Nya kläder till gymmet

 

Bowlat

 
Idag efter lunchen drog hela klassen och bowlade på odenplan, var jätte negati om det innan men det var faktiskt riktigt kul. Jag, Nicole, Magda och Julia var på ett lag, det gick väll bra för alla förutom jag. Jag fick 20 medans alla andra låg på 80+ hahah. Men men, det var kul iallafall. ;) Och sen köpte vi även glass oxå, åååh vad gott det var med 88, sjukt länge sen sist. Har ju bara köpt sandwitch hela året men kände för att bryta rutinen och köpa något annat så aah, det fick bli en 88. Sjukt länge sen sist. 
 
Sen efter det drog jag till skrapan och gymmade en timme och sen träffade jag Hanna och fikade. Det var mysigt och vi fick pratat om allt som hänt. hihi och även kommit på att hennes skola ligger 2 min ifrån mej så nu kan hon äta lunch med mej om jag är sjuk, WHÄÄÄY ! KALAS. 
 
Men nu kommer maya och emma snart och sen taggar vi ut för att träffa lit emysigt folk. Puss på er ! hörs ! 

Föreläsning typ

Började en timme senare idag, har resursdag. Så just nu har vi nägon typ föreläsning från en 3a frän förra året som berättar om hans liv just nu och hurhan upplevde NTI och vad som är bra inför framtiden och vad vi kan göra efter.

Sen efter det har vi något och sen vid 12 typ har vi linch och efter det åker vi alla och bowlar. Blir väll helt okejj, är typ sämst och bara förlorar hela tiden.

Sen taggar jag till gymmet och sen träffa Hanna panna och fika lite. Inte träffats på åår känns det som men nu så. Har så mycket att prata om, saknat min lilla gris. Så det blir nog mys, men nu ska jag fortsätta att se fokuserad ut... Puss!

Här har ni en mindre fin bild sålänge


ailiens

humor på hög nivå
 

Tjoo babes ! Sitter nu fortfarande på media produktions lektion, har haft det nu sen 20 över 8 och har inte gjort någonting. Jag och Julia sitter och tar fin fina bilder, nåra kollar på PLL, facebook mm medans vi väntar på photoshop. Dom hade bara 2 skivor så skivan har inte änns kommit till vårat bord än, så deprimerande ! Jag som ville kunna redigera bilder men nejj, får vänta tills på tisdag typ. Depp. 
Aja livet går vidare... 

VMA

 
Seg och trött jag är just nuu, hahah.
Drog till donken med nåra efter skolan idag och chillade där ett tag, skulle igentligen mött en annan men det blev ändrade planer så aah. Men sen taggade jag hem och sen vid halv 6 åkte vi till PORT73 för att vara där vid öppningen av lager157 och willys. Skulle igentligen ha gått in på lager157 och kollat och så men det var sån kö och allt så vi åkte hem istället, men det var kul det. 
 
Nu har jag precis sett VMA och kollar nu på TED igen. HAHHA asså VMA; Miley... sjuuukt. Asså fattar verkligen inte, men aah hon verkar gilla det så. Inte mitt liv. 

So

 
Sitter och har so nu.. pratar om demokrati så sitter med mina små tjejer och kollar på lattes. Eller det är bara typ jag som kollar men ändå. HAHAH. ÄR så sjukt sugen på det just nu så efter skolan taggar jag och köper latte asså bara så att alla vet. 
 
Men dagen idag har vart seg, särskillt denn lektion. Och sen till lunch så taggade vi till någon pizzeria för att äta men av nån anledning fick vi inte sitta ute så jaa vi satt på gatan och åt. HAHHA, folket som såg oss måste tyckt vi var idioter typ men asså vi hade inget val .Vi fick ju inte sitta inne eftersom att dte enligt honom inte fanns någon plats (skit snack). 
 
 

Finfint

fin fin bild 
 

Hemma nu igen och har precis duschat och ätit middag. Har varit i skolan innan det och sen åkte jag och gymma. Hade lovat att inte sitta och slöa hela tiden som jag är riktigt bra på och jaa, har ont i min mage nu. ÅÅÅH, gud vad jag inte vill ha ont i magen. Vill känna normaalt. 
 
