall dagen har varit skit tråkig, visst den var roligare än gårdagen men fortfarande inte rolig. Nej nu blev detta ett fett depressed inlägg så bjuder på en bra låt. 
//Hanna ♥
 

Skridskor

Tjo alla fina och fula ! 
Har precis damrugat och fixxat så man nu kan sitta vid skrivbordet. Låg en massa smink och skit där men inte nu längre, nu är det bara min data, högtalare och sånt. Ska snart sätta mig och skriva klart min SO uppsats. Har mer än halva kvar och den ska vara inne imorgon, åååh orkar inte ! Men ska kämpa nu så jag sitter sitta med den ikväll, då vill man ju kolla på TV och sånt mys. Söndag idag ju så tror jag ska bada ikväll och bara ta hand om mig själv när jag är klar med SOn som en present till att jag kämpat så hårt. Så HOPPAS att jag blir klar :O
 
Men vaknade vid 10 idag och sen vid 11/halv 12 så åkte jag, pappa och Alice till hökarängs badet och åkte skridskor. Ville först inte men det var ändå skönt att få komma ut och göra något. Skulle åkt med Maja idag och kollat på när hon tävla men blev inte så för kände att SOn är viktigarre. Så ja, nu ska jag plugga. PUSS ! 
 
Jag och Alice tidigare idag ;)

Dream Body

Januari är snart slut vilket betyder två saker, eller nä tre. 1. No longer utegångsförbud , 2- en månad närmare sommarlov och sist , 3- dags att börja träna. Japp, ska förska ta tag i det nu, ska köpa gymkort med mamma och pappa på friskis så dit ska jag försöka ta mig minst 2 gånger i veckan (beror på skolan) och sen börjar jag även dansa med Emma på torsdagar. Beach 2013. Haha sa det förra året men detta året känns det som att det kommer funka, har inte alls samma sötsug längre och har börjat få bättre kkropp.
 
Jag vill ha muskler men inte synliga, jag vill inte bli kallad tant och jag vill slå någon på armbrottning inte vara den som alla säjer "men ta i då" när man igentligen tar i allt man kan. Jaa, story of my life. Men det ska det bli ändring på, FEBRUARI, HERE I COME ! 
 
 
//julia

Tips för en bättre blogg

  1. Snygg design, att ha en snygg bloggdesign är nog något av det viktigaste.  Så du MÅSTE alltid ha en snygg design! Bloggdesignen är lixåm det första man ser, Hittar du en ny blogg på t.ex google och så har  den ingen design och typ helt svart tex så är det ju inget man fastnar för direkt. Alltid trevligare att läsa en med snygg och lockande bloggdesign. 
  2. Lägg ut mycket bilder, blogg utan bilder suger! Lägger man inte upp bilder på sin blogg blir det helt enkelt torrt och tråkigt, bilder har oftast en väldigt stor det av bloggen. Så jag säger det bara, vill du ha läsare... lägg upp fina egna bilder, det kan vara på dig, natur, ett djur vad som helst. Bäst är det om det gör någon mening med inlägget. Och försööök att inte lägga upp ett ända bildlöst inlägg, bloggen ser ju dels oxxå bättre ut med bilder ;) ! 
  3. Uppdatera så mycket du kan ! En blogg utan uppdatering fångar inga läsare. Desto mer uppdatering, desto intressantare! Då kommer oftast fler besöka din blogg också, kanske inte på direkten med de kommer med tiden. Men ge det tid så kommer du snart få posetiva resultat. Försök även att uppdatera med lockande inlägg såsom skönhetstips, mode, blogg tips och mycket annat, sånt som lockar och får läsaren att stanna!
  4. Våga vara dig själv, inget är mer roligt än att läsa en blogg från en stark och självsäker person! Att vara dig själv måste nog vara det bästa å viktigaste med en blogg. Hur kul är det att läsa en blogg som skriver om samma saker som alla andra och inte vågar köra sitt eget race? Så .. VÅGA VARA UNIK!
  5. Lägg ner tid på din blogg! Satsa på inlägg och gör ibland roliga och lite speciella inlägg. Ta outfit bilder, ge tips, gör allt ! Lägger du ner tild på din blogg märker dina läsare det, de pratar med andra om din blogg och den växer. Allt märks, mer än du tror. Så lägg ner tid på bloggen så kommer det snart att märkas på statistiken ;)

Söndag

Japp nu är man uppe skit tidigt igen för att åka på kurs, inte roligast kan jag säga. Kursen va ganska lame men aja man lär sig ju ändå nåt så de är väl bra. Men sen efter kursen igår fick jag skjuts till Maja och så hade vi det jätte mys åt tacos och sånt. Hade det toppen!
Men har lite panik nu eftersom sista inlämnings dagen för So uppsatsen är imorn och jag har fortfarande bara börjat. Kursen håller på till 18 så lär väl kanske vara hos mamma vid 19-19:30 och då blir det bara att skriva so tills i mitten av natten. Lär inte bli så mycket uppdatering från min sida idag men ska göra så gott jag kan. Bild från igår ❤

//Hanna ❤


Godnatt söndag

SItter nu i min underbara och super mysiga säng! Nää inte direkt mysig och underbar men den funkar. Men ska snart gå och lägga mig, känns sjukt tidigt för en lördag men mina ögonlock är sjukt tunga och kämpar för att hålla dom öppna, funderar på tändstickor, funkar det? 
 
