in tha car

 
 
Sitter äntligen i bilen nu på vääg till göteborg. Fullladdad inför en 5 timmar resa med russin, film, bok och kamera. Märkte nyss (eller mamma sa till mej) att jag sskrev fel i bloggen igår, skrev att jag skulle på liseberg i stockholm och såklart så menade jag ju göteborg (höll på att skriva stockholm igen xD ) men så nu vet ni. 
 
Låg uppe igår till 5 och snackade med folk och läste bloggar och laddade ner en massa låtar för att vara redo inför bilresan. Mitt mobil internet har lagt av typ men ddet funkar imorgon igen så det är ju bra. Men sen idag vid 12 väcktes jag av mamma och aah nu sitter vi i bilen. Har redan fått ont i rumpan så känner att det kommer att bli en låååångt resa. blä. Men ni får ha det så bra medans jag sitter i vår lilla trånga men söta bil. Puss ! 

Hårtips

Tänkte ge er ett litet tips för er som inte orkar stå med locktång eller helt enkelt inte har någon lock/lågtång att göra vågot i håret med. Det är bara att fläta håret och sen dra plattången över det, vill du ha större vågor då är det bara att göra tjockare flätor och tvärt om för mindre våger. Det går sjukt snabbt och är väldigt effektivt och det ser bra ut. Stort +
 

Hemma igen

 
 
Äntligen är man hemma sitt älskade stockholm igen, saknat min säng, min pasta och aah mitt egna rum så sjuuukt mycket och äntligen får man det igen. Men sen imorgon lämnar man det igen. Åker till göteborg med mamma och alice. Åsa och olivia med då men det är dom vi ska till så tycker inte att det räknas. Men det ska bli kul faktiskt, bara det att jag vill träffa en kompis idag men hinner inte det pga att jag måste antaligen vara hemma snart så det är lite depp men gottgör det med shopping och liseberg i stockholm. Och denna gången ska jag fixa en massa tidsinställda så att inte uppdateringen dör, så tråkigt. Men kommer även att blogga därifrån så det blir nog bra. 
 
Idag packades alla väskor och vi städade rummen och vid 11 var vi i Visby, fick då glass och sen vid halv 1 så åt vi lunch. Vi fick även lite shopping tid och hittade faktiskt två saker. vissar vad sen. Sen vid 3 åkte vi iväg med båten mot stockholm och kom hem vid 7. Så nu sitter jag här helt ensam och ska packa om allt. Men dagen har vart sjukt mysig faktiskt, haft en sista bra dag. Kommer sakna lägret och gotland ja, men känns ändå skönt att vara hemma. Det var en lagom tid där och tacka alla för att ni gjorde den bra. Kraaaam 

Want this outfiit

Gud vad jag verklien inte skulle tacka nejj till denna outfit, typ hur fin å snygg som helst. Men känns inte riktigt som min stil men vad spelar det för roll. Man kan faktiskt blanda ibland.


Summer outfit


Pilbåge

Kom precis in igen, det är hur varmt som hälst ute! Okejj inte så varmt men varmt. Vi 9 idag så mötte vi han som äger stället och fick varsin mountinbike och drog in till skogen, det var sjukt jobbigt och varmt oxxå vilket bara gjorde det jobbigare. Där inne körde vi även tävling med olika grenar, dragkamp, typ nån sten sak och sen en pinne sak. Sen åkte vi tillbaka hit till gården och körde mer grenar, dels då sjuta på flaskor och sen pilbågsskytte. Det var kul men söööög xD haha

Sen efter lunch fick vi köra motorcyckel. Det var ass kul och faktiskt inte alls svårt, var jätte nervös innan men väl på kändes allt bra. Men så nu sitter vi här vid bordet å snackar och annat. Har även nyss duschat även å ska snart äta. Är såååå hungriii. Hoppas de blir nå gott jämmfört med igår då det var fisk ;) puss!


Vem är jag

Sitter nu vid bordet och kör vem är jag. Är inte med själv utan kollar bara på. Har precis ätit kvälls mat och innan det cyklade vi ner till vattnet å bada. De var äckligaste bottnen, slam och en massa äckliga växter.