Dagen idag var chill, haft media typ hela dagen förutom då vi hade idrott innan lunchen. Så har bara målat, klistrat och lyssnat på musk och bara chillat hela dagen. Sen på idrotten så kollade vi om vi hade fått någon fisk i våra fällor men nejj, dom var tomma, bara en massa äckligt vatten. haha. SÅ dagen har varit chill, tyvärr blir det inte samma sak imorgon då vi har engelska, matte och so och Estet. 
nu ska jag ta och kolla lite på idol och sen blir det svenska hollywood fruar, tumme upp! 

Frukost tips

 
Tänkte tipsa om ett litet lätt och supergott frukost tips, Stekta äpplen i youghurt och nötter. Man bara steker äppel bitarna i smör och sen blandar du i kanel och sen är det bara att hälla upp lite youghurt och sen i med äpplerna och nötterna så är det klart, så superenkelt helt enkelt.
 
 
 

Ain´t no wifey

 
 
Aint no wifey
 
Aint no wifey by juli0b featuring skinny jeans

Snälla stå kvar

Hemma hoss pappa nu, seg uppdatering idag men schemat har vart fullt idag. Har gymmat, åkt till pappa, lagat mat och vart och handlat mm så inte haft tid. Och nu ligger datan långt ifrån så blir lite mobil blogg.

Får se om det blir någon mer uppdatering idag men annars så lovar jag bättre imorgon då jag kommer antaligen att ha mer tid. Så håll ut, sry puss på er!


Barnvakt nu då

 
Nu taggar jag till någon annan del av stokholm för att vara barnvakt, kommer att vara där från 5-12 inatt så det blir ganska länge. Hoppas på att det blir kul och att det inte är ett par tjuriga små ungar utan att dom är snälla och roliga, hahah. Men det ska nog bli kul, hörs nog senare ikväll, puss ! 

Hemskickat

 
Satt och kollade runt på lite spel till ps3 och hittade då Alice madness returns, har kört de innan och aah det funkar och så kosta det bara 100kr så ja nu kommer det snart inom några dagar att ligga i brevlådan och vänta på att jag ska få spelat ;)Så det är najjs. Längtar

Bron och till baka

 
Nu känner jag mej duktig, har precis vart ute och powerwalkat med mamma och Alice, blev inte en sån lång idag men har ont i huvet så orkade inte gå så långt så det fick bli 3 KM. Så imorgon blir det samma runda om inte lite längre. 
 
Men så nu har jag duschat och klätt på mej och mamma och alice står just nu och bakar för ikväll, själv kommer jag inte att vara hemma (ska va barnvakt) men min moster kommer hit på middag så aah :) Men jag ska äta pizza me två små pojkar. Det blir nog kul, och sen så får man ju lite pengar på det hela så man kan ju inte tacka nej direkt ;) lite mer pengar till London kassan då. 
 
Gjorde mej lite lunch nyss, lite frukt och bär och som vanligt ett stor glas mjölk. Men nu är mjölken slut igen så ska snart gå ner och köpa mer mjölk, haha. Har druckit minst ett paket om dagen nu så nu kommer jag att bli jätte lång. Hade vart ättre om det var vatten som jag drack så mycket av. hihi. 

Längtar såå !

 

The best of the best

 
Gud vad knubbig jag ser ut på bilden, haha ;) 
Är så mätt just nu, kanske därför ;) Har precis ätit godaste maten (TAck mamma), åt fläskfile med gräddsås och potatiskroketter, s¨ååå gott! 
 
Fick ändringar i schemat idag så istället för att sluta 2 så slutar vi nu halv 2 så bara så mycket bättre. Så idag efter skolan åkte jag hem och åt lite glass och sen åkte jag, mamma och alice till täby C och bytte skalet till min data så nu är den rosa och fin. Sen gick vi runt där och kollade lite, fick inte med mej något speciellt hem men nåra träningströjor, en mascara och jaa, tror det var det. Och nu är det äntligen helg, som jag längtat ! 

