Tåg

Hej! sitter just nu på tåget och tråkar. Asså jag får fan damp på den jävla surtanten som står i kassan på bistro vagnen så jävla otrevlig!
Jag gick dit först men då tog dom inte kort så då gick jag tillbaks och sammlade ihopa pengar fast i typ massa enkronor och sen när jag till slut ska betala så börjar jag räkna så jag lägger ner pengarna på bänken så säger hon as otrevligt ba " du kan läsa va!?" så ståre typ att man inte fick lägga nåt där så jag tar upp pengarna och räknar men hon ba " asså du kan ju ge dom till mig jag ska inte ta dom ifrån dig lilla gumman!" så jag gör det och sen räknar hon dom o ba "du har bara 48 så du saknar 6 kr " och sen ba tar hon mackan ifrån mig och går o lägger tillbaka den jag ränkade om pengarna o hade 57 spänn men jag pallade inte bry mig så jag sket i att köpa nåt... Så jävla otrevlig aa men det kanske inte lät så farligt men hon va verkligen sjukt otrevlig ;-(
Men iallafall men ska titta på PLL igen men Elwira nu :-)



Cloud atlas

Sitter nu inne på heron salong 8 och snart börjar filmen. Stått inne på mediamark i 15 min för att ladda iphonen som bara hade 10 % så nu har jag iallafall 21%.

Men jag och pappa bestämmde i fredas att gå på bio tillsammans så här sitter vi nu och väntar på att den ska börja. Ska se någon skumm film som pappa ville se och som ängeln till dotter gick jag med på det. Men nu börjar den snart, bloggar å berättar mer om dagen sen ikväll när jag kommer hem. Puss !


Vackra små lögnare

Ligger just nu i sängen och tittar på PLL men det laggar helatiden så funderar på att gå ut och göra en Chai Latte medans jag väntar på att den ska ladda klart. Men iallafall jag kom hem för ungefär en timma sen och ska efter PLL avsnittet börja packa om... taggar ju till Göteborg imorgon. Vi får se hur det blir ät trött och förkyld så lär väl må piss helatiden men aja. Nej nu ska jag ta och göra min chai latte och titta vidare har lite brottom.
//Hanna

Aah

Sitter just nu på ungdomsmottagningen och chillar med emma. Najjs bajjs. Oj nu äre min tur, bloggar mer sen! Puss ! (Han inte säja så mkt men såg nt vad klockan var :O )


Godmorgon

Vaknade precis och ska snart få up emma och sen blire attfixa oss och sen drar vi till stan. Senare möter vi maja så det blir mys. Ska färga majas hår och annat skoj. Haha. Puss!

Känner verklien intresset på detta inlägg men jag har verklien ingen aning om vad jag ska skriva om :S


Dag 2

Sitter i bilen påväg hem ifrån skidbacken. Imorgon äre sista dagen i backen o sen åker vi hem på onsdag. Men iallafall ikväll blir det hemma lagade kina buffe ... Som farfar har lagat... Aa vi får se ;) Men iallafall sorry för dom få och inte särskilt intressanta inläggen men har ju ingen dator här uppe :/


Lego

Har spenderat hela dagen i skidbacken, åkt skidor, druckit massor med varm choklad och bara haft det allmänt mys. Men just nu ligger jag i soffan o tittar på någon Lego film så kusinerna ville se. Vi åt nyss middag och om ett tag blir det äppelpaj med vaniljsås :-D


Gårdagen

Min lördag var helt okejj, började den med emma och junie och sen var jag med mamma och alice. Mamma fyllde år igår så vi var ute och åt och sen kollade på film mm. Det var lite chill pill.

Åt på en grekisk resturang. Sjukt gott. Men nu ska jag snart ut och möta olivia, det blir ju lite mys. Måste lämna tillbaka en tröja och sen var det länge sen jag träffade min groda så tog tag i det nu. Puss!


Mello 2013

Sittter just nu med mammi och alice och kollar på mello. Asså första låten, hahah bästa ;D

Ulrik munther är meees i år! Han måste komma till final, och sen ta hem hela skiten !