Men haft det sjukt bra idag, vaknade vid 12 och satt då och käkade godis och snackade, sen vid 3/halv 4 började micke må sjukt dåligt som vart blek och allt. Men så åt vi och allt blev bra. Vid 6 kom pappa sen och körde oss till Maja, där åt vi tacos och snacka och bara hade dte mys. Hoppas att du haft en grym födelsedag Maja Braja ! Älskar dig min lilla prinsessa! GRATTIIIIS ! 
 
Godnatt alla underbara läsare ! Puss ! :*
 
Bjuder på en gammal bild på mig och maja.. vi hade precis vart på MAX när dom precis öppnat här i Länna och dom hade ansiktsmålning så vi målande oss så fint så. HHAHA kommer ihåg att vi sa att vi ville bli målade katter och hon ha "det är en poppulär en" och vi tänkte en söt liten prick på näsan men AHAHAH hon målande hela näsan röd XD AJA så söta ändå ;) 

God natt <3

Berättar om dagen imorgon är så sjukt trött nu så ska sova. Bjuder på en fin fin vild på mig och Julia för nån timma sen hos Maja :-)


Maja 16 år

Sitter nu i sängen me Micke, har precis käkat pasta, wiii! Men ska snart få fixxa mickes hår eftersom att han sminka mig tidigare idag och sen drar vi till maja som blir 16 idag, grattis älskling !

Ska äta tacos å hare myyys. Men bloggar mer senare ikväll, puss ! :*

Juste hade öppet fönster inatt å ahah hittade nyss min vatten grej .. Inte dieekt vatten längre ;) haha xD


Lager 157

 
Kikade in lite snabbt på Lager 157s hemsida igår kväll och hittade lite roligt. Jag älskar skinnjackan dock tror jag den skulle bli lite stor på mig . Men ska nog ta och klicka hem jeansen och sockorna. Älskar att ha ett par gråa raggsockor i min kängor nu på vinter, delvis för att jag slipper frysa om tårna och föratt jag tycker det är snyggt när sockorna sticker upp lite ur skorna. Sen ser jeansen riktigt fina ut. Får väl skicka tillbaks det om det inte passar. Men jag älskar tjock tröjan också och den vita kabelstickade tröjan, men har inte så mycket pengar just nu. Måste åka till nån Lager 157 butik nångång asså! Och ullared, jag har aldrigt varit där heller! 
//Hanna ♥

God morgon!

Japp nu är man uppe med tuppen, om inte före tuppen. Haha så lame humor jag har. Nej men sitter och tittar på random shit på Tv och  om ungefär en timme åker vi härifrån. Sen blir det kurs hela dagen, hoppas det blir kul.
Men nej nu ska jag äta frukost och fixa det sista. Det kommer upp ett tidsinställt senare idag så kika in då.
//Hanna ♥
Bild på mig och Julia från typ i november ♥

GRATTIS!!!

Idag 19 Januari 2013 fyller bästaste Maja 16 år ! Grattis puss på dig jag älskar dig ! ♥ :D 
//Hanna ♥
                                Klicka HÄR! HÄR! HÄR! för att komma till hennes blogg!  ♥

God natt ♥

Sitter i vardagsrummet och tittar på TV och tråkar. Tänkte uppdatera er lite snabbt innan jag går och lägger mig. Ska inte lägga mig ännu men ska ta och skriva lite mer på min So uppsats och sen stänga av datorn.
Imorgn ska jag upp redan 07:30 för att åka på tränar kurs som börjar vi 09:00 och slutar vid 17:00-18:00 tiden... Efter det ska man hem till Maja som fyller 16 år imorn då! ♥ Det blir typ lite mys med några kompisar från skolan, tacos och sånt :-) 
//Hanna ♥

Mini shopping

Köpte två armband, i centrum. Är just nu hemma hos mamma och hämtar lite saker men snart kommer pappa och hämtar mig. Jag lär spendera kvällen med att skriva en SO uppsats som skulle varit inlämnad i Onsdags, men vi fick några dagar extra. Sorry för den dåliga kvalitén på bilderna!