Style

 

Rainbow tag

 
 
Sitter just nu i mitt saknade rum (inte direkt saknat men det lät bra) med hårfärg i håret, min röda toning har nästan gått ut så hade små ljusbruna slingor och sånt mitt i allt röda så nu färgar jag om. Vad det blir för färg vet ni inte, kanske det blir rött igen fast nu permament, eller blont kanske? Ja, det finns mycket att välja emmellan. 
 
Men idag efter skolan drog jag, Izabella, Siri, Julia, Oskar, Morgan och Leo (tror jag det var) till USA godis och köpte skittles tills imorgon, vi har matte diagnos på morgonen så för att jag och siri ska vakna och orka med det så ska vi trycka i oss godis innan, haha. Funkar nästan alltid ;) Men sen kom jag hem och drog sen ut en timme eller två och ja sen är nu. Nu ska jag vänta på färgen och sen måla naglarna och annat skojjs. Imorgon är det fredag och sen äntligen hälg! IM super taggish ! puss ! 

Frukost

Fil med musli, banan och blåbär
 

Hittade tillslut min bild, den gick att få fram om man gick in på bilder i menyn men konstigt nog gick den inte att öppna via internet? Men aja nu finns den på bloggen iallafall och det är det viktigaste. 
 
Nu är jag färdigfixad och ska snart klä på mejj och sen röra mej ner till tuben för att sen komma till skolan, torsdag idag vilket betyder senaste dagen, slutar 20 över 3 :( Men sen efter det ska jag hem, städa mitt rum och sen träna tror jag, gillar inte att gymma själv men bättre det än inte alls antar jag :S :/ Men så det blir najs. Puss på er! 

SÅ suuuur !

Nu e jag sur! Gjorde värsta frukosten och tog bild och allt för att lägga ut här på bloggen och så. Nu har jag överfört bilden men finns den på datan? NEJ och finns den på kameran? NEJJ ! Vad ska jag göra nuuu ?!?!
 
ÅÅÅÅÅh ja orkar inte°!!!!!!!!!! Å dom finns inte i papperskorgen heller, kommer typ ruttna nu, hejdå nu är jag sur

3 små skönhets tips

 
 
  • Har du problem med att din parfym försvinner efter ett tag? Parfym fäster bättre på fet hy så applicera gärna ett tunt lager vaselin eller babyolja över huden innan du sprayar på parfymen.

  • Om du har slut på raklödder så prova att applicera balsam på huden innan du rakar. Hyveln glider lättare och man blir fantastiskt len efteråt.
 
  • När du känner dig extra torr eller vill ha extra lena ben; blanda din kroppslotion med en droppe baby- eller olivolja innan du smörjer in dig.

donut

Dålig bild, jag veeeet
 

Hemma nu igen efter att ha varit i Nacka och kollat efter skal till min data men hittade inget så imorgon ska vi kolla i stan eller så istället, dom måste ju ha ett asså. Hittade ett vitt idag men jag vill ju ha ett rosa asså, man kan inte leva utan de. 
 
Så nu sitter man med en donut och kollar på Svenska holly wood fruar som börjar idag, bästa "serien" evaaah! Sen nu när det är slut ska jag kolla lite på pretty little liars och sen typ sova, har så ont i mina ben, vet inte och tror inte det är från igår då jag gymma men man vet ju aldrig, men sen gick jag även så sjukt mycket idag (tycker jag iallafall hähä) men så nu är allt mina ben vill är att sova. Men inte än. Nu örjar det igen, puss  ! 

Skola nu igen då

Klar och färdig fixad nu så ska nu bara borta tänderna och sen sticker jag till skolan, inte alls taggad. Är så sjukt trött idag, igår var jag pigg och allt men nu vill jag baaara sova. Kan inte någon ge mej senare tider i skolan, jag menar 20 över 8 ?! Vem vill änns börja då? 

 

Men sen Efter skolan ska jag möta hanna för att fika och sen ska jag köpa ett skal till min data, ett rosa såklart ;) hihi. Men vi hörs senare, puss ! 


Smoothie

Blåbär och hallonsmoothie med digestive + IDOL
 

Kom hem för en timme sen så har nu packat upp datan och sitter nu med en smoothie och kollar på IDOL med mamma och Alice. 
 