Off to Hälsingland

Sitter i bilen med världens bästa kusiner. Är på väg till Hälsingland där vi ska åka skidor, ska bli fett mys! Men jag kommer nog inte kunna uppdatera så mycket dom kommande dagarna :-/ vi har inget internet där uppe. Men längtar tills vi är framme för då får jag träffa farmor o farfars nya hund :-)


Blondie ?

 
Har länge nu velat färga tillbaka mitt hår till den mellan blonda hårfärgenjag hade i sommras. Saknar den verkligen finns bara två saker jag vill ändra med den, vill ha längre hår och sen lite blonda slingor i det. FUnderar starkt på att färga tillbaka det snart, skulle även vilja göra en hårförlängning och göra det som på bilderna åvan. Skulle döö för att ha mitt hår så. :( Men det är väll något som får fortsätta vara en dröm. :( PUSS !  //julia

Smink

 smink
 
smink by hannafh featuring h&m
Jag andvänder inte mycket smink alls. Oftast andvänder jag bara maskara och fixar ögon brynen lite och sen får det duga... men ibland andvänder jag eyeliner och rouge också. Men jag andvänder hm ögonbrynspenna i färgen light brown och jag andvänder egentligen en annan eyeliner men kunde inte hitta nån bild på den.
Det är det, inte så mycket alltså.

Google tricks


Visste ni att man kan göra fett roliga saker på google? Om ni tillexempel skriver "Do a barrel roll" i sökfältet så börjar hela google snurra. 
Och om ni skriver Google Gravity och klickar på Jag har tur knappen så faller allt ner och sen kan du kasta runt knapparna på data skärmen. Och om du söker på något då rammlar det lixom ner längst skärmen... aa ni får testa för att se exakt hur. Det finns mycket mer man kan göra men det är dom jag kan annars kan ni ju googla det o se om det kommer upp nåt skoj man kan testa :)

Q/A

Maja
 Du måste lägga upp bilder på din lägenhet ^^ PUSS!
                     SV: Är inte helt klar med inredningen än så kände att det är roligare att visa den när den är klar, men snart så. I PROMISE
 
Maja
 HAHAHHAHAHHA "men nää är mer en kråka" XD DÖÖÖR !!
 
               SV : HAHAH ja men kråkor gilar ju glitter? XD HAHAH tyckte det var en bra förklarning :O 
 
//JULIA 
 

Concealer tips

Måste bara tipsa om en sak, vet att ni vill se hur jag sminkar mig/produkter så tipsar om min favorit.
Den här Concealern från make up store är så grymt bra. Helt klart den bästa concealer jag testat, den täcker jättebra. Så letar ni efter en bra concealer som verkligen ger resultat, köp den här !
 
Det är tre delad med färgerna rosa, beige och grön/beige så får man blanda själv vilken nyans man vill ha. Sen är färgerna olika beroende på vad man vill täcka. Gul neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor etc. 
Orange neutraliserar blåa toner i ansiktet som t ex under ögonen. 
Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken. Kan även användas som high lighter under exempelvis ögonbrynet. Den är sjukt bra och funkar perfekt och håller hur länge som helst och kostar bara 285 kr. 
 

Godmorgon

Ligger nu i soffan och chillar, ska snart dra ner och dra mej till skolan. Inte så lång dag idag så efterskolan åker vi hem till mej och sen ska vi till en kompis ikväll så det blir kul.

Men måste gå nu, puss!


Glitter Uggs

Har panik, satt och kollade på skor eller för att gå rakt på sak, beställde skor. Medans jag letade efter dom jag ville ha så hittade jag ett par skor jag alltid hatat och tyckt är hur fula som helst men inte längre. Jag ty dog för dom ! SKa beställa dom tror jag faktiskt. 
 