Imorgon har vi sista lektionen och sen så ska vi till någon grotta här på gotland som tylien alla måste åka till. Det blir nog mysit. Allt känns iallafall mycket bättre idag här och allt. Men vi hööörs :*


Rast

Ligger nu ute på gräset å chillar. Har nån föreläsning om självkänsla å sånt men fick precis en kvarts rast.

Vi väckteS vi kvart i 7 å halv 8 så vare frukost. De regnade imorse men nu äre hur skönt som helst. Sen vi 4 ska vi ut å bada å bara mysa. Mys pys. Får även byta till våra kläder dåå, yäääy!


Jag vill heeeem

Ååh jag vill hemm å ligga i min soffa, va uppe länge. Chilla galet å bara va me kompisar, men är man de? NEJJ! Är på nå läger i gotland, okejj inte gett det en chans än men ändå. Vill hem, inte vart hemma på en vecka å kmr nt va hemma på 4 veckor till -.- orkar intää! Alla bara skickar runt mej som en jävla docka överallt. Jag har ett liv, kompisar å allt. Ge mej de...


Gotland

Hejsan bloggisen, vart ingen bloggning igår å ingen än idag men har haftfult upp. Kom hem igår vi 7 å packade då å kollade sen film med hanna. Imorse väktes vi vid 8 och sen vid 11 var vi på färjan mot gotland.

Är här med hanna och en massa andra tjejer på något läger från litta kåren som hanna fick med mej på. Haha. Idag har vi bara snackat å lärt känna varran och imorron ska vi öva självkänsla och sånt typ hela dagen. Har nästan inga raster bara nu på kvällen och lite under lunch och på morronen, så hinner knappt blogga eftersom att jag inte har internet i huset men gick ut på fältet nu och här har jag så får se, ska försöka gå hit så ofta jag kan.

Nu har vi bara 45 min kvar och sen ska vi va inne och vi 11 ska vi sova. Kommer att väckas kvart i 7 imorron bitti, kommer döööööö :o men ni får hare så braa, puss!


We can´t stop - Miley cyrus

 

Midsommarafton igår

Min midsommar
 
Detta var nog första årert då vi inte firde midsommar, vi både glömde gå till midsommarstången, inga kransar eller blommor under kudden. Vi glömde helt bort det för vi åkte och bada vi lunch och paddlade då kanot, eller alla gjorde utom jag och sen hade vi krig och en masa skit och sen var klockan 6 och det var då dansen å så var. Så vi skulle hunnit om inte Erin kastat ner mej på grösmattan (för jag slog han med min handduk) och då gett mej en massa pissmyrer så hade vi nog hunnit. 
Jag sprang nämligen runt och slog han och han slog mej tillbaka och sen kastade han ner mej på gräsmattan och sen börja dete klia på mej. Jag trodde först att jag kanske blev allergisk mot gräs helt plötsligt så vi fortsatte att kasta och skit men sen fortsätter det klia så jag ber erin kolla min rygg men det var inget där. tillslut kliar jag på nacken och tar tag i något jag trodde var gräs och kollar på det och då är det en piss mya. Jag får panik och springer runt och gråter. Marre hjälper mej ta bort dom, dom satt i hela håret. Så äckligt och en halvtimme senare var alla borta och jag var nyduschad och klar. Men då var allt runt stången slut för det börja regna. Så vi var hemma. 
 
Men det var inte tråkigt iallafall men hade varit ysigt att fira med blommor och allt, hade lixom längtat lite efter det. Men så för att göra allt bra så ska vi och kolla på en majstångsresning nu vid 6 och då blir det firande igen och så ska vi aah, ha det mysigt. Eller får se om det blir av eftersom att vädret är sämst. Men hoppas att iallafall ni hade en mysig midsommar igår, PUSS HEJ ! 
 

Dalarna

Sitter nu i bilen påväg till affären för att handla mat. Kom hit vid 5/6 kanske och packade då upp och kollade runt lite på allt. Sjukt mysigt ställe, två hus och sen två laduhus och superstor tomt.
Resan hit var lång och jobbig, tänk dej att sitta där bak med två som är över 1.70 och sen en som är nästan 1.60 typ. Trångt. Men nu slipper vi de på tre dagar, skööönt.