//Hanna❤

 


Träslöjd

Sitter just nu på träsljöds lektionen, vi ska söka reda på inspiration till vårat projekt... det går sådär kan jag säga.
Jag försökte blogga igår kväll men det gick inte, min tele är lite som den är... sorry iallafall.
Nej nu måste jag fortsätta lite snabbt.
Tror jag ska göra en skattkista x) haha vi får se ♥
 
//Hanna ♥
 
 

Varför så kallt

Godmorgon, ligger nu i soffan och kollar på disney channel ;) kollade nyss på vädret å ja ... Vad har hänt? Trodde våren snart skulle komma :( 14 minus grader, seriöst.

Aja pappa hade gjort smoothie till mig så tog den för kanske 20 min åush ! Den smaka rutten, å saken är det att han drack den lite innan jag fick den å den smakade gott? Kan den ruttna så fort ? :O

Men ska nu gå upp och sminka mig och annat viltigt, puss !


OC

Ligger just nu i sängen och kollar på mitt älskade OC. Måste nog vara bästa serien, hahha vet att jag sagt det innan men säjer det igen bara för att ni ska förstå hur mycket jag älskar den. Men den passsar även perfekt för mig, inte snabba och läskiga saker utan mer vardag och helt okej normalt liv, lite många som dör inom en familj men men, bättre än PLL som jag inte vågar kolla själv på. För läskig musik och så ;) hihi. 
 
Inga direkta planer för imorgon, skola (börjar kvart i 10) och sen stan med Emma, ska köpa present till Maja som fyller år på lördag och sen träffa Micke och hjälpa han att köpa present till Maja. Sen vet jag inte, tacos som vanligt. Om inte micke sover här så blir det mys med familjen annar blir det väll att Micke kollar på SAW occh jag blundar och frågar vad som händer ;) HHAHA. :* puss ! 
 
Söta lilla jag hemma hos Hannas pappa förra vintern

Imorgon fredag

Hej finisar! Hur mår ni? Själv mår jag ändå helt okejj, lessen eftersom att jag nu snart ska sätta mig och göra matteläxorna. :(

Skola idag som vanligt, hade "teater" på franskan. Haha som vanligt under franskan så fick jag hjärnsläpp. Vet inte varför men måste nog vara för att han är så läskig som person. Haha är typ rädd för han :o när han frågar mig om jag kan så blir allt bara tomt, innan kan jag allt å så men när det väl gäller .. Nää då kan jag inget, ALLTID ! Så irriterande ! :(

//julia


Let her go - Passenger


Min dröm

Jag vet inte varför men nångång i mitt liv vill jag bo i New York. Det är kind off min dröm. Men jag har planer på att efter jag har gått ut gymnasiet ta ett år ledigt eller nåt och åka till USA eller Austrailen. Kanske plugga där eller åka som Au Pair. Jag är inte säker ännu. Men jag vet iallafall att jag vill spendera minst ett år boende utomlands i USA eller Australien mest för att jag vill veta hur det är att bo där. Jag vill inte bara åka dit på semester utan jag vill lixom känna/testa på hur det är att bo där. Men ja vi får se hur det blir med det, det är ju några år kvar innan dess så jag har ju tid att tänka/planera ♥
 

Skridskor

Japp sitter på bussen påväg till skridsko stället. Skoj skoj ... Haha får se hur det går för mig ;)


Hår Tips

  • Använd hårinpackning, 1-2 gånger i veckan
  • Schamponera håret försiktigt, så att håret inte råddas om så mycket. Då har du lättare att reda ut det sen. Tvätta inte håret för ofta eftersom det sliter på håret. Varran dag räcker
  • När du duschar, avsluta med att tvätta håret i kallt vatten eftersom det sluter hårstrået och gör att håret ser glansigare ut. Dessutom är det bra för huden att få en omgång med kallt vatten eftersom det gör huden spänstigare.
  • Borsta inte håret när det är vått, eftersom håret är elastiskt och går lättare av när det är vått.
  • När du borstar/kammar håret, börja vid topparna och arbeta dig uppåt.
  • Om du fönar håret, använd värmeskydd!!! Och låt håret självtorka en stund innan du fönar så behöver du inte föna så länge.  Samma sak vid användning av plattång.
  • Tupera inte håret om du inte måste, eftersom det sliter på håret. Om du har ett hår som ligger platt, köp en volumaster som håller volymen i håret flera dagar.
  • Klipp inte håret för ofta om du fösöker få långt. Håret växer ungefär 1-2 cm i månaden så om du klipper 1 cm i månaden blir det inte långt. Men om du har jätte kluvna toppar ska du absolut klippa dig, annars går de bara av.
  • Hårbottenmassage.  Massera hårbottnen ca. 3 minuter varje dag. Det hjälper till att få igång blodflödet vilket ökar hårväxten
//Julia
 

Livet suger

Känner mig som stärsta emot just nu men kanske jag är ett, men allt känns bara så segt. Bara bråk hela tiden så ska nu gå å lägga mig å bara drömma mig bort från alla problem, love u guys. Puss !