Det är ett par glitter uggs, kan verkligen inte fatta att jag gillar dom. Har alltid tyckt dom är hur fula som helst med mera men nu, jag seriöst typ dog för dom ;) Så ska kolla imorgon så kanske att jag beställer dom, dom var inte så dyra heller och älskar verkligen att ha en massa olika skor att matcha outfitsen med. Och tänk att ha ett par glittriga skor, skulle ju vara hur awesome som helst. Jag som typ älskar glitter också, vill ha allt som glittrar typ ;) HHAHA nu låter jag som värsta rikemansbarnet som vill ha diamanter och sånt men asså nää. Är mer en kråka. ;) 
 

Bloggtorka

Sitter nu i min underbara säng och har precis skrivit klart mitt engelska brev, gick snabbare än jag trodde, började för en kvart sen och är redan klar. Men det var inte så svårt, gäller bara att ha lite fantasi och kunna gissa på hur hon kände. Men så nu har jag skrivit ett brev på ett A4 typ. SKa be mamma läsa den nu när hon snart är klar med sitt "ska bara kolla på vädret är nere" ahah ;) 
 
Men hade dans idag så jag och mema drog hem till mej och gjorde pasta och köpte grillkrydda och sen drog vi till odenplan och dansade. Så sjukt jobbigt, särsklillt uppvärmingen. Har ju inte tränat på 2 månader typ så är helt ur form men ska ju börja gå ut och powerwalka nu så snart är man på topp igen. Sen så tog emma nivå 2 på dansen så själv står man där som en idiot och ser ut som en åsna xD haha. Men det går bättre och bättre och snart kanske man kommer igång med det också. ;)puss !
 

Pluggaaaaar

Sitter just nu i sängen å pluggar, har engelska läxatills på fredag att skriva ett brev från julia till romeo och känns ändå skönare attgöra det ikväll än att stressa det imorgon. Går sådär, fattr verkligen ingenting för har inte äns läst hela boken eller sett filmen så gissar mej fram. Så får se hur det går.

Berättar mer om dagen senare, puss!


JULIA SVARAR

 
Skorna finns på en massa olika affärer, både korta och långa men just dom långa vet jag finna på HÄR och HÄR och kostar ca. 1600 kr. 
 
 

Tagga romme

Hej! Sitter på bussen på väg till Romme med skolan ska bli fett kul. Lyssnar just nu på musik med Maja ...bilder ifrån idag kommer upp ikväll eller imorn :-)
Men det blir att åka skidor heladagen idag då fett me nice ! ❤
Men igår hade jag träning o sen åkte jag till Emma och sov där me Maja också.


Minnetonka

 
minnetonka
 
minnetonka by juli0b featuring slip on boots

Dagens outfit 19/02-13


Bags

 
I love bags
 
I love bags by hannafh featuring michael michael kors handbags

Gossipgirl

HAH ja rubriken säjer mycket. Gossipirl. Asså pratar inte om sånna nu utan serien. Är typ döööd för den, igår smsade mamma mej att hon hade skaffat netflix och jag ba OMG och efter jag då vart ute med robin gick jag och satte mej och skulle hitta en film. Orkade inte kolla på en film ensam, då känner jag mej ännu mer ensam så tänkte att jag kan ju kolla på iallafall första avsnittet av gossip girl, bara för att. Och ja, nu är jag fast. Sjukt bra men ändå dålig serie. 
 
Men nu ikvälll har jag kollat på säkert 7 avsnitt så nu ska jag sova, skola imorgon ju och har prov, TAGGA. men vi hörs imorgon. PUSS ! 
 

Presenter

Fick en allahjärtansdag present av mamma nu när jag kom hem eftersom att vi var hos pappa på allahjärtans dag dagen. Fick tre par söta trosor, ett par jeans, en söt topp och en chokladask. tack mamma, älskar dej! 
 

SM

Tjena! Sitter i bilen eller minibussen på väg hem ifrån skåne, tävlingen gick skapligt,fick med mig ett SM brons hem iallafall :) Men vi åt på burger king för ett tag sen och nu sitter jag och trycker i mig godis för att överleva resan hem... Det är väl ca 3-4 timmar kvar eller nåt sånt där... Skoj!


Nerd

 
Nerd
 
//julia
 
Nerd by juli0b featuring knapsack bags

Renovera

Under sportlovet ska jag äntligen få göra om och bygga ut mitt rum. pappap har lovat mej att få göra det i över ett år nu men det har alltid kommit saker i vägen men nu har äntligen veckan vi ska göra det sats. Har planerat och funderat lite på hur jag vill ha det och tror jag har fått ihop det nu. Hur det ska bli får ni inte veta än, det får ni se när det blir klart. LÄNGTAR ! 
 