Maya ska ju vara här i närheten nu oxxå så ikväll ska jag träffa henne, kanske att man badar. Mys. Men vet nt hur mycket bloggning det blir för har bara E vi huset men 3 kanske har bättre och då blir det, men ska försöka så got jag kan. Puss!


Ullared mini shopping

 
Var ju i ullared i måndas och fick då med mej lite mysiga saker hem. Hittade det nya gelenagelkittet från depend, har det tidigare men där måste man fila och en massa skit men dessa ska tyligen vara mycket snabbare eftersom att naglare är färdigfilade och mycket kortare. Så efter nästa veckA ska jag fixxa dom, ska ju på något läger i gotland med hanna nästa vecka och vill inte ha långa naglar då ifall dom förstörs. 
Sen så hittade jag även en xcarf och lite blandat, aah ni ser ju bilderna. kraaaam
 
 

PLL

 
 
Nu ska jag äntligen kolla på det efterlängtade pretty little liars avsnittet. Det kom ju ut inatt men har inte hunnit kolla på det än men nu så ska jag det. HIHI hoppas det är bra, kommer inte ihåg vad som hände i det senaste riktigt eller om det var något speciellt som hände i slutet. hihi. 
 
Men sen blir det att packa inför imorgon. Åker till dalarna för att fira midsommar, pappas tjej har hus där så vi ska bo där. Maya ska även vara där då så kommer att vara med henneee. mys. men kraam på er! 

the last one of us

 
Äntligen hemma, har nu bärit upp allt till mitt rum och märkte även nu då att jag måste damsuga mitt rum men orkar verkligen inte det just nu så skippar det och nördar lite istället. Var ju på ullared i måndas och hittade då detta så kände för att köpa det. Bara sett reklamen på bio och hoppas på att det är kul, men får e de nu. Coolt verkar det iallafall. 
 
 
 

Hovås

 
Efter vi varit hoss farmor åkte vi till hovås och badade. Åkte först till askimsbadet men dom hade tagit bort vår brygga så åkte till hovås istället. trodde det skulle vara hur kallt som helst eftersom att det är havet så det tog sin tid att komma i men tillslut vågade jag och det var inte änns kallt. Mycket varmare än i drevan i stockholm, badade flera gånger här och i stockholm hoppade jag bara i en snabbis. 
 
Känns sjukt tråkigt att åka hem imorgon, har typ ångest. Vill aldrig lämna göteborg, så mysigt och folket är helt underbara. Detta är nog första gångne jag känner så om något ställe, och särskillt göteborg. ALdrig saknat det så mycket men nu vill jag verkligen inte härifrån, skönt att komma tillbaka hit om två veckor men vvill inte äns behöva åka. ååh, kommer sakna dej göteborg. puss ! 

en dag så ska jag komma på nått bra

 
Sitter nu inne på farmors mac och kollar runt. Satt och kollade på gamla webcambilder och hittade då dessa,hahah så fiina. Om jag inte minns det helt fel så är dom från förrförra julen för denna var bara stel och skumm om jag minns det rätt. Och sen kan man även kolla på mina ögonbryn. There is a difference. Dom är både mindre och annan form. Dom var mer runda då och var inte lika tätt ihop men smaken ändras, du med. 
 
Nu ska vi snart äta middag här och sen ska vi tillbaka till hotellet. Min rutin jag haft den senaste veckan vart helt fucked up igår/idag natt för somnade tidigt och väcktes även tidigt så är jätte trött och depp så kommer säkert att somna tidigt idag. 
Vi kanske även ska ner till poolen sen ikväll, alice ville bada eftersom att det bara var pappa som fick bada tidigare idag eftersom att varken jag eller alice hade bikinis med oss. Eller så går vi ner till havet och badar ikväll istället, eller så tar vi det imorgon innan vi åker. hihi, för vill verkligen bar häär å nu. Ska ju tillbaka snart och då ska jag bada då men villl bada nu. 
 
KRAM
 

Botaniska

 
Godmorgon, sovit gott? Kom precis upp ifrån frukosten, den var helt okejj, godare sist jag var här. Äggröran var torr och det fanns ingen ost. Ingen jag hittade iallafll. 
 
Nu ska jag borsta tänderna och sen tar vi bilen till botaniska med farmor. Skulle följt med henne till uppsala för ett tag sen men det blev inte av så då lovade vi henne detta istället. Sen efter botaniska ska vi till 4gott och sen hem till henne och äta middag. Vet bara att det blir något med vaniljsås till efterrätt, längtar redan. 
 