//julia


Godnatt

Godnatt alla små finisar ! 
Har precis kollat på svenska hollywood fruar med Hanna och Mamma. Hanna sover här inatt ;) Imorgon blir det skridskor med klassen, mys pys ! HAHHA näää kallt och äcklit. Är sämst på skridskor oxxå, hahah. 
 
Gick till skolan en timme idag och gick sen ner till syster och ringde hem för att jag inte mådde bra. Tog min sista spruta igår ju och det gjorde fortfarande ont så enlit syster är det spänningar eftersom att det gör ont som sen ledde till att jag mådde illa och gjorde ont i huvet men nu är det nästan bra. Min arm gör fortfarande lite ont men inte alls lika mycket. Så med lite sömn blir det nog bättre. 
 
bjuder på några fin fina bilder från förra året denna tid. och ja min framskärm va spruken upp tillkameran ;)
 

Hablo spanska

Hej! Sitter just nu i mys kläder o ska pluga sticker kanske till Julia om 40 minuter så måste plugga till spanska provet imorn innan dess. Orkar verkligen inte är på sånt där humör när inget funkar allt bara suger. Hahah fett depp jag låter men så är de ju inte! :-P
Nu ska jag iallafall försöka plugga... puss !


Bekännelser

 
  • Jag räknar alltid timmar innan jag ska gå upp när jag ska sova, vet inte varför men räknar alltid hur länge/lite jag kommer att få sova och så
  • Jag har usel konditon, men ska snart börja dansa igen och sen gymma så ska försöka bättra mig
  • Jag är nästan alltid glad,är nästan aldrig nere, inte inför andra iallafall. Förra året höll de hela tiden men inte lika längre
  • Jag är sjukt känslig och gråter lätt, gråter nästan för allt, tänker på något sorgligt(typ), till filmer, aah typ allt
  • Tektiska prylar är inte min grej direkt, krossat min iphone, tappade datan i golvet så hårdisken paja, min systemkamera gick nu sönder på nyår... vad kommer näst :/
//Julia
 

Batgirl

Batgirl
 
Batgirl by hannafh featuring high waisted shorts 
 
Vill ha sommar nuuuuu! ♥

Acoustic

Bokade Justins nya album Believe Acoustic igår kväll :-) Så vet inte riktigt när den kommer, den släpps 30 januari tror jag... Men jag kan inte fatta att det bara är typ 97 dagar kvar till hans konsert, är sjukt taggad! ♥
  

plugg

har förökt plugga i 3 timmar nu men det är omöjlit, ska skriva en uppsats om sverige och om det är ett i land och varför och vi kommer se ut i framtiden om allt stannar som nu. Fattar verkligen inte ! varför ska det vara så svårt. Jag menar.. hur ska ja kunna veta varför sverige är ett  land? inte äns google vet :O hur kan man ge oss frågor som inte änns google vet, vet inte han finns det inte. Google vet alllt :)
 
men ska gå och lägga mig snart, vill sova länge inatt, känns år sen sist, tänk att bara få sova ut ! min drömm
puss gonatt i guess <3
 

Tanzania bildbomb del 2

 Lite bilder ifrån när jag var i Tanzania precis innan Jul ♥

Fuck fuck fuck

Månda igen då, varför finns den dagen äns? Jag menar, ingen gillar den lixåm?

Sitter nu hemmai min älskade säng å är så jävla sur på livet, orkar inte. Hatar redan 2013 å det har precis bara börjat. Imorse innan skolan drog jag och micke till vårdscentralen och tog min sista spruta mot livmoderhalscacer, glad att det är över nu. Mår skit dåligt, ont i huvudet och min arm värker och är iskall, segt å röra den också. Tänk om den ruttnar å sen lossnar?!

Sen efter skolan joina jag hanna hem och kom sen hem nu nyss. Allt är bara hämskt och allt jag vill är å försvinna, orkar inte! Men hoppas ni har det bra iallafall, puss!


Nu blire One Tree Hill <3

Kärlek ❤


Migrän

Japp vaknade tidigt imorse med migrän så nu har man legat och sovit i soffan et tag så nu är det bättre.
Jag ska precis försöka fixa vårat wifi och sen blir det att fortsätta bygga IKEA möbler har en byrå att skruva ihop, men Julia kanske skulle komma hit och hjälpa mig senare, vi får se.
Men önska mig lycka till med att fixa wifi nu då, eftersom vi inte lyckats på 4år ♥

Nu blir det jobb

Önska oss lycka til !


A la IKEA

Sitter nu inne på IKEA ochväntar på köttbullar :D YAAY! Hanna har fått med sig, nytt överkast, kuddar och en byrå och skoställ. Ska även snart efter vi käkat plocka på oss lite ljus och annat smått och gått. Sen ska vi förbi jysk å hämta ett skrivbord och köpa lite mer kuddar.