Skolan idag var faktiskt bra, åkte såklart fel som jag alltid ska lyckas med då jag inte vill men kom bara lite sent så missade inget. Men klassen och allt var bra, vi snackade och hade kul. Vi fick matkort, busskort och datan idag och imorgon får vi nyklaar och sånt. Sen var vi även och kollade på gymmet och gick och åt. Sen efter lunch hade vi någon poängjakt typ, man skulle tex få en busschaffför att ge en slängkyss till en och sen ha en dans battle med någon och massa annat kul. Så dagen gick fort och känner nog att jag ändå valt rätt skola, var närvös innan men allt känns bra nu så ;) 
Sen efter skolan åkte jag till farsta och mötte Erin för att gymma, körde på ben idag och har seriöst ont nu. HAHA, men nu ska jag fortsätta att kolla, puss ! 

Dag 1 börjar nu

 
Nu börjar jag bli lite mer nervös asså, inte vart nervös på hela sommarn förräns igår, börjar skolan idag... eller gymnasiet som alla säjer. 
 
Har knappt  sovit ett skit inatt, inte för att jag varit nervös utan för att jag inte har vart trött. Försökte med allt för att kunna somna, har kört nintendo, läst bok (ja läst, jag veeeet), lyssnade på musik, bloggat, kollat på kartor, skrivit i min kalender, packat min väska, tagit fram kläder... och ja listan fortsätter. haha ;) 
 
Men nu är jag vaken iallafall, har precis ätit frukost och ska snart klä på mejj och annat skojjs och sen om en timme åker jag till odenplan. Mys mys. 
 

Tre timmar senare


Liljeholmen C

Dagens lilla mini shopping
 

Var ju i liljeholmens centrum idag med mamma och Alice och hittade då inte väskan jag ville ha så det fick bli en annan idag men ska snart beställa den jag letat efter för har verkligen kollat överallt men inte hittat så nu orkar jag inte mer ;) Men hittade även lite annat smått, ett par jeans och en stickat långärmad och sen köpte jag ett lipsyl och tuggumi som alltid är bra att ha i väskan. ;) 
 
Har nu varit hoss pappa och hämtat mitt nagelkit och lite annat så nu ska jag snart fixa naglarna. Whäy ! 

Imorgon skola

 
Godmorgon babes! Sovit gott? Det har iallafall jag, äntligen har jag fått sovit ut, fått vakna när jag ville. Pappa har alltid väkt mej för att han inte vill att jag ska sova bort hela dagen, men kolla asså! Jag är vaken nu ;) 
Men sov sjukt gott, älskar att sova här uppe hoss mamma, man hör staden på kvällarna, det är aldrig tyst. Man får somna till musiken utanför och sen vaknar man med utsikt över hela stan, man känner mat lukt, man bara mår bra. 
 
Dagens planer är små, ska snart åka till liljeholmen centrum och kolla på jeans och även se om jag hittar en väska jag letat efter ett bra tag nu (en vecka då.. men det är länge.) och sen ikväll ska jag kolla på alla PLL avsnitt jag missat och även sen kolla så jag fyllt i allt i papprerna om skolan och så. Och jaa... sen sova. Skola imorgon lixåm.  Så idag ska jag må bra. Puss hej!

Vapiano

 
Hemma igen, sitter och äter godis och väntr på att maya emma och junie ska komma och sen taggar vi utgång. Blir najjs, bara det att jag typ är aå öckligt mätt. HHAAH åt upp hela portionen och blev mätt efter halva. Men det var så gott och jag har velat ha pesto me pasta hur läge som helst nu så jag ba "yääy njuuut, ääät" Man vet ju alrig när nästa gång blir ;) 
 
Men det var sjukt mysigt på vapiano , och maten är ara för bäst. Man kan verkligen aldrig få nog. hihi. Men efter vapiano drog vi till filmtjedjan och köpte godis och hyrde film. Och nu ska jag snart byta kläder tror jag och fixxa mitt smink som jag nyss fakkade sönder. Hoppas ni får en bra lörda kväll, puss hej ! 