Men hoppas att ni får en bra dag, kram!

Kväll i Götet

Några bilder från kvällen
 
Kvällen vart sjukt mysig, bättre än jag trodde. Först gick vi upp emot spårvagnen och tog 9an in till valand och då gick vi upp mot avenyn och kollade men hittade inget där. Gicck mest bara och letade efter pappas gamla jobbarkompisar. men så vi gick till ett ställe lite nedanför avenyn, vart lite strul och så med att betala och maten mm men allt löste sej tillslut. Och pastan vaar sjuuukt god, helt underbar. HAHA, mycket bättre än vapianos så det var ju ett pluss även om allt strul. 
Sen gick vi till nordstan och sen centralen och där köpte jag chailatte och så fick vi även varsin muffins för vi var dom sista kunderna. YAY. 
 
Men sitter vi inne på hotellrummet igen, har precis duschat och sitter nu med pappa och kollar på något skummt program. Ska kolla klart på detta nu och sen får jag se vad jag gör, kanske somnar eller så. Imorgon blir det mysig hotellfrukost och sen annat mys. Kram hej ! 
 

I mitt älskade götelaborg

 
 
Sitter nu inne på hotellrummet i göteborg. En bäddsoffa och dubbelsäng och utsikt till vattnet så det är mysigt. Pappa ska nu ta en dusch och sen ska vi ta oss ner till arkaden för att äta middag. Inte bestämmt än vad det blir så får se, men tror att det lutar mest mot hard rock cafe men får se när vi kommer dit. 
 
Kom hemmifrån vid halv 8 (en halvtimme sent) och åkte då och mötte mamma för att hämta en sak som vi glömt. Sen åkte vi bil i 5 timmar för att komma till ullared. Där var vi till halv 5 och aah nu är vi här. Fick med mej lite mysiga saker men vad kommer nog upp senare. Orkar inte just nu. Funderar antingen på att göra en video eller så får det bli bilder. Men nu ska vi gå så, puss hej! 

PINK Donut

 
 
Var på willys tidigare och hitta då denna undertbart rosa donuten! Var bara tvungen att köpa den, så nu sitter man och äter den. Den med vit choklad är fortfarande godare men eftersom att denna är rosa är den nästan lika bra. 
 
Satte precis på tvn och ska nu leta upp någon film man kan kolla på. Bara det att jag har typ alla bra filmer hoss mamma vilket är ganska så onödigt eftersom att man inte äns har någon tv där just nu? Men hittar säkert någon här man kan kolla på. Men sen så måse ja gå å sova tidigt för ska upp 6 imorgon -.- Ska först till ullared och sen efter det ner till göteborg. Mysigt. Men nu ska jag leta efter film, puss ! 

Bio

Har precis städatmitt rum, fixat soffan och även bärt ut min byrå och flyttat runt lite. Men är inte nöjd än ;) men nu ska vi ääta maat! Dör av hunger här.

Pappa kom till oss vid halv 3 och då åkte jag ner och mötte honom och så gick vi ner till bion. Vi såg after earth. Den var faktiskt bra, ingen jag tror jag skulle valt annars själv så det var kul. Men som vanligt är man övertjänslig vid filmer så jag höll på å börja gråta när fågeln dog och även i slutetvid kramen. Hihi.


Nananananaaaaa

#summer #summerparty #friends #hot #swedishgirls


dagen

 
Tre bilder från idag, hade två till men dom går inte att ladda upp :( 
Men sitter nu i soffan med mamma, kom hem för kanske en timme sen. Hade jätte mysigt idag. Var ju hoss min moster i värmö, hin bor nära vattnet så vi gick ner och badade. Men det var östersjön så det var ganska kallt så hoppade bara i en gång ;). 
 
Men nu har vi gjort natchos med smält ost som ska ätas och sen blir det hemma mys med mamma och syrran. Ska kolla på film och äta gott. Puss på er  "
 

lördag 15 juni

 
 
Gomorron, ligger nu i sängen och ska snart byta om. Vet inte riktigt om jag sovit gott idag eller inte, drömde en sån sjuk och äcklig dröm vilket gjorde att jag vaknade till vid 7 imorse men sen somnade jag om och vaknade vid 11. Och under den tiden då jag sov så drömde jag att jag var vaken så när mamma kom och väckte mej så trodde jag inte att jag sovit men eftersom att hon väckte mej så hade jag ju sovit. HAHA. 
 