Sen blir det attinreda och sen måste jag hem :( haha puss !


Se upp i backen!


Nu

Pretty little liars me min lilla prinsessaz


Mini shopping

Har precis damsugat å rensat hannas rum, ska upp vid halv 9 imorgon för att sen vi 10 vara vid IKEA. Ska köpa nya saker till Hannas rum, sen födelsadags present ;) så imorgon blir det IKEA och fixxa hannas rum, myys. Hihi.

Men här e lite bilder på mini shoppingen

Jag köpte den första tröjan och piercingen me bananen och hanna den andra hollister tröjan. :) puss !

Love , Julia och Hanna


Åååg va gott

Hjärtan ! Fet coolt


När man har tråkit...

Japp väldigt gamla och fina bilder på vad jag gör när jag har tråkit...tror nog dom flesta har några sånna här fina bilder på deras datorer! ;)

Fredag

Det är fredag och snart är försa skolveckan klar. Asså det här bara gått 3-4 dagar och jag är redan slut :/ 
Men det är bara att kämpa på det är ju bara en termin kvar sen börjar man gymnasiet.
Men just nu sitter jag och äter frukost och tittar på TV, ska ta och börja sminka mig och fixa några saker innan det blir att tagga till skolan. Efter skolan följer Julia med mig hem ( tror jag iallafall ) och så ska hon hjälpa mig fixa lite i mitt rum. Ska göra om mitt rum ♥
 

Så sann

Asså seriöst, men hur gör mamma? Alltid, när man frågar vart den e så kollar man där hon sagt å inget där säjer till henne och när hon kollar ligger det såklart där -.- LÄR MIG !


LIARS

Nu blir det favorit serien Pretty Little Liars med syrran ♥

Tack pappa !

Tack världens bästa pappa! Hihi pappa var ju i danmark nu för nån da sen och kom då hem med detta, wii! Påsen i mitten är man nog mäst glad, så sjukt gott. Hihi

Men har precis käkat middag och ska nu fixxa litet inlägg igen och sen vet jag inte. Blir väll att kolla på oc, var ett tag sen sist nue. Puss !

// julia


Hudvårds tips

 

1. För datornörden
Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräschning på en sekund!

2. Bastuskrubb
Passar du på att skrubba kropp och ansikte efter ett bastubad får du ett extra effektivt resultat. Använd en kroppskrubb till kroppen som du sedan sköljer av i duschen. Ansiktet skrubbas försiktigt med en mjuk, fuktig handduk. Skölj av den gamla skrubbhuden och återfukta med ansiktskräm!

3. Babylen hud
Babyoljan är inte bara till för bebisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och en mjuk och superlen hud är ett faktum.

4. Brun utan sol-ränder?
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten och försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!

5. Bäst för känslig hy
Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt.

6. Avokado för torr hud
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

7. Aldrig mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

 

Tipsen kommer HÄR ifrån.


Selena gomez igen

Redigerade lite igår kväll. Igentligen så spelade jag in skärmen medans jag redigerade och gjorde äkta videon men nu så är den borta, kan inte hitta den nånstans på datorn! Fick lite flipp här eftersom jag satt uppe halva kvällen och fixade med den där. Så inlägget jag lovade er igår blir inte riktigt samma :/ Ni kan få före och efter bilder iallafall.
Jag vart inte så nöjd med resultatet den här gången, men övning ger färdighet ;)

God natt ♥

Hej! Det har inte direkt hänt något speciellt idag, skola, hem och sen till träningen så är det ju nåstan varje dag. Men träningen idag var riktigt tråkig, vi gjorde samma sak om och om igen! Efter träningen hade Elin gjort varma mackor och The så det var mys. Men annars har det inte hänt så mycket idag. 
Jag håller på med ett inlägg tills imorgon just nu men vad får ni se då, det tar ett tag att ladda över det bara. Får se om jag hinner klart ikväll vill ju gärna få någon sömn ikväll lixom. Men kan lova att inlägget kommer upp imorgon!                                     
Lite bild brist så bjuder på en gammal på mig och Julia ♥ 

Beställt

Har nu precis bäställt hem två små roliga saker, längtar tills dom kommer. Det är en accesoar och ett klädesplagg men vad får ni se antagligen nästa vecka. 
 
Sitter nu vid pappas data och ska snart gå upp och försöka sova. Vart sjukt trött nu dom senaste två dagarna, har lixåm glömt att det är skola nu så somnat runt 1 så har inte fått min underbara 10-12 timmar sömn utan 6 timmar istället. Men inatt ska det försökas bli minst 7 iallafall. WISH ME GOOD LUCK! 
 