Tossan

Min lilla älskling Tossan
 

Igår efter middagen så gick vi alla ut för att köra lite kubb, eller alla utom jag. Men jag typ hatar kubb för jag är sämst, kan inte kasta och jaa jag bara förlorar. Men jag ville inte sitta inne ensam så jag hämtade sele och sen hämtade jag Tossan för grönbete. Detta var faktiskt första gången hon var ute i sele, annars har hon alltid gått lös eller i hage men tyckte att hon skulle få prova sele nu och det gick bra. Var lite rädd att hon skulle vara för liten men hon passa perfekt, på minsta dock men ändå. 
Hon var så sjukt söt då hon hoppade runt och var så glad så jag var bara tvungen att hämta kameran för att ta bilder. Tyvärr var det mörkt ute då så bilderna vart inte dom bästa men redigerade en av dom och ja den blev helt okejj. hihi. 

Red Hair

 
Orkade inte änns öppna min dator igår så det blev ingen bloggning igår men men. Idag är det sista sena uppedagen innan skolan börjar, så snart ska jag och mamma och Alice ner till skrapan och äta på Vapiano och sen ska jag träffa Emma och Maya och sen taggar vi ut. Måste ju göra något sista dagen ;) Kommer bli knas att inte kunna ligga uppe hela natten och sova tre timmar, att inte kunna sova bort hela dagen eller bara ta det lungt på dagarna och göra vad man vill. Utan nää nu ska man börja gå upp speciella tider igen, spendera dagarna i skolan och komma hem trött på kvällarna. Fast är faktiskt lite taggad på skolan ändå, gymnasiet nu asså ;) 
 
Duschade nu för inte så länge sen och väntar nu på att håret ska torka och sen ska jag platta det. Hihi är nervöös, inte plattat håret på 3 månader (hela sommarn) men nu är det snart slut på det. Busig man är. hihi men nu ska jag spela sims, vänta på håret och på att dte ska bli dags för middag. Puss ! 

Övningskört

Hihi omg ja har precis kört bil påriktigt för första gången, allra första gången ja körde va på lägret men då var det ju bara på ett fält men nu har jag tillstånd och allt så körde med pappa på en parkering. Det var ass kul men ändå svårt, och sen när vi kört där ett tag fick ja köra hem .. Hahah fick köra i rondell å körde i 30! Wiiie! Hihi, men fick motorstopp ett få antal gånger men inte då vi körde ute på vägen.
Men så nu ska julia köra mycke biil! :D

Nu till helt andra saker... Idag efter lunch drog jag in till stan och mötte pierre. Vi tog oss in till ung08 (eller numera "we are stockholm") för pierre ville se, å asså hahaha så många desperata där xD hahaha. Men sen vi 6 åkte jag till mamma och åt middag och sen gick vi till weynes coffe house och tog varsinn latte. Det var mys, och ja sen när jag kom hem hade pappa fått sitt tillstånd att övningsköra så vi åkte direkt iväg och körde men nu sitter jag hemma igen. Puss


Bananpankakor

Banan pankakor
 
Godorron gommidda gokväll. Sitter nu ensam och bryr mej inte. Ska snart kanske in till stan och träffa Pierre och sen taggar jag till min mamma för att äta middag.
 
Imorse till frukost var jag sugen på något man inte brukar äta. Har typ ätit macka hela sommarlovet förutom en vecka då jag ätit mjölk och blåbär så jag sökte runt lite på google och hittadde då bananpankakor. Så jag var bara tvungen att prova, det var sjukt gott faktiskt men även så mättande ! Jag orkade en och en halv pankaka och ja det var för 2 timmar sen och jag är fortfarande mätt. Hahah. Men så det är något ni bordde prova,(lägger ut receptet senare)

Ny design

 
Äntligen har jag nu fixxat en ny design till bloggen. Denna är bara tillfällig, iallafall bilderna i headern. Vill ha nya fräsha najjsiga bilder men har inte tagit ego bilder som jag gillat på ett tag så får bli dessa bilder sålänge. 
 