Men nu Ska vi snart ta bilen ut till mammas moster i värmdö. Där ska vi äta och sen bada och bara ta det lungt. Njuta aav solen :) Mys. Det är typ allt jag vet om dagen, får se om det blir några ändrade planer senare men just nu blir jag hemma ikväll. PUss! 
 
 

Minifrutti

 
 
Bad mamma köpa hem dessa små miniatyrer på risifrutti, bara för att prova om dom verkligen är så goda som i reklamen. Ärligt talat vet jag inte vad jag tycker om den. Förpackningen är hur söt som helst. gullig och liten. Men sen kommer vi till innehållet. När jag tog min första tugga blev jag sjukt rädd, trodde det skulle smaka och vara som risifrutti men smaken var lite annorlunda och konsistensen med. Den var som managrynsgröt typ fast mer av risifrutti smaken. Så sjukt svårt att förklara. och sen så kommer man ju till sylten i slutet. Och det smakade inte änns sylt? Det smakade typ något av en blandning av jordgubbssylt och jordgubbskräm med en massa konstämnen i. 
 
Skulle inte direkt rekomendera denna men om du inte bryr dej om smak och bara vill äta något snabbt så antar jag att den är bra men skulle nog hellre ta en vanli risifrutti, myckett godare och det kanske bara tar någon sekund mer att äta den. 

Pizza

 

 

Mötte hanna vid halv 7 och skulle då pkt till vapiano för att äta. Vi står utanför för hanna ville se vad som fanns och sen gick vi in för att ta våra kort. Hon i "kassan" ber om leg å jag har inte änns ett så hon fick inget å då hon ba "då kan jag tyvärr inte släppa in er, vi har 18 års gräns efter kl 6" asså blev så suur. Så onödigt! Men vi åkte då iallafall till farsta strand och åt på pizzerian där ;) det var helt okejj, inte godaste men de funka och sen efter det köpte vi godis. Hihi.


sommarlov dag 1

 
 
Godmorgon, hejsvejs aah inte vet jag. Sitter nu med alice och kollar på senaste avsnittet av pll, glömde ju det igår så ser det nu istället men det funkar lika bra. 
 
Gårkväll vart lyckat, åkte tll flaten med halva 9an och myste. Sen innan vi skulle dra badade även jag och Sophia, vattnet var varmt. Trodde det skulle vara kallt mej jag frös inte alls och tvekade inte änns på att gå i. Men sen åkte jag md HAnna hem och sov där. Nu är jag hemma igen och har precis laddat min mobil som vart död sen början av kvällen igår. Missade sjukt mycket igår pga det, hatar att mobiler ska döö ! Tycker seriöst att dom ska skapa en app så man kan skicka batteri till varnadra. ALLA skulle använda den, skulle vara bästa appen. Om den ändå fanns :(

Graduation

 
 
 
 
Hemma nu och ska nu ner till parken för att äta middag och fira att jag gått ut nian. Känns så overkligt, känns inte äkta. Känns som att jag kommer vara här igen om några dagar med hela klassen igen. 
Kommer att sakna det sjukt mycket och kommer kännas konnstigt, detta var lixom första gången vi åt där, och vi gick in och ut som elever. Nästa gång blir som en gäst, för tillbaka det ska man. Puss ! 

frukost

 
 
Sitter nu i min säng med en skål med fil och mysli och ett glad med ananas och något annat juice. Gick up way för tidigt inmorse. Glömde bort att 11 fanns så vaknade 9 och började fixxa mej så ah nu har man en timme till att inte göra någonting så passar på att äta lite. Sen ska jag även sminka mej klart. 
 
Sen nu vid 12 ska vi vara i skolan och då får vi seniors lunch och sen vid halv 2 ska vi in i aulan och vid 2 börjar allt. Halv 4 är vi sen klara. YAY. sommarlooov ! Ska bli så skönt, sova, bada och bara leva. Inga tider och läxor bara jag och mitt liv ;) haha. Men har bett mamma och pappa att fota en massa och alice ska även filma så hoppas att något blir bra bara. puss ! 