Men idrog till Farsta Centrum idag efter skolan med Junie, Hanna och Pierre och sen hem, skulle kollat på lägenhet men blev inte så. Nästa vecka istället. Men ni får ha en bra kväll, PUSS ! 
 
haha bjuder på en sur liten jag(för att jag fick bära den fula påsen och pappa den fina) i London i höstas

 

Inspiration

 
Miley cyrus är och har nog alltid varit en av mina största förebilder. Hon har sjukt cool stil och älskar hennes röst. Folk klagar på att hon växte upp, visst ibland kan det vara lite för mycket men annrs, kolla bara några av hennes underbara outfits. ;) 
 
Skulle döö om jag fick hennes garderob, helt perfekt. Har alltid velat ha en sån stil men inte vågat men ska försöka nu. 2013 jue ! Och igentligen varför ska man bry sig om vad andra tycker? Det är vad du tycker som spelar någon roll så, why not. PUSS ! 
 
//Julia

Random frågor

Är du singel? – Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? – Vete fan...
Hur många har du varit kär i? - Ingen riktigt
Är du kär just nu? – Nej 

Har du varit kär i någon av samma kön?- Nej

Har du varit kär i någon som går i samma klass som dig? - Typ lr nej

 

-Tio frågor om dig själv
Namn? – Hanna
När fyller du år? – 25 oktober
Vad har du på dig just nu? – Pyjamas
Vilken årstid är bäst? – Höst
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – Frukost på sängen
Vad tycker du mest om hos dig själv? – Hmm min ögon färg ? 
Vad är du bra på? – Vissla xP
Vem älskar du mest på denna jorden – Min Familj

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Tillsammans med någon, om jag nu känner och gillar personen.

 

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? – Julia ♥

2 personer du kan berätta allt för -  kan berätta allt för 3 olika personer Julia, Emma, Maja.
Vem är snyggast av dina vänner? – alla ♥
Vem är den du helst har filmkväll med? – alla.
Har du nångång förlorat en vän? - Ja eller asså ingen har ju dött men haha aa ni fattar.

 

-10 frågor om idag
Vad har du gjort? – Gått i skolan
Vad ska du göra nu? – Sova tror jag. (Skrev det här igår kväll)
Vad har du ätit idag? – Mat
Har du duschat idag? – Japp
Är du trött nu? – Nja lite

Vad ska du göra ikväll? - Sova
Vad händer i morgon ? – Skola -.-'
Går du i skolan? – Ja
Har du varit i skolan idag? – Ja

 

- ANNAT
Hur mår du just nu? – Helt OK
Är du hungrig nu? – Nepp
Vad är klockan nu just nu? – 00:08 (när jag skrev det här)
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – Bloggen bara

 

- KÄRLEK
Är du kär just nu? – Nej
Har du haft sex idag? – Nej
Har du kysst någon idag? – Nej

Har du kysst någon den senaste veckan? -Nej
Har du ett förhållande? – Nej
Är du romantisk? – Ja vet inte ... 
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – Nej
Vad hette din första flickvän/pojkvän? – Oj... ehm om 6års gills så Emil xD
Hur länge höll det? – haha kommer inte ihåg nån dag ?
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – Förhållandeee !!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Nej
Vem sov du senast bredvid? – Julia


Godnatt

Sov inte mycket inatt så ska försöka sova nu, nästan allt är löst så det känns skönt. Hade värsta deep talk men det hjälpte, hoppas inget hemskt händer ingen. Kommer försvinna då, klarar inte mer just nu. Händer redan så mycket. Men har legat och kollat på Hip Hip Hora med Micke och ligger nu och loonar i sängen. Skulle kollat på svenska hollywood fruar men det kom saker för som känndes viktigare och jag är glad över det beslutet, haha. Annars hade det nog vart värre... Aja, nog om mina problem, sov gott. Puss ! :*


NU:


Money make her smile

Ligger nu i sängen hemma och bara tänker. Detta kan inte vara min vecka, bråkar med alla känns de som och allt bara blir kaos. Kommer antagligen få en ny kusin idag, så mamma och pappa är hemma hos min faster och passar Axel som inte får följa med under förlossningen. 
 
Har verkligen inte hänt någonting idag, jo skolan börja men det är bara något jag vill glömma. Höll på och somna i slutet av dagen, varför ska dom vara så sega i skolan. Sen efter så gick jag med Hanna till konsum och sen hem, väl hemma lägger jag mig i soffan för är så trött och då kommer pappa och skriker på mig för de. Mys. aja. Men nu ligger man här uppe och lyssnar på musik och fixar och tänker på mitt underbara liv. PUSS ! 