Och har även lagt till instagram i menyn och så att ni kan läsa min blogg på vilket språk ni vill, kanske engelska, spanka, turkiska... ja vad som. hihi. Hope u like it

Autumn

 
Autumn
 
Autumn by juli0b featuring a heart charm bracelet
 
Snart är sommaren över, bara en halv agusti kvar och sen september som enligt mej är höst. Det börjar redan kännas mer och mer som höst för varje dag, dagarna har blivit kortare och kallare och konstigt nog längtar jag. Dom mörka kvällarna, dom mysiga film kvällarna i sängen, dagrana man bara är hemma och sen att man kan ha stickat och varmare kläder. Jag längtar efter att använda mina primeboots uatn att det blir för varmt, och att ha jeans och stickat på sej. 
Outfitten ovanför är något jag inte skulle tacka nejj till nu till hösten. Så sjukt mysig. 

Alena

 
Alla pratar alltid om hur otroligt naturligt vacker Alena Shishkova är, men är hon verkligen så naturlig. Jag har alltid ända fram till nu för någon vecka sedan trott att hon var naturlig, att sådär ser hon ut utan något som helst ingrepp men sen läste jag på en blogg att det inte alls var så. Hon var verkligen inte ful innan men ja hon är väll en av få som har lyckats med skönhetsoperationer kan man ju säja. Jag menar inte att alla misslyckas såklart men många, en del ser så plastiga ut och man ser så tydligt att aah det är operation osv. Men här har vi verkligen ett exempel på någon som lyckades, att man inte alltid ser plastig ut. Ja han som gjorde det kan ju bara vara stolt asså ;)
 
 
 

Bloggbrist

Asså har suttit nu i flera dagar å velat bligga hur mycket som helst men har verkligen ingen fantasi?! Vet verkligen inte vad jag ska skriva om, vad som ni vill läsa om och vad som är intressant att veta och ja, läsa om.

Snälla hjälp mej, det tar bara en minut att lämna en liten kommentar om vad ni vill se eller läsa om. Snälla hjälp mej med tips för att jag ska kunna blogga om något mer interessant :*


universeum

Några bilder från i tisdags då vi var på universeum och kollade
 

Gäster

Så irriterande, när vi kom till körskolan imorse hade pappa tagit fel på tiden så vi var typ en timme tidiga, tänk. Jag hade kunnat sova en hel timme till men nej, men jag fick en starbucks (latte?) undertiden medans vi väntade så det var lungt. Men lektionen var lång men nu väntar vi bara på papper och sen kommer jag att få börja övningsköra, taggad!

Men nu är jag hemma igen och sitter i soffan och väntar på middag. Vi har gäster, vi ska alla fira marres brorsa som fyllde år för någon dag sen. Så det blir mat å tårta och aah prat. Och sen vet jag inte, det kommer väll antaligen att ta typ hela kvällen så aah.
Mat nu, puss hej!


Farsta

Sitter nu på tåget påvääg till farsta, ska på sån där körkortslektion som tylien håller på i typ tre timmar. Kommer typ att döö! Men de blir ju kul sen efter så ;)

Lite kort om igår så träffade jag hanna först under dagen och då var vi i farsta och kollade lite och sen vid 7 drog vi till maya och åt mm och sen kom lite folk som vi drog ut med. Det var chill.
Färgade även mitr hår igår, hihi fick en liten kick sådär så nu är mitt hår en färg det aödrig varit. Här får ni en liten bild på det, bättre bilder senare ;) :)

Farsta nu, adios!


Lund

Sitter nu på en stol i lund och bloggar. Ingen orkade betala för hotell i danmark när vi bor gratis här så aah. Sitter just nu bara här men ska snart gå ner till mer centrum för att käka.

Idag har det varit stan som gällt. Sprang runt halva stan å letade efter en
Väska men när vi väl hitta stället som har den så var de slut så ska nog köpa den i stockholm istället. Mycke roligare hemma. Men sen lunchade vi inne i stan också och aah sen åkte hit. Vart ganska lungt odag, skönt men ändå tråkigt. Ha det bäst, puss!


Tivoli


Köpenhamn

Tjooo babes! Sitter nu inne på nån resturand här i köpenhamn. Har precis ätit upp och ska nu ta notan (intressant ja vet) och sen taggar vi tivoli. Nääääjjs.

Kom hit vi 2/3 kanske ida och sen vi 4 drog vi innåt mer city och kollade lite. Kollade lite snabbt och byggde planer inför imorgon då de blir shoopping. Whäääy julia lajjk.