Så under sprtlovs veckan så ska det göras, ska bli så kul. Älskar att få inreda och så. haha kanske inte gör det så bra men gilalr det ändå. Bjuder på lite av det jag har kollat på när jag funderat och planerat, vill lixom ha det  tjejigt och gammalt om man kan kalla det det. 
 
 
 

Nästa skola

Sitter nu på la train på väg till skolan. Blir lite sen för missade mitt tåg jag igentlien skulle tagit men aja, man kan ju inte vara i tid hela tiden.

Igår var det ju alla hjärtans dag och efter skolan drog jag med emma till farsta för å köpa nåra presenter men hittade inget så ska tillbaka idag, sen hafe vi dans och sen träffade jag mr M. Drog hem till mamma för att hämta no boken men slutade med att vi gick ner, bokade bio (eller vad man nu säjer), vi såg texas chainsaw. Kan seriöst inte fatta tt jag såg den men det fick bli som en alla hjärtans dag present. Den var inte så läski som ja trodde men kollade fortfarande inte så mkt, så äcklig! Klippet av fingrar, dödar med en motorsåg, å sätter döda människors ansikten på sitt. Euuuuw!

Dagens planer vet jag inte än, tror jag skulle träffa M å fira hnm eftersom att han fyller år nu på sönda. Puss!


Alla ♥♥♥ dag

Japp alla hjärtans dag idag, men nu blir det att tagga till skolan om ett tag, spanska prov idag men sen är det nog en ganska lugn dag. Efter skolan blir det att åka till eriksdalsbadet och bada med några ifrån judon inför SM vi gör det innan varje lite större tävling :-) Sen imorn åker jag till skåne och på Lördag är det tävling, vet inte om det kommer blii så bra uppdatering imorn och lördag men jag ska göra mitt bästa!

Tack pappa!

Alla hjärtans dag idag ju och varje år så får vi alltid en liten eller stor eller kanske en mellan, miranda nalle av mamma. Men eftersom att mamma inte är här hade hon berättat för pappa vad det är hon brukar köpa och ja. Kolla vad jag fick. Så söööt! Tack pappa!


Gympa

Japp sitter i omklädningsrummet med julia och ska byta om till gympan. Sen efter skolan blire att titta på PLL och träning standard på onsdagar :)


<3

.


Studiedag

Hej! Vaknade nyss och har smsat lite med Pierre. Han kommer hit om ett tag och sen blir det film marathon hela dagen, vilka filmer vi ska se vet vi inte riktigt men nåt skoj blire iallafall. Sen klockan 18 ska jag på öppethus på Bernadotte gymnasiet, funderar på att söka dit men får se hur skolan verkar varra först :-)  Men har fixat frukost och ska nu sätta mig i soffan och titta på att avsnitt av One Tree Hill ♥
En viss klumpig person tappade just dator i  golvet så att framsidan av skärmen lossnade lite och en tangent försvann... hoppsan :S

BEYONCE ! :(

är så sjukt ledsen nu, såg för någon dag sen att Beyonce kommer till sverigde den 29 maj. Det skulle vara så sjuuukt coolt att gå, Viisste inte när biljetterna släpptes bara att dte var snart och nu läste jag på en blogg att dom släppts så skulle kolla och seriöst alla är sluuuut ! WHÄÄÄÄ ! vill inte meeer, jag som så gärna ville gåååå. Asså varför skulle dom ta slut så fort? Någon som har någon biljett dom vill ge mej ??? eller bjuda med mej?
 

WIFI !

Omg, har äntligen fixat mitt wifi nu, är så glaaad ! hahah har längtat hela helgen, har klatar mej en hel helg (två dagr) utan normalt med internet men nu är det slut på det. Har vart sjukt jobbigt att blogga från mobil appen och verkligen läntat efter att använa datan. Så nu ska man försöka komma igång med uppdaterandet igen.
 
vart hemma med alice idag ju eftersom att vi båda vart sjuka men nu mår vi båda bra igen. Har kört starwars på wii, kollat på tv, käkat på donken och bara tagit det lungt. Nu kom mamma hem nyss och snart blir det middag, HUNGRIIIIG ! haha. Asså har verkligen ingenting att skriva ville bara skriva lite snabbt från datan (TÖNT INLÄGGG)  
puss ! 
 