VS - En av dom bästa sakerna som finns

 
Saker från Victoria´s Secret är nog en av dom bästa sakerna som finns. Särskillt underkläderna, så söta och bara helt perfekta. Sen finns det ju något som heter Body Splash och det är något som även VS har, seriöst det är inget man kan tacka nej till, både luktar gott och har världens sötaste flaskor. :D 
 
Har varit inne på en VS affär en gång och det var nu när jag och pappa var i London. Bara utsidan fick mig att dö, svart och helt underbar. När man kom in var det rosa, en massa underkläder på mellan våningen och trappan hade diamanter på täcket och brevid trappan så var det en storbilsskärm där dom visade VS Angels. Sen två våningingar med bara en massa kläder. Ibland önskar jag att det fanns en VS affär i Sverige men ändå inte, skulle det finnas det så skulle ju alla ha saker därifrån och så blev det då helt plötsligt inget speciellt. Som hollister, det var coolt i början men nu har alla det från 7 och uppåt. Det känns hämskt, hahah att ha kläder därifrån nu är som kläder från HM typ. Men eftersom att SEPHORA nu nyss kom så kommer väll VS snart oxxå, får väll hoppas på att den inte gör det ;) haha. Puss ! 
 
/Julia

Redigerat lite

Gammal i know men tänkte bara uppdatera lite <3


Ny start

Ja, som ni kanske märkt på headern så är hanna med och ja det är sant, hahah hon har joinat bloggen. Så från och med nu så kommer vi att uppdatera på denna blogg om allt. Mer om det kommer snart i en liten video ;) 
 
Hope you enjoy it , PUSS 
 
HANNA OCH JULIA 
 

Tatueringar

 
Tatueringar... Det kan vara cool men ändå inte. Beror på vad och hur. Alla har vi som tur är olika smak, hur kul skulle det vara om alla tyckte likadant? Själv tycker jag att taueringar ska vara någon liten detalj och inte hela du, någon liten på handleden, vid örat tycker jag är snyggt. Själv ska jag så fort jag blir 18 skaffa ett litet hjärta vid handleden och sen vill jag skriva LOVE vid örnkanten. Sen skulle det även vara coolt med någon liten text eller liknande i underkanten av brösten. 
 
Sen är frågan, svart eller vit tatuering ? Ska man ha en vit tatuering ska det vara en liten vit typ handleden annars tycker jag att man ska ha svart, det är inte snyggt med en stor vit tatuering på t.ex benet, ryggen mm. 
 
Vad tycker ni är snyggast?  Svart eller Vit ? Vet någon om den vita kostar mer att göra ?
 
//Julia 
 

Do you remember summer 09

SItter nu nere vid datan med Hanna panna och ska snart nörda sims och käka noodels. :D jaadu, Hanna sitter å plågar mig med One Direction, whää! Förlåt alla 1D fans men 1D suuuger ! 
 
Men var ju och såg Sune i Grekland igår och nej, inget jag rekomenderar. Antar att jag är för gammal för Alice tyckte den var bra och rolig men själv var det dåliga "skämt" och bara irriterande. Sen var det sjukt irriterande att kolla på när dom var i Grekland ! Ge mig sommar ! Bada, sola och bara njuta ! Jag vill inte ha vinter längre ;( 
Bara några månader kvar, och mellan några LOV så det borde väll rulla på. :(
 

Mina Rädslor

 
  • Att dö plågandes.. känns så hämskt och då får man ju ett hämskt avslut. Att lida när man dör... nää ush ! När jag dör vill jag inte fått en massa droger för att jag ska leva längre utan när det är dags vill jag bara somna in och aldrig mer vakna. 
  • Spindlar.. Ush ! mår illa av bara tanken på dom små äckliga krypen ! Värst av alla spindlar är dom håriga stora som finna utomland, skulle döö om jag såg en sån IRL 
  • Att föda ett sjukt barn, visst skulle jag få ett skulle jag ta hand om den så den fick ett någolunda normalt liv. Men asså tänk på den stackarn, kanske den aldrig kunde gå eller liknande... hoppas verkligen det inte händer, stackarn. 
  • Att bli sjuk utomlands, det är en av mina ända rädslor när jag åker utomlands. Men asså tänker alltid att ifall man skulle bli sjuk så får man fel medecin och så dör man ?! Hur kul skulle det va?? 

Saknar

 
Kollade nyss in Junies blogg och hittade då dessa bilder på oss från i sommras. Kommer ihåg att vi satt hemma hoss henne och hade tråk så kom vi på att grilla marsmellows. Så först gick vi till skogen för att kolla om Marsmellowsen från dagen innan var kvar och sen varvi tvugna att springa till ICA för att dom stängde om 5 min, vi hann precis köpa en :D Kommer ihåg hur jag fick springa utan skor för hade ballerinor på mig som var förstora så tapade dom hela tiden. Haha, gud vad jag saknar sommaren just nu asså ! GE MIG SOMMAR ! 
 
 
 

6e januari

Hej alla fina ! Sitter nu inne i heron vity å käkar lite nachos me mamma å alice. Om en timme blir det bio, mys. Ska se sune i grekland, hoppas den är bra. :)

Sen ikväll blire att dö så förvänta er inget av mig... Ska se SAW :S men puss sålänge !