Imorgon får jag sommar lov

 Inga nya bilder så får bli en av mina små bebisar där ute, Kiwi
 
Förlåt för ingen uppdatering alls idag en int ehaft tid. Skulle igentligen ha bloggat imorse var planen men sen är det inte alltid dom hålls. Hade glömt att sätta alarm så vaknade ca 10 minuter innan jag var tbungen att gå hemmifrån för att ha tid på mej att ta det lungt till tåget och jag orkade verkligen inte komma sent och ville prova att hinna med det så jag slängde på mej kläder och gick och gjorde en macka och sminkade mej sammtidigt som den åts och jag hann faktiskt med tåget jag skulle ta. Sjukt stolt.
 
Men sen så åkte vi med klassen till hökarängsbadet och låg där och lyssna på musik, badade och "myste". Sen drog jag vi till farsta en stund (emma, maya och hanna och jag) och sen åkte jag och mötte stina för att hämta en tröja. Sen åkte jag hem och då var det syrrans skolavslutning och efter det åkte vi till pappa för att äta middag. 
 
Sen nu imorgon så vlir det min, sjukt taggad och nervös av någon anledning. hihi. Men nu ska lilla julia sova (eller inte än) och sen imorgon ska hon kolla på det senaste avsnittet av PLL: puss gonatt ! 

Fika paus

 
Gick ner med alice och morfar för en stund sedan för att köpa mjölk och bröd och köpte även då vanilj munkar och en donut till alice. 
Kollade bara på ett avsnitt av pll för det var så tråkigt så inte alls taggad på att se ett till. :/ Men tror att jag ska kolla på ett till nu bara för att göra något. 
 
Hade städdag idag i skolan så kom dit vid halv 10 och gick då ner till aulan och övade in skolavslutningen och om hur vi skulle gå och sitta mm och sen städade vi och sen vid 1 fick vi gå hem. YAY. Och då åkte jag som sagt till stan med Hanna och sen har jag inte gjort mycket, mormor gjorde preci smin lunch tills imorgon så nu har man inget mer kvar att göra. SKönt.  PUSS PÅER! 
 

Todays inköp

 
Dagens lilla mini shopping
 

Slutade ju 1 idag pga städdag så efter skolan åkte jag med Hanna in till stan. Men det fanns typ inget jag kunde köpa för alla kläder jag tycker ät fina har jag ju redan! och jag var på köp humör men hittade lite iallafall. Sen kunde jag inte använda så mycket pengar eftersom att jag måste ha pengar tills nästa vecka då man ska till ullared och götegorg. yay
 
Kollade precis ut och det har börjat regna igen -.- så ska nu äta och sen ska jag bädda ner mej i min säng och ligga och kolla klart på pretty little liars. puss ! 

Lights off

 
Ligger nu i min säng och har precis kollat på två avsnitt av Pretty Little Liars med Alice. Måste ju se klart sesång 3 innan sesång 4 kommer ut nu på onsdag. YAY
 
KOm hit till mamma runt 5 och då gick vi och handlade mat, men när vi skulle in igen så funkade inte portdörren och då så kom en annan som berättade att blixten hade ju slått ner i huset tidigare :S så därför funkar den inte. Mamma berättade då att hon kom ihåg att hon pratat med Åsa i telefån så hade det hörts ett boom typ och hela huset hade skakat lite. LÄSKIIIIIT :S Glad att jag inte var här då asså. 
 
 

Godmorgon

 
Som vanligtska ju pappa komma och väcka mej vid 11 bara det att idag var jag inte lika taggad på att vakna. Har kunnat somna om dom senaste dagarna men nää inte idag. Så skönt med 5 timmars sömn, känner mej så fräsh och pigg. Får sova mer inatt asså. 
 
Nu håller jag på att sminka mej och byta om och sen så åker  vi till ikea, ska köpa en soffa till mitt rum ! YAY ! hihi nu kan man sitta och kolla på film i mitt rum. Har alltid suttit i sängen som inte står mot någon vägg så aah ni kanske förstår hur jag har suttit. Men nu slipper jag det så det ska bli skönt. Och kanske att man hittar något mer också eller så. mys ! 