Gangnam Style

Jag har aldrig riktigt gillat den låten men dom här två får den att låta mycket bättre, sen har dom massa fler bra covers på deras youtube kanal.  

Sjukling

Förlåt för uppdateringen men inte haft lust när personen man bloggar med ALDRIG typ uppdaterar!

Men hade lite feber igår och idag med men den har börjat lägga sej nu så är hemma för att bli helt frisk. Har smittat alice oxxå så japp, hon är hemma med mej idag. Det blir mys.

Har packat upp allt nu så nu är lägenheten äntligen klar, kommer lite bilder sen. Måste även fixa wifi sen för asså det kan vara två gånger om dagen som man har 3G och asså då tänker man inte på att blogga och sen gillar jag inte att blogga från mobilen. Det blir inte lika roliga och bra inlägg. Men snart så, måste bara få mamma tt ringa dom. Hörs, puss! :*


One tree hill hela dagen

Har spenderat hela dagen framför TVn och tittat på OTH. Kärlek på hög nivå! Jag är på säsong 5 just nu och det blir bara bättre och bättre med varje avsnitt :-D


Dagen

Hej! Sorry för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna ! Men i fredags vare nationella prov och sen fick man gå hem så Maja följde med mig hem så tittade vi på massa avsnitt av OTH och lyckades ha sönder syrrans mixer ...  Men idag gick jag upp tidigt eftersom det var tävling, det gick riktigt bra för mig fast är inte 100 % nöjd men kom 2a iallafall, nästa helg skare gå bättre! Efter det åkte vi till ICA MAXI och handla och när vi höll på att packa in sakerna i bilen smällde Elin igen bakluckan i mitt huvud så aa nu har man en sår i huvudet :P
 

Godnatt

Går och lägger mej nu Känns på ett sätt konstigt men ändå inte men inatt är sista gången man sover med en mamma och pappa i samma hus. Jag mamma och alice flyttar in till stan imorgon och kommer till pappa igen på tisda. Alla frågar alltid om det känns jobbigt men sanningen är att jag tycker inte det. Tycker personligen det sla bli kul och skönt, slippa allt skit, få ett nytt rum med utsikt över hela stockholm, få möblera om och bara börja om. Försöker tänka på det posetiva med det hela, skulle jag tänka på allt det dåliga skulle jag aldrig vara glad, och skulle jag göra det skulle jag bara vara olycklig medmera och hur kul är det. ? Inte alls och därför valde jag att se det posetiva i det hela. Klart jag ibland inte klarar hålla det inne men då är det bara att släppa allt, det är inget fel med det. Det kommer bättre tider.

Men så imorgon efter skolan drar jag kanske till stan med emma och sen vid 4 åker vi till lägenheten, längtar! Ska bli så skönt att bo nära allt och aah. Ska även nu få göra om mitt rum hos pappa! Ska bygga ut det mm, längtar sjukt mycket. Ska fixa det under sprotlovet så taggad brud här dårå. ! :D


Tack mammi

Världens bästa superduper mamma kom nyss hem med våra nycklar, godis och fanta till lillamäääj! Eller till alla men mest till mej tycker jag.

Men mår bättre nu iallafall så går nog till skolan imorgon, så det är ju bra. Men nu ska jag fortsätta att trycka i mig lite gooodis! Puss!


Frt sjuk

Hatar verkligen att varasjuk! Har vart sjuk i lite mer än en vecka nu men ändå gått ut å skit vilket gjort det värre. Orkar inte mer, hoppas verkligen på att bli bättre tills imorgon. Har ju nationella och får verkligen inte sumpa det pga att jag mår dåligt. :(


LYX VS BUDGET

'
Det är inte så stor pris skillnad men jag måste nog säga att jag tycker att DW klockan är mycket snyggare. Daniel wellington klockan har ju snyggare färger på banden som man kan välja på. Jag skulle nog tycka det är värt att spendera dom där extra 300 på DW klockan men det är ju vad jag tycker ;)

Friends

Eftersom att man haft oc boxen har man blivit lite bortskämd, skulle inte klara sv att streama nu, gud vad jobbigt lixom.