Har tråk

 
 
 

SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller läppen? - tungan
2. vara seriös eller oseriös?- beror på 
3. Dricka grön eller röd mjölk? - grön
4. Brinna upp eller drunkna? - eehmm... drunka tror jag :S
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - båda
 
SVARA ÄRLIGT
1. tycker du om någon nu? - ja
2. har du skolkat? - Finns det folk som inte?
3. varmt eller kallt? - både och
4. soligt eller regn? - soligt såklart
5. fanta eller cola? - fanta
6. är du nyttig av dig? - njaa.. det kan man nog inte kalla det :S 
 
OM MIG
1. vad heter du? - Julia
2. Hur många syskon har du? -  1
3. Vart bor du? - Stocksholm
4. Hur många barn vill du ha? senare i livet vill jag max ha 3 barn
5. Vill du gifta dig? - ja
6. Favorit tid på dagen? - när skolan slutar haha
7. Humör just nu? - trött..
8. Sugen på just nu? - Maaat xD
 
HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? - ja
2. Sjungit? - ja
3. Blivit kramad? - ja
4. Känt dig fånig? - ne
5. Saknat någon? - ja..
6. Dansat galet? - nej
7. klippt håret? - nej
8. Gråtit? - nej
 
GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - skitiiit
2. Har du en hund? - nej
3. sover du helst ensam eller med någon? - med någon
4. Tror du på spöken? - ja :S
5. Är du mörkrädd? - haha JA
6. Vad vill du ha just nu? - Mat 
 
KÄRLEK
1. Är du singel nu? - nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - jaadu.. vet faktiskt inte 
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - ja
4. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - inte riktigt svartsjuk men lite?
5. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - hahahaha kanske
6. Har du varit på en blind-date? - hahaha nejj (finns inte det bara i filmer?)
7. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ja
 
8. Somnat gråtande pga kärleken? -det har väl alla..
9. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - ingen
 
KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? - ja
2. Är du ofta med dina vänner? - Ja
3. Vad brukar ni hitta på? - Allt
4. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - bara med nära vänner
5. Vem vet mest om dig? - 4 personer
 
OM DIG
1. Hur lång är du? - 176 tror jag
2. Är du nöjd med ditt rum? - Nej men ska göra om det nu snart
3. Villken är din riktiga hårfärg? - ljusbrunt/mörkblont
7. Har du någon sjukdom? - nej
8. Är dina föräldrar skilda? - snart
9. Gillar du skolan? - njaaah.. ibland ´, kompisar ;)
10. Hur svarar du i telefonen? - "mmh" 
 
JUST NU
1. vad åt du senast? - någon pepparkaksgrej`?
2. Drack du senast? - räknas IS ?
3. Har du på fötterna? - strumpor och mystofflor
4. Lyssnar du på just nu - tystheten som uppstår när muiken dör och man är ensam :(
 
// Julia

TÅÅRTA !

Har precis ätit, nudel wook och är nu typ hur mätt som hälst ;) Sitter nu forever alone och bloggar och lyssnar på musik. IM SO LOONLEY: ! 
 
Får se vad som händer ikväll, inte så mycket i guess. :S Fixa bloggen kanske, kolla på oc och bara chilla. Imorgon ska jag och aah resten av min lilla familj kolla på Sune i Grekland, haha. Hoppas att den är bra. 
 
Men Alice fyllde ju år i onsdags så idag kom lite av släkten och firade, innan så gjorde jag och mamma tårta. Själv åt man ingen eftersom att tårta är inget gott... hihi. Så satt och åt rullTÅRTA och gelehallon istället :D Men hare bra, puss ! 
 

theteen-bucketlist


Spring Fashion

 
Spring
 
Spring by juli0b featuring dorothy perkins

Fredag

Har verkligen inte haft någon lust till att blogga dom senaste tre dagarna, händer ingenting i mitt liv eftersom att jag inte få gå ut vilket gör att jag bara sitter hemma. Dom senaste tre dagarna har jag suttit och spelat sims och kollat på en och en halv sesång av OC. Asså jag  kommer vara död i slutet av månaden om det fortsätter såhär. :S 
 
Har tänkt på att blogga men har inte orkat men ska försöka nu igen. Mår sjukt dåligt just nu, drack ingenting igår och åt bara pasta så mår illa och allt. Men har nu druckit två stora glas av vatten så får hoppas på att det blir bättre snart. 
 
Men ska fixa lite tidsinställda inlägg nu, PUSS ! 
 

Nyårslöften

  • Ta tag i bloggandet
  • fota allt ! ha med kameran överallt !
  • vara rädd om mitt hår och mig själv
  • försöka träna
  • höja mitt självförtroende
Och till sist ... 
 
  • LEVA LIVET ! HA KUL OCH SKITA I VAD FOLK TYCLER, DET VIKTIGA ÄR ATT MAN SJÄLV ÄR NÖJD

RSS 2.0