A la göteborg

Hahah glad man blev
 

Godmorgon mina kära! Sitter nu uppe vid farmors data och väntar på att frukosten ska bli klar och sen taggar vi först till ullared och sen danmark. 
 
Hann verkligen inte att blogga igår, när vi väl kom till göteborg gick vi in till universeum och  var då där och kollade och sen kom vi hit till farmor. Då var det middag och sen aah gick vi och la oss. Och farmor vill helst inte se några mobiler eller så så hann inte blogga men nu så. 
 
Frukosten är nu klar, hörs mer från Köpenhamn. PUss hej !
 
 

Fira pappa

Kom nyss hem, hart vart i tallis ett tag å chillat. Satt inne och kollade film, tyvärr. Hade hällre vart ute å njutit men aja. Men efter ett tag fick ja stress å hick runt i cirklar å skit, ville bara ut. Hahah. Får så ibland :S

Men nu sitter jag här med marre och fixxar tårta eftersom att pappa fyller år idag. Så ska nu äta lite mysig middag ich sen blir det tårtmys.

Sen måste jag även packa, åker ju till göteborg imorgon och sen danmark på dagen efter. Mat nu, hejdååå!


Bracelets

 
Gud vad jag bara älskar armband, det kan lixom göra hela outfiten så mycket bättre. Det räcker med att du tar på dej något basic och sen lägger till en massa fina armband... man döör. Nää men något så litet kan göra så mycket. Armband är enligt mej det snyggaste smycket, hälst ska man ha många man matchar tillsammans. som på bilderna åvan. 
 
Själv har jag inte så många armband, eller jag har en del men använder de knappt men det ska jag ändra på. Seriöst det finaste. 

4 Agusti

fick bli en bild från igår sålänge... 
 
Men har precis duchat och sminkat mej nu och sitter nu bara och väntar på att mamma ska komma och hämta oss. Vi ska till värmdö och fira mammas kusin (tror jag det blir) som fyller år imorron. Det blir mysigt nog. 
 
Igår kväll när jag kom hem så hade vi gäster så jag satt med dom ett tag och prata. De hade firat pappa lite som också fyller år imorgon, så det var tårta och mat och kusiner och så. Men sen blev det kallt så då gick jag in och då åktte även kristina och dom hem. men aah, hejdå 

Pride 2013

 
 
Brukar alltid ¨åka ner till stan då det är pride för att kolla på paraden och så men iår blev det lite annorlunda. Mammas kompis Andreas ville gå som alla år men hade iår ingen att gå med så mamma och Camilla erbjöd sej då, så jag kom hit till mamma vid 11 imorse för att kolla när dom fixade sej och så men det slutade med att jag fick hjälpa till, jag sminkade mamma och fick måla med glitter på dom. Det var as kul att få fixa och hålla på och jag tjänade även lite pengar. hihi
 
Men sen när vi kom ut för att jag då skulle åkt hem så slutade det med att jag gick med. Tänkte först bara gå med en bit men slutade med hela vägen så nu är mina skor helt förstörda undertill och man känner verkligen i fötterna och benen att jag gått. Det var så sjukt varmt även så man typ svettades ihjäl och såklart hasde vi även glömt vatten så man var rätt så törstig asså.
Men det hela var sjukt kul och en massa kom fram och tog bilder, även på mejj även fast jag inte var uppklädd ;) haha. Men nästa år så står jag i publiken ;) Kram 

Till mammi


Sommarrr

 
Kom precis in nu, har legat ute och solat i nästan 2 timmar (1 och en halv kanske), så sjukt skönt. Och man får ju passa på att njuta nu sålänge till den stannar. 
 
Dagens planer är skeva, vet itne än hur det kommer att bli. Låter på alla som att jag har tjugioelva saker att göra idag men så lyssnar jag på mej själv och då är det ingenting. HHAHa. Så får se hur det blir om det slutar med att jag bara blir hemma som det nästan alltid blir då det låter såhär. 
 
Men en sak har jag klart iallafall, ska fixxa en ny design. Gillar verkligen inte denna, bilden i headern är för det första gammal och sen så känns den så tomo och tråkig. Det ska vara mer detaljer, vill ha runda kanter och en ny header så det ska fixas. KRAM

Agusti


RSS 2.0