Men så kan inte sova så kom på Att vi har sex and the city boxen och vännerboxen. Har ju sett sex and the city så de fuck bli vänner. Älskade den när jag var liten och mamma berättade att jag alltid sjöng till låten när jag kom så varför inte se om den. Så ja ;) puSS!


Sjuk

Kul känner att jg vart sjuk hur länge som hälst nu men aah.

Aja drog mig till skolan idag, svettades ihjäl sammtidigt som jag frös, när vi gjorde den timmen då man skulle läsa så kunde jag knappt läsa, min näsa rann 24/7 å såg knappt vad som stod, allt försvann för någon sekund. Gick hem sen efterskolan vid 4 och gick och la mig och ligger nu här med lite feber och hostar som en rosti åsna.

Provet gick sådär, vet inte riktigt men svarade inte på sista frågan, det var om någon dikt å det var den jag inte fatase så visse inte vad jag skulle svara :S men men, första svenska provet är nu avklarat och ett till på fredag, vi ska skiva. Får hoppas på att jag mår bättre, annars har jag ingen aning om hur det kommer gå. Hoppas hoppas.

Men ska sova lite till nu, puss!


HISSAR/DISSAR

                         
  
Platå converse - Antingen hatar du dom eller så älskar du dom och jag tycker dom är sjukt snygga. Jag vet dom har funnits sen i sommras typ men ändå.
   
  
Giovanna Plowman -  Det känns inte riktigt som min stil att dissa en person men nu tycker jag nog att det ändå är ganska okej. Jo jag dissar bruden som suger på / äter sin egna andvända tampong, filmar det och postar en video på Youtube. Fölåt men attention whore på hög nivå och hon får ju inte ens bra attention!?
Mår illa bara jag tänker på det! Men sen kan man ju inte veta om det är äkta eller inte ( hoppas för hennes skull att det är fake). Men ja jag dissar henne... eller nej inte henne jag dissar saken hon gör... same shit. Men nej nu lät jag jätte dryg :S

Nationella prov

Just nu sitter i vardagsrummet och äter frukost, börjar skolan 09:10 idag med nationella prov i svenska....har inte haft nationella prov sen i 5an så är lite nervös, det är det första nationella provet i 9an. Men temat är Identitet och Utseende... vad nu det handlar om vet jag inte men japp. Funderar på att google fram några texter om identitet och Utseende och läsa dom, vi får se. Men man sitter ju och skriver nationella i 3 h och 20 minuter, men våran skola låter inte oss ha något ätbart eller inte ens vatten med oss, men vi ska tydligen få en liten paus och äta nåt då.
Ja men nu ska jag borsta tänderna och fixa det sista innan jag måste gå.
//Hanna

Väldigt fina och seriösa bilder sådär på morgonen ;)

Mitt liv är slut!

Omg mitt liv är seriöst slut! Låg igår och kollade på 5-8 avsnitt av OC men har ju skivorna så kollade inte hur många eller så somfanns kvar och nu för 5 min sen så skulle jag sätta i en ny skiva eftersom att jag såg hela igår men när jag ska ta nästa ser jag .. Det finns ingen nästa? MITT LIV ÄR SLUUT! Vad ska jag nu kolla på? Vad ska jag nu göra de kvällar man ligher hemma ensam och mår dåligt? ... Får väll hitta en ny serie... Någon som har något tips?


Grönan !

Oh my gaaash ! Hahah driver dom nu eller? Kolla bara hur hög, det ska tydligen vara 21 meter högre än frittfall. Inte så säker på Att jag kommer våga ge mig på den i sommar, haha vågar knapot åka slänggungan för att den går över vattnet och är skit rädd för frittfall ... Jag skulle ju dö om jag gav mig på denna?!

Vad tror ni? Kommer ni våga ge er på den?


Globen

Hej finisar! Sitter nu i soffan å äter natchos med smält ost ochkollar på akward. Vart i globen idag med micke, gjorde inge spc, käka bj å donken å köpte nån sak till hans hand?