Mot junie


 
Nu ska jag snart sätta mej i bilen för att sen åka till Junie, ska försöka att vara där vid 8 men får se hur det går med det. Måste först ut och fixxa en sak hoss kaninerna innan jag kan åka. 
 
Vid 4 åkte vi snabbt till handen centrum eftersom att lilla jag glömt att köpa presenter till Junie och Aji så fick stressa ihop något, hoppas att det räcker. Köpte även tröjan på bilden till mej själv. Man kan aldrig få nog av tröjor så det var perfa ;) men nu måste jag skynda, puss ! 
 
 

Myggbet

 
 
Gud vad jag hatar mygger. Åkte och bada igårkväll i farsta med hanna och det var fullt med mygger där och nu är man helt sönderbiten. Har 7 st myggbet på bara ETT ben. så aah det kliar på hela mej just nu typ men kämpar för att inte klia tillbaka men det är svårt.
 
Men håller nu på att städa mitt rum och kom då på att man kanske skulle uppdatera lite. Har inga speciella planer för dagen men ikväll så ska jag till två kompisar som fyller år så vi ska fira dom lite ikväll. MYS. Men förutom det blir jag nog hemma idag också, det värsta jag vet men ibland får man göra sånt man inte gillar. :S Puss ! 
 
 
 

Jag tror det brinner asså

Inte för att vara taskig men tror nog det brinner asså. Satt ute å så kollade jag upp å såg detta :o och nu är typ hela himmelen täckt av rök och man ser knappt det blåa, skarriiiiitt


Top model

 
Solen skiner, himelen är bå och det är bara helt underbart. Suttit och solat nu i 1 timme ungefär och har nu duschat. Ska nu ut och sätta mej med min älskade syster och äta pasta och dricka ännu en top model dricka. Märkte även då jag ducha att jag fått en bikirand. yay ! hhaha. Känns bra. 
 
 

Prom 2013

Balen var helt okejj. Åkte ju hem till Emma efter skolan för att fixa oss och så och sen vid halv 7 kom limon och hämtade upp oss. När vi kom dit var nästan alla där vi väntade bara på tre bilar till. Lokalen var jätte fin och låg nära vattnet så det var jätte fin utsikt och det var mysigt. Jätte många kom med sina feta hummerlimmos men en del kom i vanliga svarta och vita limos. 
 
Sen vid kvart över fick vi gå in och då hade vi fått en bordsplacering som satt i klassvis. Dom hade även satt alla så att man satt brevid folk man brukar vara med. Men sen fick vi mat och aah. Åt väll inte direkt något. Förrättern var skagenröra och sen var huvudrätten lammkött med potatis så jag bad om det vegetariska men den var bara värre. HAHA ja jag är kräsen med mat. Men sen var efterrätten iallafall god. ;) Men sen var det vals och sen "disco" eller vad man nu ska kalla det ;) Men det bästa på hela kvällen var nog att träffa alla kompisar. 
 
.
..
.
 

Bada

Sitter nu i bilen påväg till emma för att hämta min väska och sen åker vi till stranden :D så sjukt varmt att jag måste bAda även om jag inte är 100% frisk.

Detta blir faktiskt första doppet iår, har inte hunnit med att bada tidigare vilket igentlien var planen. Men nu så


Smoothie

 
Hej på er! Sitter nu ute i solen med en smoothie och njuter. Vaknade för två timmar sen så detta fick bli in frukost, så gott. 
 
Men idag har jag inga direkta planer, ska iväg sen för att hämta mina saker hoss emma och sen vet jag inte riktigt. Det är ju national dagen idag så ska äta mat. SÅ ovanligt. Men asså firar man äns nationaldagen? Frågade pappa och hans svar var att man bara hängde ut flaggor och sen åt sommrig mat och jordgubbar, men det låter så tråkigt men det kanske är så. Ingen aning. 
 
Men igår hade vi ju bal och mer om det med en massa bilder kommer senare för nu ska jag ut och flytta kaninburen. PUSS ! 
 