Men bloggar mer sen kan inte skriva just ny, puss :*


engelska

sitter just nu i data salen å trååååååk! har engelska och ska ha en presentation med emma maja och hanna och vi ska prata 5-7 min var ?! seriööööst, det kommer typ för en grupp ta en halvtimme? å vi ska snacka om shakespear?!?!?!?!? 
jhahahahahhahahhahahahahahhahhahahhäähähähähähähähä (bevis på att jag har tråååk) love u beeeby ! puss ! 
 
 

I ♥ watches

 
I love watches
 
I love watches by hannafh featuring silicon watches
Jag bara älskar klockor just nu! Det är så fint och passar till typ alla outfits. Jag har ju Daniel wellington klockan med det randig bandet men tycker att den med skinn band är sjukt din också! Dock har man ju inte riktigt råd med nån av klockorna just nu men jag får väl spara ;)

Story of my life

.


MAat

.


Gäster

Hej! Just nu sitter jag foreveralone i mitt rum. Vi har gäster men tänkte bara uppdatera er lite snabbt. Vi åt nyss Lunch som var super gott och nu ska vi äta glass med hallon o blåbär! Men ja, jag har inte direkt några planer för dagen, får se om jag ska göra nåt speciellt sen men just nu verkar det inte som det. Men har sån blogg torka och bildbrist nu så det här får duga, sorry!

Middag på restaurang

Japp nu blire middag på Restaurang med pappa, hans tjej och hennes föreldrar. Mums!


Packar

Sitter nu hemma hoss gammelmoster och hjälper till tt packa efterSom att man flyttar hit på fredag, längtar. Ska bli så sjukt skönt, bo inne i stan. En dröm blir sann :D

Sen drar jag till farsta och möter emma så åker vi till en kompis å ska vara där ett tag och sen åker man vidare. Haha. Får se hur uppdateringen blir idag, puss!


Sno Stilen: Selena Gomez ... igen

 
Selena Gomez
 
Selena Gomez by hannafh featuring retro sunglasses

God Morgon

Hej! Japp jag är uppe tidigt igen, ska till Sältsjö och träna. Sen efter det blir det att åka hem och duscha och snygga till sig, sen ska vi på middag med pappas tjejs familj. Det blir säkert mysigt. Men ikväll är det ju första rundan av melodifestivalen, är det någon som ska titta? Jag lär väl göra det eftersom jag inte direkt har några andra planer för ikväll. Men nej nu ska jag ta och fixa det sista innan vi måste åka. //Hanna

HAHAHA MOBBADE KORVAR !

 

Dagens look

Haha kände för att lägga ut en outfit bild för idag, har typ aldrig gjort det. Inte på 1-2 år, gjorde det under min lilla fjortisperiod men det var då, sen har jag aldrig riktit orkat och sen känns det tråk. Så det fick bli tre st iphone bilder, puss!


Vs

Tack världens bästa pappa ! WIII ! 
 
Pappa har ju vart i lxemburg så fick en liten present som alltid när någon är bortrest. ÄR SÅ GLAAAD ! 
 

Från stAden

Sitter nu på bussen påväg hem, vart i stan med Junie. Skulle igentligen vart med emma å maja odag eftersom att vårt utegångsförbud äntligen är slit, eller mer mitt eftersom att deras va rätt chill. Men de vart ändrade planer så drog till stan med junie en stund innan hon skulle dansa och nu är man på väg hem.

Eftersom att planerna vart som dom blev ska jag hem, köra LOL XD kolla oc å bara chilla sen imrn blir det ut. Eller inte hemma i hope iallafall.

Puss!


cubus ♥ justin bieber

Visste ni att Cubus snart kommer ut med en Justin kollektion? Jag vet att många kanske inte bryr sig men jag gör det iallafall eftersom jag är en Belieber ;)
Men kollektionen kommer ut vecka 8 i utvalda butiker och jag ska defenetivt köpa nåt, vad vet jag inte ännu.
 

TGIF

Tumblr_mhj19o54qe1rj8ukuo1_500_large

RSS 2.0