 

In tha limmo

https://cdn1.cdnme.se/4026718/6-3/pic_51af6c08ddf2b341091127d9.jpg" class="image">


Hoss emma

Sitter nu hemma hoss emma och har precis ätit och ska nu börja småfixa inför ikväll. Sitter och lyssnar på "a night to remember" på repeat. haha så passar in just nu asså! Hahaha ;)


Tagga skola

Är klar nu och ska snart gå ner till tuben för sen åka till skolan, har bara tre lektioner idag så vi ska hinna fixxa oss och så inför balen ikväll. Men så nu är systemkameran och klänningen och annat skit nerpackat i väskan eftersom att jag åker direkt till emma efter skolan för att fixa mej.

Måste borsta tänderna nu så puss på er hörs senare!


Sista hela skoldagen

Inte haft tid att blogga förräns så så passar på nu.

Haft våran sista skoldag idag med lektioner och så, imrogon har vi bara halvdag pga balen och sen nästa vecka har vi städdag och klassdag typ och sen skolavslutning. Men hade inga seriösa lektioner idag, typ kollat film, pratat, och sånt. Fast under NOn körde vi någon tävling om vem som kunde bygga de hösta tornet av 20 a4 an och våran grupp kom 3a så imorgon får vi priiiis. :D yaaay ! Hahaha

Men sen efter skolan åkte jag in till stan med mamma och sen blev det vapiano, fortfarande lika gott. Hihi


Solnedgång

 JAa, inte ska man ju klaga över utsikten. Både underbar på dagen och kvällen. Jag menar, kolla bara på bilden. Är den inte underbar? Det tycker iallafall jag, jag kan ibland bara sitta i min säng och bara kolla på solen när den går ner. 

Frukt stund

 
Sitter nu ensam eftersom att min älskade mamma lämnade mej för att lämna tillbaka en film. Men det gör inte så mycket, sitter och kollar på CSI NY och äter vindruvor och banan. Dom är sjukt smarta och löser alla fall sjukt sabbt och coolt. Önskar att jag var så smart att när man hittar en bil man bara hmm den kanske har en hämlig lucka, oj det hade den, det som låg där i vägde ca 200kg och det måste ha arit knark. Asså hur kan man få fram det?
 

3 Juni

 
Hejj bloggisen ! 
Gick till skolan imorse men gick hem efter någon timme, har ont i huvet och mår inge bra. Så nu har man sovit en massa så mår lite bättre iallafall. 
 
Sitter nu i soffan och kollar på något program. Ingen aning om vad det handlar om eller vad det heter, ser bara en massa kläder som ligger i kaos i ett hus och någon som går runt och pratar om det. Men sitter även och kollar på en massa gamla webcam bilder jag hittade på mammas data. ÅÅH vad jag saknar mitt låmga hår, men det är på väg tillbaka. Saknar bara något mellan 1-2 dm så vääääx nu hår! 
 
Bjuder på några fin fina bilder eftersom jag inte vill ta nya just nu
 

Sommaaar

Gud vad vädret har varit helt perfekt idag, inte ett ända måln på himmelen och 25 grader utan någon vind. Har bara haft shorts och linne och det har varit hur skönt som helst. Men är lite småsjuk så suttit inne mycket :/

Men varit hemma hoss pappa och hälsat på vårat nya tillskott till familjen, så underbart söta. Och sen har vi även varit och köpt en garderob till mej, känns sjukt bra men tyvärr är den redan full så får se hur det går när det är dags för nya kläder ;)

Men nu ligger jag i min säng och ska snart ner med mamma, moster och kusin ner och kolla på baksmällan 3. Hoppas den är braa :D någon som sett den än?


Stan

Går just nu runt i staden med min älskade mamma och syster men ännu en is chai i handen. Så sjukt gott, det går inte att få nog utav dom. Har varit och bytt en sak och även köpt en tröja.

Ska snart mot tunnelbanan för att åka hem och sen ska vi åka och köpa en ny garderob till mej. Min garderob här hoss mamma är smockfylld så ska bli skönt att snart få lite mer plats :) puss!


Ännu en mys kväll

Kom in för ca en halvtimme sen från att ha varit ute med hanna och träffat alex å hans kompis. Vi gick mest bara runt och snackade, chill chill. Men nu är vi hemma hoss Hannas pappa (ensaaaammaa) och laddat upp med en massa godis och andra onyttigheter och ska snartkolla på film ;) hihi tjockisar


En dag i sigtuna


RSS 2.0